سلام در فاصله کمتر از 400متر در دراز مدت ضرر داره حتی نصب این آنتن ها در بیمارستانها و مدارس ممنوعه به هیچ عنوان به کسانی که فاصله شون از دکل کمتر از اینه توصیه نمیکنم مگر برای استفاده کوتاه مدتنقل قول:
Printable View
سلام در فاصله کمتر از 400متر در دراز مدت ضرر داره حتی نصب این آنتن ها در بیمارستانها و مدارس ممنوعه به هیچ عنوان به کسانی که فاصله شون از دکل کمتر از اینه توصیه نمیکنم مگر برای استفاده کوتاه مدتنقل قول:
سلامنقل قول:
استفاده کوتاه مدت چطوریه:n35:ما قراره یه عمر توی این خونه زندگی کنیم و اون دکل تا اخره اخرش هست :n27:
ضرر ثابت شده نداره
اما
این اطلاعاتی که به عموم دادن، بعید نیست که شرکت ها کلی پول دادن که نتایج منفی ، مخفی شه!
اگه اشتباه نکنم، تا وقتی گیرنده فعال نباشه، مورد زیادی نداره
و یه مسیله دیگه، تو مناطق شهری احتمال بالایی داره که فاصله شما زیر ۵۰۰ متر باشه چون فاصله دکل ها کمه
VoLTE ایرانسل در هرمزگان
بندرعباس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بسته هفتگی 5 گیگ شش صبح تا دوازده رو برداشتن؟قیمتش 2 تومن بود
اقا شما شهر خودتون رو دیدی 2تا دکل داره فکر میکنی همجا همینطوری هستنقل قول:
تو مدرسه شهر ما 2 دکل وسط 3پارک بزرگ شهر 3تا دکل و 6تا مخابراتی که وسط شهر +زیر ساخت کل شهر دقیقا تومناطق مسکونی هستن
وسط بیمارستان ها کلی دکل ازbts با دکلهای رادیو اینترنتی هست
این ضرر داشتن ها همش در حد حرفه هیچ کجای دنیا بصورت عملی و واقعی نگفتن برای سلامتی مضر هست
میدونی چی مضر هست برای سلامتی ما اینکه نگران بیکار باشی مستاجر باشی بچه داشته باشی نگران اینده اش باشی پول نداشته باشی
پس دیدتون رو باز تر کنید
در این فاصله تقریبا بیضرر هست چون سکتور ها هم روبروی شما نیستن.نقل قول:
درخواستم بدید بررسی کنن میگن استاندارد و کمتر از حد مجاز.
RSRP
زیر 70-
مشکل سازی خواهد کرد.
سلام به عنوان مثال وقتی با اینترنت کاری ندارید اینترنت گوشی یا مودم را خاموش کنید در صورت استفاده از مودم مودم را در نزدیکی خود قرار ندهید در هنگم دانلودها با حجم بالا از مودم adsl استفاده کنید و در صورت استفاده تا میتوانید از مودم فاصله داشته باشید به هیچ عنوان در دانلودهای شبانه در نزدیک مودم نخوابید از مودم های چینی بی کیفیت با تششع بالا استفاده نکنیدنقل قول:
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- هر کس چند سیم کارت ایرانسل می تونه به نامش باشه؟
2- در مای ایرانسل در قسمت سیم کارت های ثبت نام شده تعداد سیم کارت هایی که به نام من هست رو 9 تا نشون میده
از این 9 تا الان حدود 5 تاش فعال هست که 2 تاش دست خودمه و 3 تاش دست مادرم و برادرم
ولی 4 تای باقی مونده یکی دو ساله خاموشن و نیازی بهشون ندارم و حتی یکی از سیم کارت ها رو گم کردم نمی دونم کجاست
چجوری می تونم اون 4 تا رو حذف کنم و سیم کارت های ثبت نامیم بشه همون 5 تا؟
سلامنقل قول:
باید بری نمایندگی درخواست بدی
مکسش ۱۰ تاس
اینترنتی بخوام سیم کارت بخرم چه سایتی بهتر هست؟ به جز خود سایت ایرانسل چون فقط 0903 داره
میخوام سیم کارت صفر باشه
دوستان ،چند تایی پین ثبت نام ۱۰۰٪ تخفیف (صفر تومان) رایتل ، موجوده، کسی خواست PV پیام بده
فکر کنم حداکثر ۱۲ سیم کارت میتونه هر شخص حقیقی داشته باشه البته واسه موبایل فروشا فرق دارهنقل قول:
میتونین با مراجه به نمایندگی ایرلنسل یا دفاتر خدمات ارتباطی اقدام به تخلیه خط کنید
همراه اول سیمکارت با پیش شماره 992 جدید اورده میتونید خرید کنیدنقل قول:
با شما محترمانه صحبت کردم، و کسی که ضرر اثبات شده رو انکار کنه پیش خدا هم بی انصافهنقل قول:
چه برسه به من
موفق باشی[emoji6]
سقف ۱۰ عدد هست که دوستان قبل شما به درستی راهنمایی کردند وقتی اطلاعات کافی ندارد لطفا اسپم نکنیدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز، لطفاً قوانین انجمن را رعایت فرمایید.. سپاسگزارم :)نقل قول:
من قوانین رعایت میکنم و به همه احترام میذارم در صورتی که طرف مقابل هم رعایت کنه و با لحن دوستانه جواب بده نه طلبکارانه یا مدعی!!نقل قول:
ارادتمند همگی
مرسی از توجهتون، مورد هایی که از این دست هستند را با دکمه مثلثی پایین پست سمت راست گزارش کنید.نقل قول:
بروی چشمنقل قول:
هر چند از این کار خوشم نمیاد
اگر باعث ازرده کردن بعضی از دوستان شدم عذر خواهی میکنم
*پست های مربوطه ادیت شد
طبق قوانین جدیدی که چندین ماه پیش تصویب کردن هر شخص 5 تا سیم کارت TD میتونه داشته باشه و 3 تا سیم کارت از هر اپراتورنقل قول:
مطمنی؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که باید سقف سیم کارت های پر شده ولی قطع نشده
ایرانسل تی دی ۲ تا
معمولی ایرانسل ۶ تا
لینک خبر میفرستید لطفا؟
داداش من خودم از دو تا اپراتور همراه اول و ایرانسل جمعا 20 تا سیم به نام خودم فعال کردم.... از هر اپراتور 10 تا سیم میتونید به نام خودتون ثبت نام و فعال کنیدنقل قول:
درستهنقل قول:
امروز رفتم از نمایندگی پرسیدم گفت هر کس می تونه 10 تا سیم کارت ایرانسل باشه
و البته این 10 تا شامل سیم کارت TD-LTE نمیشه
مثلا میشه 10 تا سیم معمولی داشت و چند تا سیم TD
قدیمی هست این یکی از لینک هاش اون یکی یارو هم که میگه 20 تا سیم کارت داره در توهمات خودش داره زندگی میکنه ولش کننقل قول:
دوستان از کی بسته ها ۶تا۱۲رو عوض کردن؟؟؟؟دیروز خاستم بگیرم بد جور رفت تو ذوقم قیمتا مسخره گذاشته،ای تف بیاد به هر چی شرکته تو ایران که هدفشون مفت خوری فقط
راست میگی عجب بیشرفند 5 گیگ رو برداشته جاش ۴ و ۶ گیگ با قیمتهای سلیقه ای گذاشتند ای بی وجدانها خیلی عوضیند.نقل قول:
سال ۹۴ بود اگه اشتباه نکنم، که 3g رو راه انداختن
و ایرانسل به ماه بعد هار شد و همه بسته ها رو گرون کرد! هیچکی نخرید آخرش هم در کمال شرمندگی مجبور شد ارزون کنه
البته الان اوضاع فرق میکنه
مردم معتاد به اینترنت موبایل شدن، دیگه ایرانسل هست که تا جایی که میبره تیغ میزنه
کجای دنیا یک گیگ ۱$ هست؟ انگار قبلا نت مفت میدادن الان دلار رفته بالا، اینا هن باید بالا ببرن
توصیه میکنم بری سایت دو تا اپراتور موبایل خارجی ببینی یک گیگ یک دلار هست یا خیلی خیلی بیشتر از یک دلار اینترنت موبایل توی ایران ارزون ترین توی دنیا هست ولی در کنارش هم بله حقوق های توی ایران با معیار جهانی فاصله بسیار بسیار زیادی دارهنقل قول:
ولی این حرف مفتی هست که کجای دنیا یک گیگ یک دلاره در جریان باش آقای دانا !!!!!
دوست من فرانسه هست و ميگه يه نت واي فاي هست بصورت سراسري كه مجاني هست براي همه ولي سرعتش كمه(حدود 2 مگابيت در ثانيه)نقل قول:
در اكثر فروشگاه ها و بازارها هم كه نت واي فاي پرسرعت مجاني هست
اينترنت سيمكارت هم ميگه يه طرح جديد اومده ماهانه 60 گيگ به قيمت 9 يورر
قبلاً از يه اپراتور ديگه ميگرفت ماهي 15 يورو نامحدود(تا حدود 200 گيگ با سرعت بالا و بيشتر از اون با سرعت كم)
همين الان باهاش حرف زدم، گفت يه اوپراتور نت 4 ماهه با 400 گيگ رو ميده به 10 يورو(يعني ماهي 2.5 يورو و 100 گيگ)نقل قول:
اون اوپراتوري هم 60 گيگ 9 يورو ميده، بعضي وقتا يه ماه مجاني اشتراك ميده!!
خلاصه اينترنت اونجا واقعاً مفته. البته نسبت به درامدشون هم كه اصلاً عددي نيست
تو اتريش هم يه طرح بوده ماهي 20 يورو، بصورت كاملاً نامحدود و با نهايت سرعت
حداقل دستمزد كارگر هم اونجا ساعتي 10 يورو هست.
جهت اطلاع خیلی از کشورها نت سیمکارتشون از ایران هم ارزون تره، از جمله هند.
بزرگترین اپراتور هند وودافون یک گیگ یک ماهه 49 روپیه، هر دلار 71.46 روپیه. حدودا 68 سنت
ایرانسل یک گیگ یک ماهه 10500 تومان، هر دلار 11700 تومان، حدودا 89 سنت
سری قبل بهت نگفتم رو پیام من نظر نده؟ خوبه خودت جواب خودتو میدی! وقتی تومملکتی زندگی میکنی که حقوق روتین کارمند ماهی ۲۷۰ دلاره، و میگن ما رو همه چی یارانه میدیم، یه دلا خیلی حساب میشه برای یک گیکنقل قول:
برو میانگین درآمد هند رو هم نگاه کن که حدود 250 دلار ماهانه هست هرجا ارزونه دلیل داره چون درآمدشون کمتره و دوباره دارم میگم اینایی که میگم دلیل بر توجیه ایرانسل و قیمت نیست , ایرانسل دزدی بیش نیست و درآمد ها تو ایران هم به افغانستان بری بگی این قدر درآمد داری پناهندگی میدننقل قول:
اینترنت موبایل در اروپا و کشورای جهان اول حتی اکثر کشورای دیگه یه چیزیه که حتما نیاز نیست داشته باشی،مثل همین که دوستمون گفت وایفای مجانی تو بعضی محیط های شهر هست،و تو خونه هم همه نت سیمی دارن هم کیفیتش بهتره هم ثباتش بیشتره هم ارزونتره،اما مثلا تو اهواز ما خونمون فیبرنوریه و ففط مخابرات حروم لقمه سرویس میده با اون نت تخ.میش و قیمت علکیش،بخاطر همین مجبوری از ایرانسل استفاده میکنم بمدت ۱۰سال و همینطور خیلیای دیگه در اهوازنقل قول:
در ضمن اينو بهتون بگم كه اين قيمتايي كه تو سايتاي خارجي ميبينيد، نرخ خريد اوليه سيمكارت هست. كه مثلاً 2 گيگ هم اينترنت روشه. ولي وقتي بخوايد بريد رو همون سيمكارت اينترنت بگيريد، قيمت ها خيلي خيلي كم هست و اصلاً قابل مقايسه با نرخ اوليه و مقدار حجم اوليه نيست.
مشكل اينجاست كه شما مثلاً ميبينيد زده 40 يورو كه 2 گيگ نت داره. خب اين در واقع نزخ خريد اوليه سيمكارته. اشتراكي كه بعداً رو سيمكارت ميگيريد خيلي خيلي ارزونه
اگر كسي باورش نميشه كه تو اروپا اينترنت واي فاي مجاني هست، بهتره اين عبارت رو در گوگل سرچ بزنه و خودش ببينه: WIFI4EU
حتي تو سايتاي خبري داخلي هم هست. سرچ بزنيد اينترنت واي فاي رايگان در اروپا
دوستم كه فرانسه هست ميگفت تو خونه چون بردش كم ميشه حدود سرعت 2 مگابيت داره براش ولي بيرون نزديك اماكن عمومي، سرعتش حدود 30 مگابيت و حتي بيشتر ميشه
اخه چی میگی شما؟ اینترنت رایگان همه جای دنیا هست این عجیب نیست ! جزو امکانات شهریست. همین دوبی اکثر جاهاش رایگانه تمامی مالها و ساحل ها . یا ترکیه در اماکن مشابه.نقل قول:
ولی کسی بابت مصارف شخصی استفاده نمیکنه که! هر جا فرهنگ خودشو داره شما فکر کردی طرف پا میشه بره فلان مال بشینه دانلود غیر قانونی با سرعت بی نهایت بر ثانیه بکنه؟!!
اونجا شعور و فرهنگ هم داره و هر کی هر چی که نیست. مصارف خانگی از امنیت بیشتری برخورداره و مردم ترجیح میدهند همون خانگی استفاده بکنند که خیالشون بابت سرعت و کیفیت و عدم قطعی یا هر مشکل دیگری راحت باشه. متوجه هستی که؟!!
در ایران به دلیل پایین بودن ضریب شعور و فرهنگ این امر عادیست. من که شکایتی ندارم.
نقل قول:
نقل قول:
داوا نکنید [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]
مهمترین اصل رقابته که تو ایران مخابرات نمیذاره وگرنه قیمت ها بازم پایینتر میاد.[emoji3590]
مثل اينكه شما هنوز نفهميدي جريان چيه. اين اينترنتي كه گفتم، خود اتحاديه اروپا گذاشته كه همه مردم مجاني استفاده كنن. دكوري نيست. با اينترنت مجاني شركتاي خصوصي و يا فروشگاه ها و كافي شاپ ها فرق داره. يه بودجه صد و بيست ميليون يورو براش در نظر گرفتن. ربطي هم نداره به فرهنگ داشتن و نداشتن. تصميم سران اتحاديه اروپا بوده. نميدونم چرا بعضيا كاسه داغ تر از آش اين و اون ميشننقل قول:
البته همونطور كه گفتم نت سيمكارت هم اونجا خيلي ارزونه.