خوب دیگه .پس میتونیم با یه راهی تلویزیون رو بگیریم.:31:نقل قول:
بابا چرا همه تو اول میگن نه نمیشه؟یه فکری بکنین و بعد بگین .
حالا به نظر جنابعالی میشه یا نه؟(با دلیل جوابشو بگید)
Printable View
خوب دیگه .پس میتونیم با یه راهی تلویزیون رو بگیریم.:31:نقل قول:
بابا چرا همه تو اول میگن نه نمیشه؟یه فکری بکنین و بعد بگین .
حالا به نظر جنابعالی میشه یا نه؟(با دلیل جوابشو بگید)
خب شما یه آنتن اکسترنال پیدا کنی بعدش به یه مبدل وصل کنی و وصلش کنی به گوشی و رو گوشی یک نرم افزاری بریزی که اونو بتونه نشون بده قاعدتا میشه
پ.ن
خوشبختانه نه تلویزیون چیزه مهمی داره نه صفحه ی 5700 سایزش بزرگه!!!
سلام
ميشه لطفا بهم بگين براي راه اندازي جي پي اس بايد چه كارهايي بكنم و چه برنامه هايي دانلود كنم ؟؟؟؟
اگه بيشتر لطف دارين لينك دانلود هم بهم بدين
5700که جی پی اس داخلی نداره و شما باید به صورت اکسترنال تهیش کنی و با لوتوث بهش متصل بشینقل قول:
برنامه گارمین یا اسمارت کام رو نصب میکنی رو گوشی و بعدش نقشه ها رو از تاپیکهایی که داره میری دانلود میکنی وقتی وارد برنامه بشی بلوتوث گوشی فعال میشه و میخاد به جی پی اس اکسترنال متصل بشه و شما تایید میکنی و the end:20:
آپدیت برای این گوشی اومده؟
آیا چیزی اضافه میکنه؟
ارزش داره آپدیت کنیم؟
خوب دیگه پس امکان داره دیگه.:31:نقل قول:
فقط یه آنتن یا شبیه ساز اون رو میخواییم و یه برنامه نویس خوب . حلله؟
ثانیا من اون رو نمیخوام ازش استفاده کنم میخوام یه فک و فامیل ودوستان نشون بدم.:8::10::11:
آپدیت نیومده.من هفته پیش چک کردم البته پروداکت کد گوشیم رو عوض نکردم شاید با بقیه اومده باشه.همون 3.83آخریشه واسه اروپا
بله تلویزیون امکان داره.مشکل اینه که هیچکدوم از این 3تا رو نمیتونی پیدا کنی ! در کل داری وقتت رو تلف میکنی اگه دنبال همچین چیزی هستی!
اگه تونستی ما رو بی خبر نذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دیگه پس امکان داره دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه آنتن یا شبیه ساز اون رو میخواییم و یه برنامه نویس خوب . حلله؟
ثانیا من اون رو نمیخوام ازش استفاده کنم میخوام یه فک و فامیل ودوستان نشون بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان! تا میرم رو دوربین error میده که :
general:
feature not
supported
تنها راهش فلشه؟!:(
اول یه مستر ریست بزن درست نشد فلش کن(اگه خاموش روشن کنی هم ممکنه درست شه)نقل قول:
عزیزان! تا میرم رو دوربین error میده که :
general:
feature not
supported
تنها راهش فلشه؟!:(
#7370#*