چهار مگ بسته !!!:18: شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوبنقل قول:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
گویا لینک هاش فیلتر شده !نقل قول:
Printable View
چهار مگ بسته !!!:18: شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوبنقل قول:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
گویا لینک هاش فیلتر شده !نقل قول:
روزانه اونجوری هست شبانه سرعتش 60 هستنقل قول:
البته قبلا سرعت شبانه هم مثل روزانه بوده
دوستان کمکم کنید مثل اینکه نمیخوان این محدودیت سرعت رو ازم بردارن الان یه ماه خورده ای میشه ، خو بدبخت شدم:19:
راه حل .....؟:42:
یعنی چی فیلتر شده ؟!! دانلود هم نکنیم ؟!!!!
من که مشکلی ندارم باهاش البته شاتل نیستمنقل قول:
دوست عزیز مگه میشه که با این سرویس دهی مزخرف و این مال مردم خوری اشکار کسی مشکل نداشته باشه؟؟؟ یه کم تو صفحات عقب بری میبینی که همه با این قاتل ( باید "ش" رو بکنیم "ق") مشکل دارن و این مشکل شما رو ما هم 1 ماه هست که داریم و این شرکت دروغ گو و مال مردم خور با این همه تبلیغات گسترده و هارت پورت چرتی که داره از پس چند صد مگ دانلود مشترکاش بر نمیاد. امیدوارم که سرویسی که تمدید کردید 1 ماهه باشه.مال من که 6 ماهه است و 4 ماهش مونده ولی از بس وجود شاتل به کثافت کشیده شده دارم دنبال یه سرویس دهنده جدید میگردم.بقیه پولم هم بزار بخورن اینا به این حروم خوری ها عادت دارن.اگه تازه بسته شده فک نمیکنم تا 1 ماه دیگه باز بشه اخه مال من که دقیقا 28 روزه که بسته شده.نقل قول:
سلام دوستان من چنتا سوال دارم
منکه دیگه از شاتل دارم میرم دیگه داشت دبونم میکرد فقط میخوام بدونم وقتی انصراف بدم از اون روزی که انصراف میدم چند روز تول میکشه تا ختمو جم کنن یعنی از رانژر در بیارن؟؟؟
بعد من الان 1ماهو 18 روز اینتورام مونده از قرار داده 3ماهم میخوام بدونم انصراف بدم مابقی پولمو میدن راحت یعنی برای ماه های مونده پولمو بر میگردونن؟؟؟ یا خودم باید پاشم استین بالا بزنم برم شرکت دره پیتشون؟؟؟
برای منم 25 تموم میشه میخواستم ببینم باید بگم دیگه نمیخوام یا خودشون بعده 1هفته که پولو نریختم جمعش میکنن؟؟؟
اگه میخوای زود خط رو تحویل بگیری خودت باید پاشی یکی دو باری بری شرکت . و بهشون اصرار کنی که من نامه تخلیه می خوام و باید نامه رو به یک شرکت جدید که می خوام برم بدم . اونا اگه نامه رو صادر کنن 24 ساعت نشده خط شما آزاد میشه !نقل قول:
نقل قول:اگه سرویس تموم نشده باید نامه بفرستید برای انصراف و قطع رانژه و اگه تموم هم شه که فرق نداره چه نامه بدید چه نه خودشون قطع میکنن . پول هم که فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پس بگیرید .نقل قول:
مدت زمانش هم نمی دونم شاید فرق کنه ولی تو منطقه ی ما شنبه ها مثل اینکه برای رانژه و قطع اون اقدام میکنن چون من پنج شنبه انصراف دادم حدود نه روز بعد یعنی شنبه ی دو هفته بعد قطع شد و سرویس شاتل هم شنبه ی هفته ی بعدش وصل شد و روی هم حدود 15-16 روز طول کشید
آخه از شاتل بریم چی بگیریم :41: منطقه ما جز شاتل و داتک با شرکتی قرار داد نداره . مخابرات هم که میگن پشتیبانی نداره .
آقا من رسما دیگه بریدم زنگ زدم میگه باید دانلود هاتو کنترل میکردی اینطوری نشه میگم من ماه پیش 2 مگ گرفتم 2 ساله با شاتلم تا قبل از ماه پیش 128 داشتم ماه پیش 2 مگ گرفتم.ماه قبل از 3 شب 1 شب سرعت خوب بود که 1 گیگ و 600 تقریبا دانلود داشتم این ماه که تا الان 12 روزش گذشته فقط شب اول خوب بود 11 شبه از ساعت 1 تا8 سرعت دانلودم 3-4 کیلو بایته میگه باید کنترل میکردی.آخه شما بگید واسه 2 مگ دانلود 1 گیگ 600 اونم تو 3 شب زیاده؟اونم تو یه ماه؟ این ماه که یه سره بستنش
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
کسی از بچه های شیراز میتونه راهنمائی کنه میخوام قطع کنم برم پارس آنلاین معنی رانزه و ... رو هم نمیدونم میگن 2 هفته معطل میشی.2 هفته بی اینترنت خیلیه راهی نداره زودتر این شاتلو جمع کنم برم پارس آنلاین حداقل اون پشتیبانیش آشناست.یکی لطف کنه یه توضیح کامل به من بده واسه این کار ممنون میشم.میخوام همه چیزو بدونم رفتم شرکت شاتل اذیتم نکنن هی بگن امروز فردا
همتون دارین در مورد شاتل بد میگید.من شخصا سرویس 128 دارم.که باید سرعتش 16 باشه.ولی روزانه 270 و شبانه 60 هستش.
تازه...
من ترفندی دارم (فکر میکنید الکیه...نه؟) که باهاش میشه سرعت شبانه از 3 تا 8 250 بشه.حدود 3.7 گیگ میشه دان کرد.
میخواین باور کنید میخواین بخندین.
نهنقل قول:
خب عزیز ترفند رو بگو حداقل ما هم شبی چند گیگ دانلود کنیم .
البته ما شاتل نیستیم ولی به هر حال تستش ضرری نداره!
هنرستان یه معلم داشتیم میگفت ایرانی جماعت حاضر نمیشه به کسی چیز یاد بده! خدایی راست هم میگفت!
خب به جای اینکه بگی ترفند بلدم یاد بده دو نفر دیگه هم استفاده کنن!
شاتل رو که باید خیلی زود تر از این حرفا جمع میکردی!نقل قول:
اما فکر نمیکنم راهی باشه که زود تر از 10 روز سروس بدن البته ارم نت برای یکی از اقوام مرکز سلمان 4 روزه وصل کرد.
فعلا هم تویه شیراز ارم نت خیلی بهتر هست نسبت به بقیه! همه هم رازی هستن من خودم 256 دارم سرعتم حدود 200 هست شب هم که میشه سرعت میشه حدود 60 تا 70 که نسبت به خیلی شرکت ها بهتره
خداکنیم بهتر بشه چون تا مدتی پیش شبو روز روی 200 بود :41:
من زنگ زدم هر چی از دهنم امد به همایون گفتم سر 3سوت قطع رانژه کردن :31:نقل قول:
این که میگن 2هفته هم دروغ میگن که قطع رانژه نکنی خیلی طول بکشه یک هفته میشه
اگه خواستی من همرات میام شاتل همایون منو ببینه اونجاش میسوزه.دی:
سلام دوستان
من سرويس اينترنت آسياتك 256 با محدويت دانلود ماهي 2 گيگ داشتم، قبلا روزها سرعت دانلود تا 210 كيلوبايت بر ثانبه مبرسه و شب ها حداقل 60تا 70 كيلوبايت دانلود دارم
از سرعت و قيمت هاي سرويس هاي قديمي آسياتك خيلي راضي بودم، ولي الان قيمت هاش خيلي زياد شده و به همين دليل ميخوام بيام شاتل بگيرم
مركز مخابرات شهيد زارعي تهرانم 4413
ميخوام ببينم سرعت دانلود شبانه شاتل چقدره ؟
سرعت دانلود روزانش چقدره
اصلا به نظر شما با اين شرايط از آسياتك بيام بيرون يا نه؟
اگر شاتل رو پيشنهاد ميديد يا نه!!
البته ميتونم ECO512 هم بگيرم
ولي خوب به نظر من مهمتر از همه اينه كه شركت چقدر سرعت رو باز ميگذاره
علي الخصوص براي سرويس هاي محدود
چون قاعدتا اگر مثل آسياتك باشن، سرعت رو حداقل توي روز نامحدود ميگذارن تا زود حجمتون تموم بشه!
راستي اينو هم بگم كه من 2 ساله كه آسياتك دارم و خيلي هم ازش راضي هستم
بچه ها می خواهم سرعت اینترنتم رو افزایش بدم با جواز کسب حالا سوال برام پیش اومده که اگر با جواز کسب برم افزایش بدم تعرفه پلاس تلفن خونمون هم تجاری حساب میشه یا نه؟
بعدش ادرس درون قبض تلفن با ادرسی که درون جواز کسب نوشته شده باشه فرق کنه دیگه نمیدین؟
دمت گرم خواستم برم صدات میکنم با هم بریم.اعصاب برامون نزاشتن.حالا به نظرتون ارم نت بگیرم یا پارس آنلاین؟پارس رئیس پشتیبانیش رفیقمه
من هم پیرو نظرات دیگر دوستان میگم، اگه واقعا همچین روشی دارین، حداقل به یکی بگین تا تست کنه!نقل قول:
من خودم حدود 3 هفته محدودیت شاتل توی روز برای سرویسای Art رو دور میزدم و با 95 دان میکردم که جلوشو گرفت! (با ویPN)
سرعت سرویسهای اکو 128 تا 512 همون 512 هستنقل قول:
شبانه را هم اگه دانلود بکنی محدود میکنن به طور فجیح
آسیاتک صد شرف داره شاتل من خودم قبلا شاتل داشتم الان آسیاتک دارم سرعت روزش هم که 4برابر شاتل هست که خیلی خوبه و پینگ کمتر شبانه هم دیگه محدودیتی در کار نیست.
نه تجاری حساب نمیشهنقل قول:
نه آدرس هم مهم نیست
اگه رئیس پشتیبانی پارس آشنا هست پارس بگیر البته ازش بپرس ببین وضعیتشون توی مرکزت خوب باشه سرعت دانلود شبانه و پینگنقل قول:
یه سوال بپرس ببین نمیتونه خط 740 را رانژه کنه اگه شبانه اش بهتره آسیاتک هست بیام پارس
رو این جمله خیییییییلی تاکید میکنم ؛ کلاه گشادی سرت میذارن شبهانقل قول:
دوستان و عزیزان این قدر این قاتل کثافت کاری دراورده که امار کل سرویس دهنده ها رو گرفتم تو این یک ماهه. لطفا طرف پازس نرید که اونا هم وضعشون وخیمه و چند نفر از دوستان که دارن میگن روز سرعت رو 190 هست و شب از 14 بالاتر نمیاد و وقنی هم میپرسیم چرا همون دری وری هایی که شرکت قاتل به ما میگه به اونا هم میگن. نتیجه تحقیقاتم در این یک ماه و ساعت ها صحبت با شرکت ها و مشترکین فعلا ارم نتاز همه بهتر بوده و مشترکاش ازش چه در روز و چه شب از سرویس دهیشون راضی بودن.دوستان فعلا انتخاب اول ارم نت هست. دارم درباره همیار هم تحقیق میکنم که هزینه نصب نداره و یکی از مشترکاش هم ازش راضی بود ؛ ولی بیشتر تحقیق میکنم و در اولین فرصت نتیجه اون رو به اطلاع میرسونم.نقل قول:
پ . ن
برای بار 100000000 میگیم ؛ دوستان عزیزی که میخوان تغیر سرویس بدن ؛ اگه میخوایید وحشتناک ترین تصمیم عمرتون رو بگیرین بیاین از شاتل سرویس بگیرین.این قاتل اول کار خوب چرب زبونی میکنه و تبلیغ دلچسب داره ولی پای عمل که رسید ؛ کاری میکنه که از کرده خودت شدیدا پشیمون بشید.
دوستانی که سرویس اکو دارند با هر سرعتی ؛ یکی از بندهای قرارداد (بخونینش ؛ خدا وکیلی همش توهین است به مشتری ) اینه که سرویس های اقتصادی به هیچ وجه نمیتوانند انصراف بدهند و اگر شما از یک سرویس 1 ساله حتی یکبار به اندازه کانکت شدن استفاده کردید و نه بیشتر ؛ دیگه قرونی از پول شما رو پس نمیدن و این موضوع چون درقرارداد است و شما ان را امضا کردید هیچ کاری نمیشه کرد.این هم یکی دیگر از مدارکی که چهره زشت ؛ خائن و کثافت این شرکت رو برملا میکنه.
خب برای گفتن این ترفند من خساست به خرج نمیدم.برام مهم نیست که کسی استفاده کنه یا نه.
چون حجم بازدید تاپیکهای پی سی ورلد زیاده.میترسم با گذاشتم این ترفند شاتل بفهمه و برش داره.
تا بحال اگه کسی به یاهوم پی ام داده و تقاضای این ترفند رو کرده کوتاهی نکردم.
در هر صورت ببخشید منظورمو اشتباه به عرضتون رسوندم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروردین ماه.میزان دانلود شبانم.کد:http://up1.--------.com/images/20Untitled_1.jpg
سلام .
دوستان من یه سرویس میخوام که خوب باشه و برای بازی انلاین پینگش پائین ، یه سرویس دهنده خوب بهم معرفی میکنید؟ ممنون
راستی انگار اسیاتک خوبه نه؟
(من طرفای حکیمیه هستم ، سرویس دهنده ام شرکتیه به نام گیتی نت که فک کنم از پیشگامان توسع ارتباطات کمک میگیره :دی یه سری به سایتش بزنید)کد:www.gitinet.ir
دیروز تولدم بود
پارسال روز تولدم: 1 گیگ هدیه رو ندادن
امسال: 1 گیگ رو ندادن ، اینترنتم هم قطع بود روز تولدم
سال دیگه: 1 گیگ هیچی، اینترنتمو قطع میکنن ، میان مودمم رو هم میبرن !
سلام به شما فرزندان ایران زمین که برای رسیدن به سرعت مطلوب در تلاش هستین خسته نباشین درود بر شرف شما...
بنده از شرکت پارس انلاین 2 ماه پیش سرعت 128 گرفتم اولش خداییش خوب بود
http://www.myupload.dk/showfile/969357e5089.bmp
ولی الا بدجوری اسپید افت کرده نمیدونم چی شده
http://speedtest.net/result/1414188029.png
الان میخوام از شر پارس انلاین راحت بشم
نظرم روی شاتل هستش
مخابراتم اگه افت نداشته باشه بدک نیست
من مرکز امام خمینی هستم اگه کسی هست از این مرکز لطفا راهنمایی کنه مرسی
یعنی برم شرکت بگم نامه تخلیه میخوام بعد که نامرو گرفتم برم شرکتی که میخوام ازش adsl گیرم نامرو بدم به اونا؟؟ یا بد به مخابرات نامرو؟؟نقل قول:
باید ببری مرکز مخابراتتوننقل قول:
البته اگه بهتون نامه بدن
الان 10 روزه شاjg شیراز مشکل پینگ بالا و پکت لاست داره.هر وقت هم تماس میگیرم میگن مشکل در خط دیتا مخابرات بین تهران تا اصفهان هست و مشکل از طرف مخابرات هست و معلوم نیست کی برطرف بشه.من نمیدونم ایا این حرف درسته یا نه؟کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟لعنت به هرچی دزده
منم همین مشکل رو دارم . هر کاری کردم حل نشد شاید خودش بعدآ درست شه:27:نقل قول:
میگم بچه ها اگر تاریخ جواز کسب به اتمام برسه میشه بازم باهاش گرفت؟
اگر کسی در شرکت پارس گرفته بهم بگه اخه تو مرکز مخابراتیمون یکی شاتل یکی هم پارس انلاین هست مخابرات هم که همه جا هست
دروود
من هم همین مورد رو دارم،کاهش شدید سرعت و افزایش بسیار بالای پینگ!البته با چیز میز!و بدون جیز میز همه چی آرومه...!!امروز صبح تماس گرفتم پشتیبانی گفتند همه چی آرومه!
سلام .
یه سوال من همین امروز واسه 3 ماه 256 اکو شارژ کردم ولی الان میخوام به اکو 512 ارتقاش بدم باید دقیقا چیکار کنم ؟
اینترنتی نمیشه ؟
خوب برو از پشتیبانی شاتل بپرس 23099نقل قول:
فکر نکنم اینترنتی بشه حالا شما تماس بگیر احتمالا باید حضوری برینقل قول:
به پشتیبانی مربوط نمیشه باید با قسمت فروش صحبت کنهنقل قول:
از صبح زنگ میزنم دو ساعت نگه میداره اون یارو تلفن گویا آخرش میگه متاسفم هیچکی نیست :دی
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
یه چیز دیگه هم هستش من تا دو هفته پیش سرعت دانلود بود 60 الان کردنش 30 بهشون میگم چرا عین آدم جواب نمیدن شما هم اینطوری شدین ؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
فکر نکنم مگه چیکار میخوان بکنن ؟ یه پولی میگیرن لابد بعدشم از همونجا سرعتو درست میکنن دیگه ...نقل قول:
فکر نکنم اینترنتی بشه حالا شما تماس بگیر احتمالا باید حضوری بری
در ضمن دوستان این شاتل سرعت اکو بالاتر از 512 هم داره ؟ اگه داره چه قیمتی ؟
اینم از پشتیبانیشوننقل قول:
یه زمانی ایمیل میفرستادی 5 دقیقه بعد خودشون با موبایلت تماس میگیرفتن
حالا ایمیلم بفرستی نیم ساعت یک ساعت بعد یه متنی را کپی پیس میکنن میفرستن
باید با قسمت فروش تماس بگیری برای تغییر سرویس
من الان شده یک سال توی شاتل هستم :2:
از بچه های که بیشتر از من توی شاتل هستند کسی میدونه معمولا کی توی تابستان سرعت ها رو دوباره میاره بالا میخواهم بدونم :46:
دلم خوشه ها بابت پست بالا که گذاشتم اول و اخرش هم بازم یه کاری مکنن که از اینترنت بیزار بشی تا وقتی که اینترنت روی محور سیاست راه بره اب تو هاون کوبیدنه
به امیدفردای روشن تر
اما سوال پست بالایم رو جواب بدید