عزیزم من که نگفتم PS3 آشغاله که شما این حرف رو میزنی !!!نقل قول:
من گفتم این بازی روی PS3 با 30 فریم خیلی بد میشه.
ولی چشم رعایت میشه
عزیزم من که نگفتم PS3 آشغاله که شما این حرف رو میزنی !!!نقل قول:
من گفتم این بازی روی PS3 با 30 فریم خیلی بد میشه.
ولی چشم رعایت میشه
سعید جاننقل قول:
بحث اینجاست که این اولین بازی نبوده که اینطور بوده
اخرین هم نخواهد بود
پیمان جاننقل قول:
2 تا مساله :
1 - کسی که طرفدار ps3 هست برای چی باید بیاد این تاپیک ؟ که هیچ چیزیش بهش ربطی نداره ؟ پس اگه میاد خودشم میدونه که چیزی هست که میاد . گرچه 80 درصد کسایی که ادعای fanboy بودن ps3 میکنن خودشون این کنسول رو از پست ویترین هم ندیدن چه برسه به داشتنش . در کل از نظر من طرفدار بودن یک دستگاه برقی که عمرش maxium میتونه 10 سال باشه مسخرست . چون همه چیز فانیه . اما ادم باید طرفدار حق , حقیقت و روشن گری و اطلاعات صحیح باشه
2 - اون عده ای که شما ازشون به عنوان hardocre fan نام بردی باید یاد بگیرن که نه تهنا این جا , بلکه تو هر فروم و محفل ( چه تخصصی چه غیر نخصصی ) میرن , نسبت به حقایق اثبات شده بین المللی تسلیم باشن و بتونن تعصب خودشون رو کنترل کنن و بپذیرن که حقیقت همیشه بر میل انسان نیست
در مورد کل کل متعصبانه و از روی بی اطلاعی و نداشتن مدرک و سند حق با شماست
جنابعالی کاملا مشخصه از کدوم دسته انسان های این جماعت هستی !نقل قول:
چیز بیشتری نمیگم
من و بقيه دوستان ميگيم اگه مواظبش باشی و روش نگهداريش رو رعايت كنيم عمرا سه چراغه بشهنقل قول:
شما باز ميگی شانسی ؟! من خودم فالكون دارم ... كلی هم بازی ميكنم ولی تا حالا هيچيش نشده ...
سلامنقل قول:
1- به نظر من که خودم ps2 داشتم دنگو فنگش خیلی خیلی کمتره.
2- به هیچ عنوان وسیله ی شانسی نیست.(البته مدل جدیداش)
3- هیچ انسان سالمی تو این دنیا بد شانس نسیت.
4- ناز کشیدن نداره روش درست نگه داریه.
5- به نظر من که خیلی خیلی وسیله ی بازی کامل درست و حسابی هست.
6- این یکی از اشکالات کار سونی میباشد که طرفدارانشو داره از دست میده و بیشتر مردم دنبا هم به سوی Xbox رفتن.(به آخرین آمار فروش دستگاه ها نگاه کن)
7- شما باید به این خریدتون ایمان داشته باشید و اونو بخرید و اگر هم با این فکر بخرید که دستگاه به قول خودتون مزخرفه و نازشو بکشیو این چیزا شک نکن که چیزه خوبی برات در نمییاد.
حالا خود دانیم با امید برو بخر و لذت بازی کردن باهاشو ببر.:10:
منم اول مثل توفکر میکردم.ولی 3روزه گرفتم.هیچ دنگ و فنگی هم نداره.اگرم خیلی زیاد بازی میکنی بده کولینگ دیگه کامل خیالت رو راحت کن.بازم میگم اگه 2,3 تا نکته رو رعایت کنی هیچیش نمیشه.:10:نقل قول:
بچه ها میگم اینجوری بازی کردن خوبه.مشکلی پیش نمیاد.کولینگ نکردم.؟؟؟
3ساعت بازی/1یا2ساعت خاموش دوباره3ساعت بازی/1یا2ساعت خاموش
همینجوری تا انقلاب مهدی....:20:
بچه ها یه زمانی میگفتن زیاد خاموش روشن نشه بهتره ! مثلا بذاری تو داشبورد بمونه اون زمان استراحت رو !نقل قول:
مالا ما که تا 1 ماه قبل و قبل از cooling تو اون 13 ماه هر وقت بدن نیاز پیدا میکرد میرفتیم پای بساط و مهم هم نبود نفر قبلی چند وقته پا شدهنقل قول:
و تا زمانی که شارژ سیم میزدیم تو رگ و بعد که پا میشدیم به محض این که درد بدن در حال شروع شدن بود دوباره میرفتیم پا بساط ...
الا که دیگه cooling هم شده فازش رفته بالاتر همی
سلام
دوستان من هر جایی که رفتن میگفتن که فن های اضافی برای جاسپر هنوز نیومده!!
می خواستم بدونم این حرف راسته یا نه؟؟؟
و اینکه اگه هست کجا میشه خرید؟؟
TANX
سلام
من اگه بخوام جاسپر بخرم از کجا بفهمم دستگاهی که مغازه ایه داره به من میده جاسپره ؟ایا رو خود کنسول نوشته ؟