یه چیز خنده دار !
امروز شاتل اسم نوشتم ولی الان خانه اومدم می بینم به به ! عجب پینگی پیدا کردم !
دقیقا 2 بار اینحور سرم کلاه گذاشتن و تمدید کردم ( رک بگم خرم کردن ) ! چطور ؟ یعنی روز های آخر سرعتم خوب می شه !
خیلی عوضی هستند ، خیلی
Printable View
یه چیز خنده دار !
امروز شاتل اسم نوشتم ولی الان خانه اومدم می بینم به به ! عجب پینگی پیدا کردم !
دقیقا 2 بار اینحور سرم کلاه گذاشتن و تمدید کردم ( رک بگم خرم کردن ) ! چطور ؟ یعنی روز های آخر سرعتم خوب می شه !
خیلی عوضی هستند ، خیلی
این پست دیروز منهنقل قول:
حالا امروز و وفردا که سرویس رو باید شارژ کنم
پینگ رو ببینید
Reply from xx.xx..121.20: bytes=32 time=33ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=41ms TTL=54
Reply fromxx.xx121.20: bytes=32 time=32ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=33ms TTL=54
خیلی سرعت اومده پایین
چن شبه دانلود نداشتم انگار آسیاتک بدعادت شده،قبلا ساعتی حداقل 200تا میگرفتم!
یعنی دو ماه طول میدن جمع کنن ؟!! :O
ببینم میتونم اگه دیر جمع اور کردن شکایت کنم ؟
دوستان من تازه اومدم این شرکت،فکر کنم واستون یه باگ از کانفیگ سرورشون پیدا کردم
باز اگه جایی رو اشتباه میکنم بهم بگین
ساعت خاتمه کار من با اینترنت 9:17 صبح بود ولی برام مجانی حساب کرده آسیا تک، یعنی user volome changed رو که جمع آپلود و دانلود رو کم میکنه از حجم رو زده 0 برام!!!
خلاصه اینکه فکر کنم تا 9:17 صبح هم دانلود کنید ازتون حجم کم نمیشه رفقا
البته من واسه تست داشتم وبگردی میکردم که یه وقت اگه اشتباه کردم زیاد حجم نره تو پاچم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باگ نیست... کلا آسیاتک اونموقع هست گاها 9:05 دقیقه، 9:10 یا بیشتر قطع میکنه...نقل قول:
چند روزیه پینگ آسیاتک به فنا رفته... من Trace می کنم فرضا با دستور زیر، گره ی بعد از مودم یعنی مخابرات برام 200 هست :n04: نمیدونم چرا اینقدر زیاده...
کد:
tracert 4.2.2.4
3-4 روزه سرعت افتضاح شده :n15:
روش قيمت هم تغيير کرده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي تونيد بخونيد
سلام
آقا من الان سرویس کیمیا 5 گیگ رو دارم ولی زده به سرم چون مصرف زیاد شده یک سرویس نامحدود بگیرم ولی چون پولم کم میخوام بدونم فرق بین سرویس های برنزی با طلایی در چی
من این میخوام بگیرم ولی اول گفتم ببینم فرقشون تو چی اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران طلایی
یه روش سریع دیگه سراغ دارم کمتر از یک روز خطت خالی میشه زنگ بزن پشتیبانی بگو خونمون عوض کردیم خططو به یه شماره تغییر بده اونوقت هر روز زنگ میزنند بیا خططو شارج کن:n02: شاتل یه برای انتقال اول مجانیه اسا رو نمیدونم:n09:نقل قول: