من 5 ماه هست این مشکل رو دارم شکایت هم کردم فایده ای نداشت مملکت صاحب نداره دوست عزیز اگر isp بهتری هست مرکز شما تخلیه کن از اونجا بگیر مرکز ما که فقط پارس و اسیاتک های وب و مخابرات داره که همش اشغاله.نقل قول:
Printable View
من 5 ماه هست این مشکل رو دارم شکایت هم کردم فایده ای نداشت مملکت صاحب نداره دوست عزیز اگر isp بهتری هست مرکز شما تخلیه کن از اونجا بگیر مرکز ما که فقط پارس و اسیاتک های وب و مخابرات داره که همش اشغاله.نقل قول:
مشکل اینه هیچ ISP بهتری نیست!!!
متاسفانه انگاری تا پایان سال هم این مشکلات تمدید شد با خبری که دیروز دادن و رایگان شدن نت تا پایان سال 98
ینی اونایی که 100 گیگ و تموم کردن دوباره 100 گیگ دیگه براشون شارژ شده
پس حالا حالا ها احتمالن نت درست نشه و این شو آف ادامه پیدا کنه این ها قبل از این 100 گیگ هم مشکلات قطعی داشتن توی ماه اخیر حالا یک بهونه هم گیر اوردن
سلام دوستان الان این صد گیگ تموم بشه باز اینترنت رایگان؟؟
خیرررررررررررررر و امیدوارم زودتر هر کی داره تموم بشه ما بتونیم از اینترنت استفاده کنیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در کل همه شرکت ها وضعشون داغونتر از پارس نباشه بهتر نیس میتونید تو تاپیک ها یا اینستاگراماشون برین و ببینید مردم دارن خوب از خجالتشون در میان:blink:
من بخاطر کارم اینترنت بک اپ هم دارم و این پازس برای لود بالانس و پشتیبان بود که البته ان یکی به رحمت رفت و الان فقط همین پارس برام مونده...نقل قول:
چی الان صاحب داره که بخوایم سرش بحث یا اصلا کار کنیم:eh: هر کاری هم کنیم گوشت قربانی می شیم:n09:
امروز برای بار چندم هست تو این هفته که من اینترنت پارسم 4 ساعت هست رفته الان هم با های وب وصلم خدا لعنت کنه باعث بانی وضعیت اینترنت کشور رو خدا ازت نگذره ما که از حقمون نمیگذریم اقای جهرمی که فقط بلدی بگی حق الناس حق الناس شما حق لناس چند میلیون نفر رو زیر پا گذاشتی من حتی نمیتوانم اینترنتی که پولش رو دادم استفاده کنم.
بزودی تغییر نام پارس انلاین به پارس Dialup :puke::grrr:
عذر میخوام دیر جواب میدم. سرعت واسه من خیلی بالا پایین میشده. گاهی سرعتم زیر 100 بود مخصوصا از سرورهاس خارجی. ولی بعد تموم شدن این بسته باز هم سرعتم تغییری نکرده و همون بالا و پایین رو دارهنقل قول: