دوستان من همیشه نسخه های جدید رو از سایت خود کسپرسکی میگرفتم . ولی چند وقتیه که میخوام نسخه آخر یعنی 11.0.2.556 رو بگیرم به سایت که مراجعه میکنم فقط ورژن ژاپنی هست . چرا اینجوریه ؟
Printable View
دوستان من همیشه نسخه های جدید رو از سایت خود کسپرسکی میگرفتم . ولی چند وقتیه که میخوام نسخه آخر یعنی 11.0.2.556 رو بگیرم به سایت که مراجعه میکنم فقط ورژن ژاپنی هست . چرا اینجوریه ؟
خب پس صبر کنید تا سایت نسخه رو بذاره ، هنوز 556 توی لینکه بتا تست هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از همین لینک بالا دانلود کنید اما به نظرم عجله نکنید یکم صبر داشته باشید.
موفق باشید.
سلام عزیزنقل قول:
یک زمانی به عنوان Final منتشر شد باز مثل اینکه هنوز هم باگ داشته و شرکت یادش رفته !:31:
حتی --------- هم برای دانلود گذاشته بود اون زمان .
ولی شما منتظر بمانید تا در خود سایت قرار داده شود .
موفق باشید .
سلام
چند وقتیه می خوام آپدیت کنم پس از چند ثانیه قطع می شه و ارور عدم اتصال به سرور یا آپدیت ناقص دیتابیس رو می ده.
یکی بهم بگه چه کار کنم؟! کلافه ام کرده!!! :19:
تو سایت سافت گذر نوشتن که وب سایت کاسپر اسکای -- شده و حدود 3 ساعت و نیم کسانی که برا آپدیت وصل میشدن به سایت های جعلی وصل میشدن و فایل های آلوده به سیستمشون منتقل شده . دکتر جان خبر داری ؟
سلام داداشنقل قول:
آره درسته اما نه 3 ساعت . زمانش فکر کنم کمتر بوده .
نه مشکلی نیست . شما با Malwarebytes' Anti-Malware یک اسکن کن تا مطمئن شوی .
قربونت . هادی
دوست عزیزتا اونجا که من میدونم کسانی که میخواستن نسخه فاینال 2011را دانلود کنند به یک سایت جعلی دیگه هدایت میشدند و یک انتی ویروس تقلبی را دانلود میکردند نه اینکه واسه اپدیت کردننقل قول:
سلام
من Kaspersky Anti-Virus 2011 دارم و کامپیوتر رو اسکن کردن و چند تا ویروس پیدا کرد ولی وقتی Fix it Now رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و باز مینویسه threats have been detected
چی کارش کنم؟
سلام
من در حال حاضر از ورژن 11.0.2.556 استفاده میکنم میخوام ویندوز رو عوض و از ورژن 11.0.1.400 نصب کنم
میتونم آپدیت ورژن فعلی رو برای ورژن جدید هم استفاده کنم یا نه ؟
ممنون
بله میشهنقل قول:
از قسمت settings به تنظیمات update برید(شکل کره ی زمین)
و تیک گزینه ی copy updates to folder:
رو بزنید
میتونید آأرس محل ذخیره سازی رو هم معین کنید
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
این یه باگ هست که احتملا تو ورژن جدید بر طرف میشهنقل قول: