-
-
الان پیدا کردم، اگر دوست داشتید مورد بدی نیست:
بیوک اسکای لارک آمریکایی وارداتی 1976
امکانات : فرمان هیدرولیک، دنده اتومات تو فرمون
بیوک اسکایلارک 1976، وارداتی آمریکایی، 6 سیلندر
عقب و جلوی ماشین بدون ضربه
80درصد ماشین فابریکه،رنگ فابریک، داشبورد فابریک بدون ذره ای ترک، تودوزی های درب ها فابریک کاملا سالم، تودوزی صندلی ها فابریک، 5 حلقه رینگ فابریک.
ماشین 20 سال خوابیده بوده، گیربکس سالم اتوماتیک، زیر و بند سالم، دوگانه lpg
فقط موتور ماشین کمپرس کرده، اونم قیمت کردم 800تومن بیشتر هزینش نیس
8ماه بیمه
تلفن: 09377382050
قیمت: توافقی
در ضمن ماشین قم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
با سلام و ارادت
مقدار نسبتا زیادی خرید کردم بعدا عرض می کنم.
اما عجالتا :
فن کولر کار نمیکند، همین چند وقت پیش عین ساعت دقیق و بیصدا بود و البته پر قدرت.
حالا نمیدونم کدام سیم ها را چک کنم؟
سیم ها از کجا به فن میرسند؟
فیوز ها سالم اند و فیش های پشت کلید فن و بازو های کنترل هم متصل اند.
سپاسگزارم
-
راستی واسه جعبه عقب هم جعبه پران برقی نصب کردم که خیلی جالبه و واقعا هم ضروری. بعدا با عکس توضیح میدم.
-
برق مربوط به فن کولر/بخاری از طریق سوئیچ و بعد کلید تهویه مطبوع ( AC ) به سمت این مدار نصب شده روی یونیت کولر و بخاری رفته و بعد به فن میرسه. دنبال اشکال از سمت داخل موتور باشید چون بیشترین ایرادات معمولا از اون قسمت بوجود میاد.
یک رله که برای تقویت و تنظیم مسیر برق و یک مقاوت سیم پیچی که برای تنظیم سرعت گردش فن هست
این مقاومت مربوط به تنظیم سرعت فن هست که احتمالا مشکلی نداره.
و در نهایت خود فن که داخل گلگیر سمت راست قرار داره و برق + و - به اون وصل شده.
اگر نیاز به تعویض آفتمات فن بود ، روش تعویض اینجا توضیح داده شده
فکر میکنم سیم منفی یا مثبت موتور به علت رسوب گرفتن یا پوسیدگی دچار اشکال شده. تویی گلگیر سمت راست را کمی باز کنید تا امکان دسترسی و بازرسی دقیق فن وجود داشته باشه
-
درود بر مهندس علی آقا
از آنجاییکه برق به آن رله و مقاومت های بخاری نمی رسید و فیش ها هم وصل بودند به فیوز مشکوک شدم و دیدم که فیوز مشکل داره. فن کولر درست شد.
اما حالا چراغ عقب و چراغ های شب زرد جلو کار نمی کنند. اما چراغ های اصلی جلو درست اند.
این ایراد نمیدونم از کجا آمد. شاید موقع تعویض فیوز درست شده.
نظر شما چیست؟
نقشه برق هم دارم اما چیزی متوجه نشدم.
سپاسگزارم
-
متشکرم آقا حمید
احتمالا مشکل باز هم از جعبه فیوز باشه، چون محل قرار گیری جعبه فیوز مناسب نیست و گاها مقداری رطوبت از سمت پشت جعبه و داخل موتور ( محل ورود و خروج دسته اصلی سیمکشی )
به فیوزها سرایت میکنه و باعث رسوب گرفتن و زنگ زدگی پایه های نگهدارنده فیوزها میشه.
فیوزها را یکی یکی در بیارید و از نظر زنگ زدگی چک کنید . معمولا اسم فیوز مربوط به هر بخش کنار اون نوشته شده البته اگر به مرور پاک و کمرنگ نشده باشه.
اگر مشکل از جعبه فیوز نبود ، پس ممکنه از خود لامپها باشه ( سوختن لامپ ) و یا کثیف و شل بودن هلدر لامپها ، اما با توجه به اینکه یکباره از کار افتادن میتونه از کنتاکت فیوزها باشه.
متاسفانه برق خودرو پیچیدگی زیادی داره و نمیشه بدون معاینه از نزدیک نظر قطعی داد.
-
-
امریکایی سواری هست و دردسرهای خاص خودش:n31:
فقط دوستان هرکاری میکنن با عکس مطلب رو اینجا بگن تا انشالله بصورت روزافزون سطح علمی تاپیک بالاتر بره.
منم به یه مشکل تازه برخوردم، یهو برق چراغهای صفحه کیلومتر قطع شد و همچنین فن کولر هم از کار افتاد در حالیکه فیوزها هیچ مشکلی ندارن:n13:
حالا باید کامل بررسی کنم ببینم مشکل از کجاست!
محمدجان رادیاتور گیربکس رو (بعد از پیدا کردن) کجا قصد داری نصب کنی؟
-
با سلام خدمت همه ی دوستان و آرزوی سلامتی و موفقیت
در مورد رادیاتور مناسب برای گیربکس در حد نظر دادن نیستیم خود آقا جواد فوق تخصص گیر باکس و سیستم های خنک کننده اند !!!.
اما آقا مصطفی، من دقیقا همین مشکل را داشتم و هر دو مشکل از جعبه فیوز بود یعنی با دستکاری!!! جعبه فیوز درست شدند.
چند روز پیش از فندکی ماشین زیاد کار کشیدم و اتصال کوتاه هم برقرار شد حالا برق نداره، آیا فندکی هم از جعبه فیوز برق میگیره؟ کدام؟ یا کجا؟
سپاسگزارم