قرار بود شنبه هفته پیش ارتقاء بدن که کنسل شد حالا میخوان فردا ارتقاءبدن.
نمیدونم والا میخوان چکار کنن که 60 ساعت اینترنت قطعه!!!!!
Printable View
قرار بود شنبه هفته پیش ارتقاء بدن که کنسل شد حالا میخوان فردا ارتقاءبدن.
نمیدونم والا میخوان چکار کنن که 60 ساعت اینترنت قطعه!!!!!
منظور از ارتقا تجهیزات، تعویض مهتابی های خراب، تعویض مانیتورها به ال ای دی، ارتقا رایانه اپراتورها، تلفن بی سیم، شیشه های شکسته، صندلیهای خراب، میزهای رنگ و رو رفته و ... هست و قول دادن به تجهیزات اینترنت دست نزنن که خراب نشه.نقل قول:
سلام
این باشگاه مشتریان چطوریه امتیاز دهیش ؟ من الان سرویس 6 ماهه خریدم ولی امتیاز هر ماه عضویت پارس انلاین به امتیازا هام اضافه نمیشه ؟:n04:
پینگ پارس آنلاین از گوگل و 4.2.2.4 چنده ؟
به درد استفاده برای شیرینگ ماهواره میخوره ؟
من فقط برای استفاده از شیرینگ میخوام اینترنت بگیرم
:n08:نقل قول:
اگه منظورتون اون هر ماه استفادس که 5 امتیاز داره باید یک ماه کامل بگذره انتهای ماه 5 امتیاز میدننقل قول:
واسه شیرینگ خوبه:n01:نقل قول:
آقا هنوز همون وضعیت دیروز رو دارید ؟؟
مال من که معلوم نیس چه دردی داره !! یه دفعه پینگ میزنه بالای 1000 دوباره میاد پایین سرعت خراب میشه !! کلا وضع ثابتی نداره از دیروز تا حالا
به نظر من که برای شیرینگ خوب نیست چون نسبت به شاتل که خیلی پورت ها بسته تره و سرعت اپلود هم نسبتا پایینهنقل قول:
شاتل بگیر اپلود خوب و رایگان و پورت های باز
کسی پارس میتونه او.پ.ن وی ... استفاده کنه ؟
سلام
حاجی این سرعت دانلدمون رو همیشه 7 مگ میزد؛ چرا الان 1 مگه کم شده؟؟ :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودم نهایتش به 200 برسه ! این مشکل چن وقته برام پیش اومده..
دانلود میکنم، بعد یه تیکه با یه سرعت کم دانلود میکنه، بعد یه لحظه دانلود نمکنه، بعد باز دانلود و همینطور ادامه داره !
:-(
صد در صد بدون که مشکلی از این بابت ندارینقل قول:
چرا صفحه های باشگاه مشتریان اینقدر کند و بد باز میشن؟
سایت پارس آنلاین بالا نمیاد :n08:
مخابرات بازش میکنه کلا همه ی سایتا رو حتی سایتای فیلتر:n10:نقل قول:
پروموشن چیه ؟ :n13:نقل قول:
یعنی از وسط قرارداد سرویست رو ارتقا میدن ؟ :n13:
برای تبلیغات و جذب مشتری از این طرح های تشویقی استفاده میکنننقل قول:
مثلا در برابر ۶ ماه سرویس ۲ ماه پروموشن (۲ماه با ۴گیگ حجم ) میدن منتها مال من از ۲روز پیش یهو فعال شد!
حالا نمیدونم بعد ۲ ماه دوباره قرارداد قبلی رو دارم یا نه ! باید داشته باشم قاعدتا چون سرویسم تا مهر فعال بود قبل اینکه پروموشن فعال شه!
اگه به شرکتی که میخوام ازش نت بگیرم بگم برگه رو بده به خودم ببرم مرکز مخابراتی که همون لحظه رانژش کنن انجام میده؟کسی تا حالا این کارو کرده؟
منظورم با isp هست یعنی برگه رو میدن به خودم که ببرم مخابرات برا رانژه؟
مگه خیال کردی عصر حجره نامه روی کاغذ بفرستن یه اسکن از مدارکت میگیرن میذارن تو بایگانیشون بعدش یه ایمیل میزنن که فلان خط رو رانژه کن بعد اونا جوابشون میدن که اوکی شد بعد اینا واست یه یوزر میسازن بعد ......نقل قول:
یعنی نمیشه حداکثر 2روزه خطمو رانژه کنن؟اگه درخواست سریع برسه دست مخابرات سریع رانژه میشه و دیگه pcmش نمیکنن مشکل سریع ارسال شدن درخواست به مرکز مخابراتیهنقل قول:
ببین واسه من یه روزه رانژه کردش اگه به خود طرف بگی سیبیلش رو هم چرب کنی حله . بیشتر معطلی مال خود نمایندگی فروش هست که درخواست ها رو نگه میدارن چند تا چند تا میفرستن ......نقل قول:
این وضعیت الانه ماست :|نقل قول:
عکس اولی کجای سایتش هست؟ برای من چنین چیزی نداره توی گزارش مصرفنقل قول:
تاریخچه اشتراکنقل قول:
سرعت دانلود هر شب افتضاح تر از شب قبل
بابا سرعت دانلود شبانه که خوبه ............. الان ما که نامحدودیم پوستمون داره کنده میشه از این سرعت.
نقل قول:
شما روز های اولته احتمالا داغی یواش یواش سرعتت کم میشه........:n14:
برادر من ما همیشه داغیم. در ضمن خیلی وقته دارم از پارس آنلاین میگیرم و میدونم چی میگی. بله پسر جون اولاش سرعت خوب بود.
دوستان راهنمایی کنند پارس آنلاین تازگی ها افتضاح شده ؛ الان تو روز من یک فایل 30 مگ میخوام بگیرم اون هم از سرور ایرانی معروف یک دفعه ماکزیمم هست سرعتش یک دفعه صفر میشه سرعتس یک دفعه وسط میره (نوسان دانلود)
mtu رو هم رو خود پارس آنلاینه نویز خط من هم خوبه مشکل از کجا هست ؟؟ قبلا به پشتیبانی زنگ زدم چند روز خوب شد بعدش هم برگشت به اول ؟:n24:
فقط 2 تا راه وجود داره : یکی اینکه با وی پی ان ایران وصل بشید دومی اینکه یه آیپی پورت ایرانی بزارید تو ------ فایرنقل قول:
بابا کجا سرعته شبا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هر چقدر میزارم رو دانلود ( از 1 تا 7 ) سریع دانلود میشه !
می خوام 512 سه ماهه 2 گیگ بگیرم
حجمی که به من برای 3 ماه می ده 6 گیگ هست؟
رفیق چون واسه شما خوبه دلیل میشه که واسه بقیه هم خوب باشه ؟نقل قول:
شما کجا هستی ؟ سرعت دانلودت و سرویست هم لطف کن بگو :n16:
احتمالا ایشون جز کاربرای تازه پارس انلاین هستن. آره عزیزم اولش سرعتت بهترین سرعت اینترنت ایرانه ولی بعد از چن وقت دیگه ...............
کلاهبرداری یعنی این.نقل قول:
ملت هم اولش متوجه نمیشن.
دوستانی که سرویس گیم شاتل رو فعال کردند و پینگشون خوبه
لطفا با آدرس easo.ea.com
پینگ بگیرید بگین چنده حدودا ؟
من خودم شاتل و پیشگامان دارم اکثرا 230 هست.
میخوام ببینم پارس بهتره پینگ با این آدرس یا نه ؟
easo.ea.com
فکر نمیکنم واسه کاربرای جدید امتیازی قائل بشن فقط مشکل اینه که پهنای باند همونه ولی هر روز دارن مشترک جدید میگرن احتمالا سرویس ها رو 1 به 20 میبندن که اینطوری میشه ....نقل قول:
من خودم این ماه اومدم پارس یه شب 6 گیگ دانلود میکنم یه شب به زور 2.7 گیگ
شما اگه قبلا تو تاپیک بودی باید من رو میشناختینقل قول:
تهران - پیروزی
سرویسم 2 مگ پهنای باندم هم رو 9 مگ بسته شده سرعته دانلود همین الان
منطور دوستان شبانه هست وگرنه فکر نکنم کسی از روزانه ناراضی باشهنقل قول:
خب شبانه ساعت 2 بین 200 تا 400 نوسان دارهنقل قول:
ساعت 5 هم 1مگ بر ثانیه !
شبانه هم براتون عکس میگیرم !
دیگه چی ؟؟؟؟
مبارکت باشه ما هم که نگفتیم شما داری الکی میگی فقط گفتیم واسه ما خوب نیست .....نقل قول: