بله قربان فن سمند روشن میشه اتفاقا کولر هم اگه روشن بشه دیگه فن اونم روشن میشه و صدا داره البتهنقل قول:
نه در حدی که آزار دهنده باشه کنار ماشین باشید متوجه میشید
Printable View
بله قربان فن سمند روشن میشه اتفاقا کولر هم اگه روشن بشه دیگه فن اونم روشن میشه و صدا داره البتهنقل قول:
نه در حدی که آزار دهنده باشه کنار ماشین باشید متوجه میشید
دوستان پراید مدل 93با 20تا کارکرد.صدای موتور زیاد ودنده یک بسیار بد جا میخوره البته نه درحالت آماده به حرکت موقعحرکت مثلا هنگامی که از روی یه دست انداز میخوای رد شی وسرعتو کم میکنی که بری رو یک دیگه جا نمیخوره باید از دوشروع کنی ینی اگه تو حرکت باشه اصلا جا نمیخوره منظورم سرعت 5کیلومتره دوستان فک نکنن میخوام ازسرعت 60کیلومتر بزنم دنده 1
تا حالا روغن گیربکسشم عوض نکردم از صفری دست خودم بوده به نظرتون روغن دگیربکس و عوض کنم تو صدا وهمچنین جا خوردن بهتر دنده یک تاثیر داره؟؟؟
راستی روغن مناسب گیربکس پراید چیه ؟؟
و یه مطلب دیگه راجب کولر پراید من دوستم تیبا 2داره کولرش دقیقا مثله پژو سرده ولی کولر پرایدمن باد معمولی میده تقریبا میشه گفت خنکه اونقدر سرد نیست که یخ بزنی مخصوصا سرظهر که هوا بی اندازه گرمه اکثر پرایدها هم همینجورین میخواستم ببینم این ربطی به گاز کولر داره یا خود ماشین وموتور خودرو.
سلامنقل قول:
عید سعید فطر بر همگی مبارک
============================
اگر کلاچ رگلاژ هست پس به احتما 99% دنده برنجیها عمرش تمام شده و باید تعویض بشه خصوصاً اگر که با کمی گاز دادن دنده جا میره
تست رگلاژ بودن کلاچ قبلاً بارها نوشته شده
کلاچ باید تا چهار سانت از بالا خلاصی داشته باشه تا مطمئن بشیم که بلبربنگ کلاچ با دیسک تماس نداره و همراهش نمیچرخه چون بلبرینگ کلاچ طراحی نشده که دائماً بچرخه .
با دنده 2 رونین و با پای راست کلاچ رو فشار بدین . تا 4 سانت نباید عمل کنه
یک حُسنِ دیگه اش هم اینه که اونهائی که عادت دارند پاشون رو به پدال کلاچ تکیه بدند , بلبرینگ کلاچ صدمه نمیبینه .
از پائین هم باید از ته که کلاچ رو ول میکنیم , تا سه چهار سانت کلاچ اصلاً درگیر نشه تا مطمئن بشیم که قبل از به ته رسیدنِ پدال , دیسک و صفحه از هم کاملاً جدا میشه تا دنده ها آسیب نبینه . موتور روشن دنده یک , پارو آروم از روی کلاچ بردارین , تا 3 یا 4 سانت کلاچ نباید درگیر بشه
علتهای خنک نکردن اینهاست:نقل قول:
گاز کم . باید فشار گاز اندازه گیری بشه
خرابی فن کندنسر . باید به محض روشن کردن کولر ,فن با دور تند روشن بشه
کثیفی بیرون کندنسر با حشرات و گل و لای و خار و خاشاک و یا له بودنِ منافذش
گاز ناخالص و بنجل
اگر در حرکت بهتر خنک میکنه و در حال ایستاده کمتر , پس یا فن مشکل داره و یا کندنسر بیرونش له و یا کثیفه
=======================================
ملیونها تومن صرفه جوئی در هزینه های خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دررابطه با کلاج باید بگم که کاملا ریگلاژ هست اتفاقا من عادت دارم کلاژ ببرم پایین زود در گیر شه هم پاکمتر خسته میشه هم کلا راحت تره تقریبا همونی که شما فرمودین دوسه سانت پایین درگیر نیست از بالاهم سه چهارسانت خلاصه.درمورد برنجی هم دوسه جا بردم همینو گفتن دوبار عوض کردن برام ولی کوچکترین تغییری نکرد.حالا تنها راهم عوض کردن روغت گیربکسه که فک کنم برای بار اوله وقتشم باشه
درمورد کولرم باید بگن که تو حرکت بیشتر خنک میکنه فنش به محض روشن کردن کولر روشن میشه رادیاتشم تمیزه و هیچ آشغالی نداره ولی از فشار گاز ونوع بنجل بودن گاز کولر خبر ندارم.
سلام خوبی روغن گیربکس رو عوض کن فقط و فقط وفقط هم ایرانول EP بریز با گرانروی 75W80 که مخصوص گیربکس پرایده بسیار نرم و عالی میشه دنده جا رفتن مخصوصا تو این هوای گرم دنده برا من شده پاستیل با 2 انگشت جا میره.دیسک و صفحه هم دایکن اگزدی هست.پراید صبا مدل 87نقل قول:
سلام دوستان سنسور اکسیژن ماشینم سوخته چه مارکی بگیرم خوبه ؟ قبلا جنس شرکتی گرفته بودم که بیشتر از دو ماه کار نکرد
برقکار خود نمایندگی مارک. کروز رو پیشنهاد کرد و ضمانتش میکرد اما الان که سرچ میکنم سایت خارجی نداره
اگر تجربه ای دارید حتما بگید که 180 تومن پول بی زبونو نریزم تو جوب
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلام پراید مدل ۸۴
گاز که شل میکنی تو سرعت یهو کیلومتر از روی ۱۰۰ میاد رو ۸۰ بردم سنسور کیلومتر رو عوض کردم تا یه ماه خوب بود اما الان دوباره همونجور شده به نظر شما مشکلش چیه ؟؟
سلام.
پراید مدل 85 دارم که دو تا مشکل برقی داره.
اول اینکه شیشه بالابر سمت شاگرد کار نمیکنه و هیچ صدایی هم ازش نمیاد. هر دو تا کلیدش از کار افتاده.موتورشم نوئه و چند ماه پیش عوض کردم و خیلی یهویی از کار افتاد. کلید ها رو عوض کردم جواب نداد (البته نخریدم یکی برام تست کرد). فیوزشم عوض کردم بازم خوب نشد. چیکار باید کنم؟
قفل مرکزی هم کار نمیکنه.فیوزش سوخته بود که عوض کردم وقتی فیوز جدید رو جا میزنم همه درها یهو باز میشه. اما با چرخوندن کلید هیچ اتفاقی نمیافته.
تجربه شخصی خود من این بود دوست گرامی که شیر اتوماتیک درون خودرو (اواپریتور) گرفتگی پیدا کرد وهمین بود با عوض کردنش که اونم گاز و کامل باید خالی کرد یخبندان شدنقل قول: