سلام دوستان
به نظرتون با حداکثر 600 چه سینما خانگی خوبه بخرم؟کاربرد خاصی براش مدنظرم نیس فقط صدا و پخش قابل قبولی داشته باشه و 5:1 باشه.
Printable View
سلام دوستان
به نظرتون با حداکثر 600 چه سینما خانگی خوبه بخرم؟کاربرد خاصی براش مدنظرم نیس فقط صدا و پخش قابل قبولی داشته باشه و 5:1 باشه.
سلام.نقل قول:
با این بودجه اونم تو بازار فعلی انتخاب های زیادی نداری.باید بری سراغ مدل هایی از شرکت شارپ یا ایکس ویژن.
727 پایونیر خریداری شد
کسی میدونه وایرلس و بلوتوث اون چطور کار میکند؟همینطور DLNA ؟
مبارک باشه. بلوتوث که نیاز به دانگل مخصوصش را داره (که مثل اینکه اینجا پیدا نمی شه.) وایرلس هم که باید از طریق قسمت شبکه توی تنظیمات به مودم/روتر وایرلس وصل بشی و برای اشتراک و پخش فایل ها هم به نرم افزارهای اشتراک DLNA نیاز داری که من serviio را پیشنهاد می کنم. گوشی هم اگر dlna ساپورت می کنه کافیه با گوشی به شبکه وصل بشی و البته اشتراک فایل از طریق dlna گوشی را هم فعال کنی.نقل قول:
خوب در مورد دانگل چیزی نگفته بودن. :n04:
در مورد وای فای بیشتر توضیح میدید؟ چون من تو تنظیمات جایی برای معرفی مودم وایرلس ندیدم.
به دفترچه مراجعه کنید سریع به جواب می رسید. ص 47 wireless network conection توضیح کامل مرحله به مرحله داده. ابتدا باید در منوی نتورک اینترفیس را به وایرلس تغییر بدید بعد تنظیمات وایرلس.نقل قول:
فیلم Abraham Lincoln: Vampire Hunter
روی نسخه 3D دیدم.تصویر فیلم شاید بخاطر اینکه نماهای تاریک خیلی داره مخصوصا تو صحنه های درگیری زیاد برای دوستانی دلچسب نباشه ولی صحنه های عالی هم تو این فیلم کم نیست.پیشنهاد می کنم دوستانی که تجربه دیدن فیلم های 3D زیاد دارن ببینن.
اين مدل ياماها قيمتش چنده و كسي تا به حال صداش رو شنيده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم.حدود 600 تومن.نسبت به قیمتش عالیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرتون اگه خودمو بچلونم و بودجه رو تا 800 برسونم بازم چیز بدردبخوری پیدا نمیشه؟:n14: