| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
سلام دوستان من اعزامی یک شهریور بودم ( 01 ارتش) که تمدید اجباری بهم خورد. حالا یکی میگه میتونم بندازمت نیرو انتظامی بیرجند که یک شهریور بری خدمت.
نظر دوستان چیه دو ماه منتظر بمونم یا برم؟ یکی میگفت تبعیدیها رو میفرستن بیرجند خیلی داغونه. به نظرتون برا من که فوق لیسانس حقوق دارم ارتش بهتره یا نیرو انتظامی؟ چون خودش میگفت نیرو انتظامی نیروی حقوقی زیاد میخواد و کار اداری بهت میدن
در ضمن من اسفند پارسال پست کردم و ساکن تهرانم و تا پادگان 01 ارتش کلا نیم ساعت فاصله دارم
بحث دو ماه اموزشى نيست كه نگران ان تستيد ، بحث ادامه خدمت يعنى ١٩ ماه است ، ناجا از از لحاظ جى خدمتى از ارتش سختر است در ارتش بسيارى از بچه هاى رشته حقوق چه ليسانس يا فوق همگى كار ادارى در بخش شعبه قضايي پادگان دارند يا در نهايت در بخش هاى ادارى ديگر مشغول هستند اما اين روال در ناجا هميشگى نيست بودند بچه هاى فوق حقوق كه در پليس راهور پست هاى طولانى سر چهار راه داشتند .
در ضمن توجه اينكه كه براى ابان ممكنه ممكن است كد سازامان شما تغغير كند يعنى شايد در ناجا باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
بله لازمه، علاوه بر ان شما به نقطه ديگر از كشور سفر مى كنيد و مدرك شناسايي بايد همراه داشته باشيد
نقل قول:
دو ماه آموزشی هم حقوق داره؟ چند وقت بعد آموزشی میدن؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
بله حقوق دارد بعد از سه الى چهارماه از اغاز خدمت حقوق شما برقرار مى شود اما از حقوقتان براى استحقاقى ابتدا دوره كم مى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk