این تست رو با وی پی ان گرفتم جالبیش اینه که نوشته 81 درصد مرد برتانیا سرعتتون کمتره:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تست رو با وی پی ان گرفتم جالبیش اینه که نوشته 81 درصد مرد برتانیا سرعتتون کمتره:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس پرداخت یعنی هزینش روی قبض بیادنقل قول:
شبانه رایگان نداره
سلام داداش. شرمنده یه نکته ایی هست. شما گفتی نامحدود داری بعد دوباره گفتی شبانه رایگان. یعنی چی؟نقل قول:
نامحدود که در تمام شبانه روز باید سرعت یکی باشه. میشه بگی چطوره؟ 512 نامحدودش ماهی 100 هزارتومنه و محدودش ماهی 26 هزارتومن.
شما چه قیمتی پرداخت کردی؟
512 نامحدود اون شرکت محترم خودش رو بکشه سرعت دانلود بیشتر از 60-70 نمیده... در عجبم...
درسته نامحدوده 1سالش میشه170تومن ولی وقتی رایگانه محدود میشه سرعت روی128هستشنقل قول:
برای من بعضی سایتها هم که سروراشون خارج از کشور هست سرعتشون پایینهنقل قول:
راه حل چیه؟ استفاده از قندشکن ایرانی؟
اره...............چروکسی فایر و وی پی ان ایرانی.نقل قول:
والا اینجور تبلیغ تابلو یک شرکت را در فروم مخابرات کردند خیلی زشته ، خیلینقل قول:
البته این هم یک نوآوری هست که سرویس نامحدود شبانه رایگان دارد!!!! :n02:
دوست عزیز آیا این طرح ها به صورت ماهانه است ؟ یعنی من اگه برای مثال طرح اول رو فعال کنم هر ماه باید 72000 تومان پرداخت کنم و 50 گیگ بگیرم یا نه با این صورت هست که 50 گیگ میگیرم و تا هر وقت دوست داشتم مثلا یک سال استفاده میکنم ؟نقل قول:
درود بر همگی ...
دوستان بیشتر گزارش مصرفی خودتان را چک کنید اشتباهات زیادی رخ میدهد تا حالا چندین بار برای من اتفاق افتاده هنگام خرید بسته افزایشی بین 100 تا 300 مگ بی دلیل از ترافیک خریداری شده کم میشود در صورتی قبل از خرید اصلا منفی نداشتم ... بزرگترین مشکل کم شدن حجم بیش از اندازه است روز جمعه 2 گیگ خریداری کردم مودم روشن بود وای فای خاموش اما متاسفانه امروز حجم مصرفی سیستم من 860 مگ بوده اما وقتی وارد پنل شدم و چک کردم متوجه شدم فقط 12 مگ باقی مانده !!! حتی در رمانی که مودم بدون استفاده روشن بوده از شارژ بنده کم شده است این مشکل نه برای من بلکه برای تمام ساکنین آپارتمان ما هم رخ داده است متاسفانه هیچ مکانی برای پیگیری این موضوع در مخابرات وجود ندارد... فقط افرادی که از سرویس های مخابرات استفاده می کنند زیاد خوش بین نباشند پول مودم های رایگان پول دانلود های رایگان و تمام هزینه ها را چند برابر از شما پس میگیرند بدون این که حتی شما متوجه شوید.
یه بدی دیگه ای که این پنل داره گزارش گیری روز رو نداره+ گزارش گیری ساعتی نداره
خلاصه قشنگ دارن کلاه میزارن
جالبه قراردادشون رو میخوندم برای این موارد که میخوان کنسل کنن قیمت مودم رو ازشون 100 میگیرن!!!!!!!! یعنی این مودم 100 تومن ارزش داره و این مثلا برا قرارداد 2 مگ یکساله 80 تومن برا اینترنتش میگیرن؟
عجب کلاه بردارایی هستن
با این پنل اشغال که به هیچ جا نمیشه رسید
دوستان بیایید یه فکری کنید منقلا که از یه جای دیگه نت داشتم مصرف روزانم توی ماه به یه گیگ نمیرسید الان راحت توی مخابرات 3 گیگ رو میخوره!