برای رمضان افری پرو چیزی نداده ؟
Printable View
برای رمضان افری پرو چیزی نداده ؟
دلمان برای 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر شدیدا" تنگ شده :(
تا اونجا که یادمه یکی دو سال پیش فقط یکی دو هفته سرعتها را کردن 2مگ همین تازه اون موقع خوب بودنقل قول:
حالا که بعید میدونم همچین کاری بکنند همینجوری کاربرها مشکل دارن اگه بکنن 2مگ که دیگه افتضاح فجیهی میشه که همچین کاری نمیکنن
فعلا که خبری نیست، شاید برای عید فطر یه حرکتی بزنن!:31:نقل قول:
کسی هست بدونه بالاخره چقد دانلود کنیم شبی خودکار محدود نشیم
ون قدر شبی دانلودو تنظیم کنم :20:
امکان افزایش پهنای باند بدون مشکل فنی وجود دارد
مدیرعامل سابق شرکت مخابرات آذربایجان غربی درباره وعده های مسئولان درباره افزایش پهنای باند اینترنت نیز تصریح کرد: امکان تحقق این ارتقا بدون هرگونه مشکل فنی وجود دارد اما راحت ترین مسیر برای تهدید کشورمان توسط دشمنان همین فضاست و مسئولان به همین خاطر با احتیاط عمل می کنند.
علی مطهری با اذعان به اینکه استفاده حداکثری از فضای اینترنت به دلیل همین تهدیدات سیاسی، اخلاقی و امنیتی میسر نیست، تصریح کرد: برای در کنترل داشتن فضای اینترنت باید دارای شبکه داخلی باشیم که این کار را وزارت ارتباطات انجام می دهد.
آقا این سرعت خیلی افتضاحه دوستان این مشکل رو ندارن، زمان دانلود (با دانلود منیجر) شاید سرعت خوب باشه ولی وقتی میخوای مثلاً یه صفحه باز کنی یا کلیپ ببنی پهنای باند واقعی تازه خودش رو نشون میده که افتضاحه، یعنی من سرویس 384 دارم که زمان دانلود با دانلود منیجر حدود 60K میده ولی در حالت عادی به زور به 20K میرسه و بشدت نواسان داره. شبا هم سرعت خیلی افتضاح میشه! من اصلاً از سرعت راضی نیستم، من حقیقتاً اول 320 داشتم میخواستم بتونم راحت کلیپ نگاه کنم هرچند در کیفیت خیلی پائین ولی به 384 هم که سرعت رو تغییر دادم واقعاً سرعت تفاوتی نکرد فقط سرعت دانلود بیشتر شد، واقعاً سرعت افتضاحه، من اصلاً راضی نیستم، اگر پهنای باند حتی 40K هم بود حتی مشکل حل میشد. فکر کنم شاتل سیر دزدی داره میکنه و پهنای باند رو به بین بیشتر از 10 کاربر تقسیم میکنه.
داداش منم هم تا دو هفته پیش با 60 دانلود میکردم خیلی هم راضی بودم ولی نامردا سرعتو کردن 30 الان هرکاری میکنم میگم چرا اینجوری شده میگن باید همینجوری باشه ....
عوضی بازیاشون شروع شده ...
داداش اطلاعی داری که باید مثلا دوباره پول بدیم یا نه این دوره بهش یه خورده پول اضافه میکنیم و میدیمش میره ؟ آخه همین دیروز برا 3 ماه شارژ کردمش .نقل قول:
باید با قسمت فروش تماس بگیری برای تغییر سرویس
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
الان که اینجوری میکنن ممکنه پارس آنلاین و اینا ازش جلو بزنن اون موقع هست که میفهمن چه کار دارن میکنن ...
اره باید یه مبلغی به عنوان مابه تفاوت سرویس بدینقل قول:
بچه ها اصلا کسی میدونه این نامه از دانشگاه جواز کسب نمیدونم باید حقوق دان یا عضو یه شرکت باشی تا بهت سرعت بدن اصل اساس این مدارک بایت چیه من که باور نمیکنم فقط برای این که سرعت بدند میخوان حتما باید یه چیزی مثل ضامن باشه کسی میدونه
نه بابا وزیر یه چی گفته اینها هم مجبورن عمل کنند بهش تازه بعضی جاها 2مگ بدون مدرک هم میدننقل قول:
من همچنان سرعته دانلودم 14-15 که قدیم 70 بود حیف تابستون بیکار بودیما
سلام
شاتل سرویس 2مگش شبها ترافیکش رایگانه؟
تصمیم گرفته بودم بیام شاتل!اینجا هم که مثل پارس آنلاین خودمونه!همه شرکت ها افتضاح !
کافی 2 نفر مشترکین شون بیشتر بشه کل شبکه شون میخوابه!انقدر زیر ساختشون افتضاحه و به جای مشتری مداری ، مشتر ی سواری میکنن!
منطقه ما دیگه اینقدر مشترکین زیاد شدن دیگه آرت به هیچ وجه نمیدن ! بالای 128 هم به سختی میدن ! به چند زیر منطقه تقسیم شده و بعضی جاها eco128 تنها انتخاب هست !نقل قول:
فقط امثال ما که زیاد با نت سر و کار داریم متوجه بد بودن سرویس ها میشیم . هنوز راحت 70-80 درصد مشتری های شاتل و ISP های دیگه راضی هستن.
در دزدی شرکت ها اصلا شکی نیست .
دیروز رفتم دفتر آسیاتک تبلیغ می کردن 128 ماهی 2 هزار تومن ! رفتم دیدم قرارداد 3 ماهه 6 تومن با 500 مگ ترافیک :31: بعدش گیگی 6 هزار تومن ازت می گیرن :21: رفیق من قرارداد رو دید همونجا به منشیه گفت عجب دزدهایی هستین شما :27: طرف هم خندش گرفت !
چند ماه پیش داشتم توی نت میچرخیدم دیدم یه شرکت استرالیایی حدود اینترنت با حجم500 گیگ در ماه رو حدود20 الی 30 دلار میداد سرعتش الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم زیر 512 کیلوبیت نباشهنقل قول:
مثلا همین اینترنت وایمکس اگه یه سرچ ساده تو اینترنت بکنی اکثر کابرای خارجی سرعت دانلود بالای 1 مگابایت
دارن در صورتی که اینجا عمرا سرعتا بیشتر از 250 کیلو بایت بشه(حداکثر سرعت مجاز اینترنت ایران انقدره)
دوستم وایمکس ایرانسل خریده 128 ، سرعتش از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه
در دنیا اینترنت زیر 256 کیلوبیت رو اینترنت حساب نمیکنن ولی هنوز توی ایران از اینترنت دایل آپ استفاده میشه
خدا وکیلی اگه سرعت من یا شما بالا باشه یه فایل رو چقدر زودتر دانلود میکنیم یا کارمون چقدر زودتر انجام میشه؟
مثلا مند سال پیش که دایل داشتم حدود 30 مگ رو توی 3 تا6 ساعت میگرفتم ولی الان در عرض5 دقیقه یا کمتر!
البته توی روز و گرنه تو شبانه مثل همون دایل آپ ه :2:
پس باعث میشه وقتم کمتر هدر بشه توی منابع مثل برق صرفه جویی بشه!
ولی کیه که اینا رو بفهمه البته از ... ها!!!!!
با سلام.
برای تغییر سرویس دوستان باید حتما به دفتر نمایندگی قاتل مراجعه کنید و بعد از محاسبه مابه تفاوت
سرویس ها به صورت دولا و در بیشتر اوقات به صورت پهنا و گرفتن ان از شما و تهیه و تنظیم یک مشت
دری وری بی ارزش دیگه سرویس شما به سرویس جدید ارتقا پیدا میکنه.(البته خیلی زود میفهمین که
ارتقا کدوم گوری بود و کلاه گشادی سرتون رفته).سرویس های اکو فقط به سرویس های بالاتر و لی ART
هر سرویس به دیگری امکان دارد.(اینم یکی دیگر از مواردی که این شرکت دزد بسیار روش تبلیغ میکنه حالا انگار هسته اتم چار قاچ میکنه ؛ از بس ذلیل هست رو این موارد هارت و پورت میکنه !!!!)
در ادامه محدودیت های شبانه از طرف شرکت حروم خور و دزد شاتل به تنظیم مقررات و رادیویی تماس
گرفتم و با شخصی به نام ساریخانی صحبت نمودم اما از انجا که تابلو بود همه اینها دستشون تو یه کاسه هست با
گفتن یک مشت اراجیف سعی در پیچوندن ما داشت که خودم بهش گفتم یه سوال بپرسم ؟ گفت بپرس ؛ گفتمش می
چنت میدن؟؟؟؟ گفت اصلا این طور نیست اقا من که برا ....... گفتم برو بابا خودتی و قطع کردم. دوستان عزیز این
محدودیتی که در صورت دانلود شبانه به ما تحمیل میشه و اون حروم خورها میگن تو قرارداد ذکر شده به خدا قسم
مثل س.. دروغ میگن اصلا توقرارداد نیست و وقتی گفتم والا نیست قرارداد رو فکس کنم مثل بز ترسیدن و گفتن ما
وقت بررسی نداریم !!!.دوستان و عزیزان اندر شرح حال این شرکت کثافت و دزد و حروم خور هر چی بگویییم کم است
و با بالاتر رفتن تعداد مشتری های بی اطلاعشون(از جمله خودمون) به جای اینکه به فکر ارتقا سرویس دهی و
خدماتشون باشن ؛ به علت کیفیت مزخرف سرویس و برای جبران ان ؛ روش های جدید و اپ تو دیت کلاه برداری ؛
دزدی ؛ مال مردم خوری و دروغ گفتن رو به کارکناشون اموزش میدن.
مرگ بر این شرکت حروم خور و دزد که تبلیغ و تبلیغ سرتا پای اون رو گرفته.
تایید میشه منم با ساریخانی سر و کله زدم میخوان فقط بپیچونن همشون از یک قماشن
رئیسشون (مختاری) که میخواست بفهمه من کدوم دانشگاه هستم برام مشکل درست کنه:27:
1.با اون 200 مگ رايگان به هنگام قطع ترافيك امكان استفاده از شبانه هم وجود داره؟
2.سرويس دوره جديدم از 29 مرداده حالا اگر بخوام بيارمش جلوتر 20 مرداد امكانش هست؟
سلام دوستان
من اصفهانم
به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
ممنون
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
شبانه برام خیلی مهمه
نقل قول:
شاتل شبانه را محدود میکنه
با این وجود توی تاپیک اصفهان و پارس انلاین و اینجا مرکز مخابراتیت را اعلام کن تا دوستانی که هم مرکز شما هستن و تجربه دارن از isp ها راهنمایتون کنند!
Adsl/ شهر اصفهان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018
نقل قول:
دوست عزیز سوال که برای من پیش اومده شما خودتون از شاتل سرویس دارید؟؟؟؟ اگه ایتهمه ازش متنفرید چرا از شرکته دیگه نمیگیرید؟
بله دوست عزیز من حدود 4سال از شاتل سرویس داشتم الانم رفتم ازش جای دیگه 128 گرفتم برام دان استریم 4مگ بستننقل قول:
اکثر کسانی که از شاتل سرویس میگیرن نمیدونن که شبانه را محدود میکنه و سرویسهای آرت نامحدود واقعی نیست و محدودیت داره
هدفم هم اطلاع رسانی هست
دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میدادنقل قول:
میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.
پ.ن .
چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.
دیگه واقعا افتضاحه فقط دانلودش خوب مونده
الان سرعت دانلودم عالیه اما سرعت باز کردن صفحه از دیال آپ هم بدتر شده دیشب نیم ساعت دیرتر رفتم مدیافایر دیگه به هیچ شکلی هیچ صفحه ای باز نشد
علتش چیه؟ چطوری سرعت دانلودم روی 250 هست ولی سرعت باز کردن صفحه از تموم شرکت های دیگه پایین تره؟
احسن خوب جوابش دادی من که بی زارم از این شرکت فقط توی یه مشکل گیر کردم که این شرکته فقط توی مرکزمون سرویس میده + پارس انلایننقل قول:
پارس که ترافیک میدوزده شاتل هم فکر کنم پیش از 8 نفر شر میکنه حالا اون رفیقمون به چی مینازه خدا مدونه
در کل از اینترنت ایران من حالم :2: میخوره
بچه ها مودم زاکسل بهتره یا تی پی لینک کدام بهتر روی سرویسهای شاتل جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که من می دونم و دیدم مودم زایکسل برای شاتل بهتر جواب می ده ( هر چند نحوه کارش با مودم های دیگه فرقی نداره در کل هر مودمی برای هر خدماتی کاربرد داره ) بزرگترین چیزی که باعث تفکیک مودم ها برای سرویس ها می شه آشنایی اون سرویس ها به نوع خواصی از مودم و این که خودشان فروشنده اون مارک از مودم هستن می باشدنقل قول:
از دوستان کسی با دانلود از سایت های ( میهن دانلود ، دانلود ها ، کلا سایت های دانلود ) مشکل داره یا نه ؟ ( اونهایی که از شاتل استفاده می کنند جواب بدن )
TP Link بهترهنقل قول:
هر دو جواب میدن هیچ مشکلی نیست
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
من وقتی از یه سرور چند شب پشت سر هم دانلود می کنم سرعتش میاد پایین برام .نقل قول:
از ساعت 1 تا 3 هم کلا هیچ
تموم شه این دوره برم از شاتل ...
از راهنمایت ممنون حالا من راهنمایت میکنم برای این که بتونی از میهن دانلود ویا در کل سایتهای که باهش مشکل داری کافیه فقط اون لینکی رو که میخواهی دانلود کنی به سایت های لیچ بدهی مثلا ویستا اپلود یا اپلودفا یا اپلود باز ، فایلت به اون سایتها انتقال پیدا میکن و راحت دانلود میکنی و از دست مسخره بازی های شاتل راحت میشینقل قول:
منم با شاتل توی ساعات رایگان برای دانلود از سایت میهن دانلود مشکل دارم اما با کار بالا به حالم فرقی دیگه نمیکنه :21::21:
نقل قول:
پسره خوب اگه شما ادعات میشه برو اینترنت ماهواره ای بخر شماکه میخواستی بگیری میرفتی تحقیق میکردی بعدمیگرفتی یا حداقلش این بود که 1ماهه میگرفتی
از طرفه شاتل؟؟ اره من الان پشتیبانیه شاتلم میتونم کمکتون کنم!!!!:31: حالا شاتل خداتا مشتری داره 4تاش کم بشه زیاد فرقی نمیکنخ فکرکنم من خودم ماهه دیگه میرم مخابرات
دیگه اینکارا رو نداره هر کی داره میدونه چه افتضاحیه 1ماهه سرعتو بردن پایین کاریشم نمیشه کرد زنگم که میزنی میگه درسته چشه مگه سرعته دانلود باید18 باشه که هست چی باید گفت!!
حالا این پسرم اومده میگه چه جوابی بهش دادی با اون اواتاراتون
حالا بازم یه سوال برام پیش اومده
من یه tp-link داشتم سوخت :31: توی این مودم نویزم 61 بود
الان یه زاکسل گرفتم الان نویزم شده 46
واقعا مودم روی نویز تاثیر داره :20: بازم سوال میکنم هر چند که دوستان جواب دادند کدام بهتره اگر زاکسل بهتره که :5: اگر تی پی لینک بهتره که برم بخرم بزارم کنارش :10: چی میگید دوستان
:31:سلام جاسوس :31:نقل قول:
اگر تو واقعا پشتیبانی شاتل هستید وای به حال مهندسینشون اونا دیگه چه..... :31::27:هستند وقتی شرکتی میاد سرویس بده باید بزار سوار بشیم نه سوارمون بشه :31: بدبختی ما اینه که اینترنت سی یا س ی شده و هرکی میاد یه حرفی مزنه وزیر میاد میگه که تا 128 فقط میدیم از اونور مخابرات میاد میگه تا 512 مشکلی نیست از اونور آ...دها میگن اینترنت حرامه از اینورهم ما مزنیم تو سرمون
گل پسر اونوقتا که خیییلی ها پولاشونو میدادن قاقالیلی ماها از این شرکت دزد سرویس گرفتیم ؛ قرارداد من مالنقل قول:
3/5 سال پیشه ؛ فک کنم شما به خاطر خوشحالی مفرط از قاتل دچار توهم شدید.
کمک من کنی ؟ اره میتونی به همه کمک کنی و کمکت هم اینه که دیگه در این باره پست ندی.در ضمن قاتل تو
شکم مامانش که خداتا مشتری نداشته یواش یواش مشتری جمع کرد که حالا به قول شما خداتا داره خوب طبیعتا
حالا هم با این رویه کلاه برداریو حروم خوری که پیش گرفته همون طوری کم کم و همین طوری 4تا 4 تا تمام
مشتری هاش که تمام سرمایه اش هستن و اون .... اینو نمیفهمن از دست میدن.در ضمن گل پسر اگه دستت تو
کار بود متوجه میشدی که سرعت بیچاره شدن در این امر 1000 برابر موفق شدنه و مطمئن باش که خیییلی
زودتر که شما فک میکنید با این سیاست ها قاتل به خاک سیاه میشینه.
دیگه چه کارایی نداره دوست من ؟؟؟؟ انتظار داری همه مثل خودت بشینن و لام تا کام حرف نزنن تا سرویسشون
تموم بشه و بعد برن از جای دیگه بگیرن؟؟ دوست من به خاطر خوب بودن!!! بیش از حد افراذی مثل شماست که
قاتل هر غلطی دلش میخواد میکنه و گرنه اگه شما هم مثل ما اعتراض میکردی و صدتا از این خداتا هم مثل من و
شما معترض میشدن که این همه حقمون ضایع نمیشد.حالا شما نمیدونم چرا عاشق قاتل شدی دلیل نمیشه که
ما هم رویه شما رو پیش بگیریم و انگار بدهکارشون هستیم صدامون در نیاد.تا مظلومی نباشه که ظالم به وجود
نمیاد.
اون اقا نظر خودش رو گفت و اواتارشون هم هر طوری هست به من و شما ربطی نداره. اینجا یک محیط دوستانه
است که با توجه به انتقادات گاها تند ولی همه نسبت به هم با احترام و با محبت هستند ؛ خواهش میکنم که
شما هم نهایت ادب و احترام رو رعایت بفرمایید.
موفق باشید .
دیشب سرعت ترکوند! 245 کیلوبایت در ثانیه به طور ثابت! عالی بود هرچند چندتا از پارت ها نصف شب از کار افتادن ولی بعد یک ماه واقعا سرعت عالی شده بود سرعت لود صفحه ها هم خوب بود
من دیلینک داشتم و الان تی پی لینک وایرلس. از هر دو خیلی راضیم.نقل قول:
مگه شما کوچ نکردی برای مخابرات؟!!هنوز شاتل داری؟نقل قول:
سلام من هم مودم TP-LINK 8901 G دارم که ازش راضیم
خدا هم ازش راضی باشه!!!!!
نه بابا رفتم مخابرات همون اول طرف روراست گفت مشترکین ما از سرویس هامون راضی نیستن منم منصرف شدم البته فعلا دانلود واسم مهمه که شرکت دیگه ای جز شاتل بدرد دانلود نمیخوره مابقی همه حد وسط هستن به جز صبانت که پینگش عالیه ولی بیرجند نیومده مخابرات هم که دانلودش نامحدوده ولی دولتیه که باید فاتحشو خوند نمونش هم همینی که گفتمنقل قول:
مگه شما کوچ نکردی برای مخابرات؟!!هنوز شاتل داری؟
تا اخر تابستون شاتل می مونم بعد یه خاکی به سرم میریزم :41:
نقل قول:
من جای شما باشم که دانلود دارید یه ماهواره ای میگیرم ماهی 40 تومن نامحدود شاتلم که الان افتضاحه