اگه دموهاش هم HD بود دیگه خیلی حال میداد،ولی ما به همینم راضی هستیم...............نقل قول:
Only POP.............
Printable View
اگه دموهاش هم HD بود دیگه خیلی حال میداد،ولی ما به همینم راضی هستیم...............نقل قول:
Only POP.............
نقل قول:
سلام دوسته عزیز حجمش 6.82 gb هست احتمالاً ماله شما ناقص هست و باید بدی دوباره از اول برات بریزن.:46:
از اسمش معلومه دیگه،این نسخه از تکنولوژی 3D پشتیبانی میکنه و با داشتن 3D TV میتونید KZ3 رو 3D بازی کنید...............نقل قول:
اگه میخوای اطلاعات داخل هارد PS3 رو بگیری تنها راهش استفاده از FTP هست. در غیر اینصورت اگه Hard رو به PC بزنیش سیستم میاد Initialize میکتدش و هاردت پاک میشه. نمیتونی با PC به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی. این برنامه هایی که هست هم کاری نمیکنننقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز
بچه ها من یه مشکل دارم که امید وارم هل شود البته به کمک شما
من یک ps3 320gb دارم که چند وقت پیش من با فرمت 3.41 به وسیله ی فلش دانگل کپی خور کردم حال چون بازی های جدید اومده من می خواهم کپی خور یا دانگل رو از بین ببرم و بعد آپدیت کنم که البته من اول کپی خور را با یک فرمت فول که 18 ساعت زمان برد را به وسیله ی خود ps3 از بین بردم اما حالا باز هم ps3 به من اجازه نمی دهد آپدیت کنم چه افلان و چه انلاین و erorr می دهد که می گوید your data is croppted و حتی من اپدیت های 3.50 3.55 3.60 را امتحان کردم ولی باز هم همین erorr را داد
__________________به من پیشنهاد شد که آن را رستور کنم اما بازهم فرقی نکرد به یک فروشگاه خوب هم بردم اما انان نیز مرا نا امید کردند
عزیزان به کمکتان نیازمندم
سلام به دوستان کسی آپدیت 3.66 رو بلده فقط عجله دارم لطفا یکی راهنمایی کنه!
آپدیت کنی دستگاه دیگه کپی خور نمیشه هانقل قول:
من قبل از خريدن همين فكرو ميكردم!!!وقتي ديدم خيلي حالم گرفته شد!!!نقل قول:
بعد اينكه تو خوده بازي نسخه 1 دست نخورده باقي مونده---اما نسخه 2 بازم حالمو گرفت!!!لباسه كالينا رو تغيير دادن!!!تو نسخه اصلي كاملا قرمزه اما تو hd دو رنگ شده!!!ويرايش ويژه هم تو بازي اوتماتيك شده و نميشه غير فعال كرد!!!(منظورم قسمتهايي از بازي كه سياه و سفيد ميشه) نسخه 3 هم تغيير كرده اما مهم نيست چون زياد بازي نميكنم---در كل نسخه hd خوب شده چون كاراكتر پرنس توي تصوير بزرگتره كه بيشتر به بازيهاي ps3 نزديكش كرده!!!
حالا نسخه جديدي از پرنس (6) تو راه نيست؟؟؟من كه نسخه هاي قبليرو انقدر رفتم كه خوده پرنس گفت خسته نشدي!!!
نه ه ک شدشو میخوام 3.60 چی اونم نیومده ه کش!:19:نقل قول:
نقل قول:
چرا من دارم اینکی گفتید چیه چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟:5: