من کنسولم تو بعضی از بازیها یه صدای وحشتناکی میده دلیلش چیه؟
از تاریخ ساخت که باید بعد از 10.2008 باشه.از روی قدرت خروجی ترانس یا همون آداپتور که باید 150ولت باشهنقل قول:
خیلی راه های زیادی واسه شناختنش هست.عکس هاشو سرچ کنی میفهمی
احتمالا صدا از درایو دستگاه هست.که به خاطر سی دی هست که بد رایت شده.نقل قول:
سی دی کپی همین درد سرا رو داره باید کنار بیای:13:
این بهترین راهه دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نوع دیسکی استفاده می کنید؟پلی باکس؟؟؟نقل قول:
ممکنه به خاطر این نوع دیسک ها باشه شایدم دیسک هایی که کیفیتشون کمتره
سعی کنید اصلا از این نوع دیسک ها استفاده نکنید چون آسیب های جدی به درایو دستگاه وارد می کنه
فکر کنم بی هدف ترین پست تاریخ این تاپیک امروز رقم خورد!!!نقل قول:
بچه ها یه چیزی تو این تایپیک خیلی جالبه.کسی ناراحت نشه لطفا.
این آقایونه pedram,evil,vampire,siavash وغیره هی بیخودی از هم تشکر میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مدال میدن آخه که تلاش میکنین تشکراتون زیاد شه
شما ناراحتی که چرا از آقا پدرام یا نوید تشکر شده؟! اونوقت شما کجا بودی وقتی این دو نفر توی همین تاپیک خیلی جالب به همه کمک میکردن و مشکلاتشونو برطرف می کردن؟من که تا حالا ندیدم آقا پدرام یا نوید یه پست بی ربط به موضوع تاپیک داده باشن حالا هر تاپیکی! این دونفر برای تاپیک Xbox 360 زحمت کشیدن هیچ کسی هم حق نداره این طور حرفهای بی ربط و بی معنی رو بهشون نسبت بده!
جناب vampir3 و siavash2death به خاطر شعور و معرفت بالایی که داشتن تشکر کردن! خیلی هم کار درستی کردن و کارشون قابل تقدیره.
و بعدشم مگه تشکر کردن چیزی از آدم کم می کنه یا چیزی زیاد می کنه بالا رفتن پست و مقام به تعداد پست و همچنین فعالیت مفیده.کاری که آقا پدرام یا نوید می کنن با یه تشکر ساده قابل پاسخگویی نیست و یه تشکر ساده کمه!ولی چه میشه کرد که تنها همینه که از دستمون بر میاد
و در آخر فکر کنم اگه تمام پست های شما رو روی هم بذارن به پای پست صفحه ی قبل آقا پدرام نرسه
شما هم دفعه ی بعدی به جای دادن 3 تا پست پشت سر هم از نقل قول توی یک پست استفاده کن چون که ممکنه یکی همینجا پست بده و بگه ایشون دنبال بالارفتن پسته !(وقتی شما راجع به دیگران همچین فکری می کنی مطمئن باش دیگران هم راجع به شما بدتر فکر می کنند)
شما دنبال اون فن ها نباشنقل قول:
پولت رو میریزی دور همین
برای JAPSER اگه هم میخوای cooling کنی بهترین کار 12 ولت کردنه
این از اطلاعات و تجربه من
دوستان چند تا طرح جالب دیدم تو BC گفتم بزرام شما هم ببینید
حالا یهو کسی هوس نکنه پاشه بره کنسول رو باز کنه با حرارت طرحش رو اینطوری کنه بعدش پاشه بیاد یقه گیری :31:
نقل قول:
تشکر از جواب شما
حالا این 12 ولته رو بدم بیرون بکنن یا اینکه خودم بکنم؟؟
(و اصلا چه جوری هست):34:
TANX
12 ولت 2 مدل دارهنقل قول:
درونی و بیرونی
که بیرونی با استفاده از یک اداپتور انجام میشه و اسونتره
که باز هر دو مستلزم باز کردن کنسول هست
اگه وارد نیستید بدید بیرون انجام بدن
جاهایی مثل Nextgen انجام میدن
از طریق اینک لینک!نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3447647&postcount=29
سلام
اطلاع دارید دیگه ای شالا:46: من الان فهمیدم هرچند گوولد دارم.
کد:http://www.vg247.com/2009/07/31/silver-members-can-play-gear-of-war-2-free-on-xbl-this-weekend/
تمامی مشترکین لایو، اعم از GOLD و silver می توانند تا تاریخ سوم آگوست (دوشنبه) بدون در نظر گرفتن اشتراک طلایی یا نقره ای از بخش چند نفره GEOW2 لذت ببرند.
این هدیه از همین حالا شروع شده،