همون کشتن Playboy بهتره. علاوه بر اینکه آپارتمانش رو به چنگ میاری، میتونی با Dwayne رفیق بشی و بعدها اگه به کمک نیاز داشتی، بهش زنگ میزنی و چند تا از رفیقاش رو میفرسته کمکت.نقل قول:
Printable View
همون کشتن Playboy بهتره. علاوه بر اینکه آپارتمانش رو به چنگ میاری، میتونی با Dwayne رفیق بشی و بعدها اگه به کمک نیاز داشتی، بهش زنگ میزنی و چند تا از رفیقاش رو میفرسته کمکت.نقل قول:
من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟
دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم . :)نقل قول:
من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟
اون 2 تا شریک بودن با هم که اتفاقاتی می افته و dwayne به زندان می افته و خیلی چیزها رو از دست میده. بعد از زندان هم رابطه ی این دو با هم سردتر از قبل ادامه پیدا می کنه تا وقتی که play boy ، دواین رو مزاحم تجارت خودش می بینه و به نیکو میگه بکشش. دواین هم می فهمه و به نیکو تلفن می زنه و ...نقل قول:
دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم
نقل قول:
مال ویندوز ایکس پی رو میخوام.
من بازی رو 2 روز میشه تموم کردم، یه garage هست تو bohan که تو نقشه هم نشون داده میشه اونجا
چیکار باید کرد، درش هم باز نمیشه
کتی هم که مرد اه اه اه من که اصلا ازش خوشم نمیومد :2:
من میشل رو میخوام، میشلللللللللل میشلللللل.....
نمیشه دیدش؟ تو خیابون یا یه جایی؟ تو بعضی نقاط آیکون آدم هست اونا رو همشو رفتم، ولی هیچکدومشون میشل نبود....
اون گاراژ استیو هستش دوست بروس... عکس و آدرس ماشین ها رو براتون اس ام اس میکنه و شما وقتی ماشین مورد نظر رو پیدا کردی میاری گاراژ تحویل میدی.نقل قول:
نقل قول:
عجیبه من که بازی رو تموم کردم ولی تا حالا اس نداده، تو ایمیل هم که چیزی نیست!!!
شاید هم اس ام اس داده من پاک کردم. اولین ماشینی که باید ببریم چیه؟ کسی یادش هست؟
\نقل قول:
عجیبه من که بازی رو تموم کردم ولی تا حالا اس نداده، تو ایمیل هم که چیزی نیست!!!
شاید هم اس ام اس داده من پاک کردم. اولین ماشینی که باید ببریم چیه؟ کسی یادش هست؟
دوستیتون با بروسی رو باید ببرید بالا تا با استیو آشنا بشید
من تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم و گیر گیر میکنه مشکلش چیه رمم 2 گیگه اگه پچی امده که درست شه بزارید روش ریختنشم زحمت بکشید
یا علی..