مثله اینکه دیشب یادشون رفته دکمه محدودیت منو بزنن. حدود 1700مگ دان شده.اصفهان اکو 512:31:
Printable View
مثله اینکه دیشب یادشون رفته دکمه محدودیت منو بزنن. حدود 1700مگ دان شده.اصفهان اکو 512:31:
خوش باهالت منکه سرعتم شبا رو15 چند وقته البته روزام همینه خوبیش اینه 25 وقت اینترنتم تموم میه میرم مخابرات اگه اینطوری بمونه
خدا وکیلی آدم زورش میاد :41: داون استریم روی 572 ولی سرعت دانلودم توی دانلود منجیر 20 !! :41: جالبه اسپید تست هم سرعت 60 رو نشون میده ! :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مشترک پارس آفلاین هستم :دی
دوستانی که از شاتل استفاده میکنید راضی هستید از سرعت و پشتیبانی شاتل ؟؟
به نفعمه همون پارس بمونم یا به جمع شما بپیوندم ؟؟؟:11:
اینو قبلا خیلی توضیح دادیم .نقل قول:
downstream آرت 1 روی 572 کیلوبیت بسته شده که مربوط به وبگردی و ... هست ولی سرعت دانلود رو بصورت نرم افزاری روی 196 کیلوبیت محدود کردن و شب ها هم روی 128 .
6 ماهی میشه که همیشه اینجوری بوده.(بغیر عید)
استفاده از بعضی از v p n ها باعث میشن این نرم افزار فرق دانلود رو با کارای دیگه نفهمه و بتونی با همون 572 همیشه کار کنی.
اره داداش میدونم قبلا یا L2TP وصل میشدم سرعت 60 بود !! الان دیگه جواب نمیده ! من که از شاتل میرم دیگه خسته شدم :41:نقل قول:
اینترنت ایرونی خیلی بده چه سرعت کمی دارهنقل قول:
نگو کدوم از کدوم بهتره هر کدوم یه قری داره!!!!!!!!!!
(کدوم از کدوم منظور شاتل و پارس آنلاین و امثال اینها بودن)
یه سوال ( فقط جوابش رو P.m کنید ممنون میشم )
من یه شاتل دارم نامحدود 128 ولی یه خورده ناراضیم برای Playstation Network می خوام Adsl بگیرم چه مدلیش رو بگیرم فقط مهم
برام پینگشه قیمتش هم مناسب باشه !
تست سرعت سرویس Eco2048
9 مردادماه 1390
فقط سرعت :2:
مثل اینکه بعضی از دوستان اینجا را با انجمن آفلاین اشتباه گرفتن! خواستم یادتون بندازم که اینجا تاپیک شاتل هست پس لطفاً منحرفش نکنید. در ضمن بحث خلاف قوانین انجمن هم در هیچ تاپیکی جا نداره
یک مورد دیگه هم در مورد فونتهای درشت بگم. اگر شما در دیدن نوشته ها مشکل دارید به جای استفاده از فونت درشت میتونید از zoom در مرورگر خودتون یا magnifier در ویندوز استفاده کنید. این تاپیک عمومی هست و فونتها باید برای عموم مناسب باشه، من بعید میدونم که همه بازدیدکنندگان این تاپیک مشکل بینایی داشته باشند.
استفاده از فونت درشت در اینترنت به معنای فریاد کشیدن هست و ممکنه به دلیل به هم ریختن ظاهر و جو تاپیک باهاش برخورد کنیم پس بعداً دلگیر نشید!
کدوم v p n این خاصیتو داره؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
من میخوام فقط دانلود کنم ، به نظر شما چه سرویسی خوبه؟( قم )نقل قول:
فعلا هیچ v p n ی رو من نمیشناسم . اونایی که میشناختیم دیگه جواب نمیده.نقل قول:
اگه فقط می خوای دانلود کنی که شاتل نیای بهتره . فقط Eco 2mb حاضر شدن بدن بگیر.
دیگه بقیه سرویس هاش برای دانلود زیاد بدرد نمی خوره. مگه اینکه پول خفن خرج کنی.
چه شرکت دیگه یا راه حل دیگه ای وجود داره؟نقل قول:
شما اول بگو چقدر می خوای هزینه کنی ؟نقل قول:
من فقط میخوام طوری باشه که بتونم روزی حدود 2 گیگ دانلود داشته باشم و تا 20 تومن هم خوبه :31:نقل قول:
من فکر نکنم با این پول بتونی انقدر دانلود کنی ولی همین سرویس eco 512 شاتل که 19 تومنه 3 گیگ حجم داره حدود یک گیگ هم شبا میتونی دانلود کنی یا من قبلآ صبا نت داشتم 128 حدود 5 گیگ حجم داشت ماهی 25 گیگ هم رایگان میگرفتم قیمتش هم همین بود ولی کیفیت شاتل خداییش بهتره .نقل قول:
به تا پیک پارس هم یه سر بزن پارس 1 مگ میده 19 تومن ببین اونا چی میگن
سلام
هنوز همون 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر هست؟یا نه؟؟؟
میخوام 3گیگ بخرم اگه میشه زود بگید.ممنون
منم از ساعت 1 به بعد سرعت دانلودم 6 , 7 میشه ... Eco 512
ولی با Tor را حت با همون 70 80 دانلود میکنم ...
سلام .
جریان این صورت حساب شاتل چیه ؟
برام فرستاده و میگه تا 1390/05/31 مهلت داری پرداخت کنی ، در صورتی که پایان دوره 3 ماهه من تا تاریخ 1390/06/02 هست .
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ الان اگه صورت حساب رو پرداخت کنم از تاریخ 1390/06/02 هم باید یه دوره جدید بخرم ؟
من آفیس 2 مگ دارم .
دوست عزیز آخرین فرصت پرداخت همیشه دو-سه رو قبل از پایان دوره فعلی و شروع دوره جدید هست.نقل قول:
اما من تا حالا 3 بار دوره را تمدید کردم و همیشه همون روز آخر که دورم تموم مشد خرید میکردم .کد:دوست عزیز آخرین فرصت پرداخت همیشه دو-سه رو قبل از پایان دوره فعلی و شروع دوره جدید هست.
الان اگه در تاریخی که اینا گفتن صورت حساب رو پرداخت نکنم چی میشه ؟
نقل قول:
منظورتون از tor چیه؟؟؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
اینم مال من
سرویس مخابراتی که به جای شاتل احمق گرفتم:
سلام .چند روزی هست که ping بالا رفته . pinge سرویس شما هم بالا رفته؟
من eco 128 در شیراز دارم .مرکز سلمان.
نقل قول:
دوست عزیز من هم همون سرویس شما رو دارم تو شیراز . خیلی خوش شانس بودید که چند روزه فقط مشکل دارید و اونم فقط پینگتون کمی بالا رفته.سرویس ما که مرکزمون غدیر هست 1 ماهه مثل تمام وجود شاتل به کثافت کشیده شده ؛ سرعتمون افتضاح ؛ قعطی فراوان ؛ پینگ بالا و ... هرچی هم بهشون میگیم به خدا اصلا فرقی نمیکنه. مرکز پشتیبانی شون نشسته اونجا به محض این که میگی مشکل دارم میگن سرویس اختصاصی بگیر!!!انگار این پولی که بهشون دادیم طلب پدرشون بوده.
سلام دوستان
توی قسمت مدیریت مودمم قسمت DSL Mode: نوشته - DSL Mode:ADSL_G.dmt
تا حالا نوشته بود +ADSL2 الان چرا اینطوری شده؟
نقل قول:
ممکنه 1 تست از سرویستون بگیرید؟
اگر خودتان تنظیمات مودمتان را تغییر نداده باشید این مورد به تغییر پروفایلتان بر روی DSLAM شاتل بر می گردد.نقل قول:
دوست من باید بگم شما خیلی خوش شانس بودی چون تا اونجا که من می دونم مخابرات 128 رو همون128 میبنده و سرعت دانلود هم 16 هستنقل قول:
نقل قول:
من کاریش نکردم
چطوری میشه برگردوند؟
تماس بگیرید با پشتیبانی شرکت فخیمه شاتل ، امیدوارم که جواب سربالا بهتون ندهند.نقل قول:
نقل قول:
تماس گرفتم ، میگه اگه اینترنتت قطع نشده و کار میکنه ، عیب نداره مشکلی نیست!!
حالا این ADSL_G.dmt یعنی چی؟ چه سرویسی هست؟ من +ADSL2 گرفتم و توی قراردادم اینو ثبت کردن
حالا خود به خود عوض شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گیر دادم بهش گفتم باید درست شه
خودش درستش کرد - DSL Mode: ADSL2+ Mode
جالبه الان شد - DSL Mode: ANSI T1.413 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من یه سوال داشتم . می خواستم بدونم که فرمول یوزر و پسورد شاتل شیراز چیه ؟
چون بعضی از سرویس دهنده ها یوزر رو شماره تلفن خونه طرف میزارن و پسوردشون رو هم با یه فرمول دیگه ..
من فقط فرمولش رو می خوام بدونم . .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سرويس اكو 128 دارم.
1.ممكنه يك نفر لطف كنه بگه چرا آپ استريم من يك روز 155 هستش و روز ديگر 158 ؟
اين نوسان از چه چيز ناشي مي شود؟خود شاتل؟مخابرات؟نويز؟سيگنال؟ هيچكدام؟ يا ...
دومين سوال كه برلم خيلي مهمتره:
2.آيا نوسان آپ استريم باعث قطعي هم مي شود؟عامل شاتل است يا مخابرات؟
با تشكر
واسه منم همینطوری میشه ،نقل قول:
فکر کنم از شاتل باشه...
نخیر دوست عزیز مخابرات همه سرویسهاش را بالا میبنده من 128 داره ولی 4مگ بستننقل قول:
71109100XXنقل قول:
فکر نکنم فرمول خاصی داشته باشه برای من اینجوری بود
پسورد را هم فکر کنم شماره تلفن بود
سلام من از سوم مرداد اشتراک این ماه رو تمدید کردم تو شیراز فقط شب اول سرعت دانلود خوب بود از شب دوم تا الان هر شب از 1 تا 8 سرعت 4-5 کیلو بایته سرویسم 2 مگ هست ماه پیش حداقل 2 شب بد بود یه شب خوب مثل اینکه یه سرش کردن کسی توشیراز مشکل منو نداره؟
دوست عزیز سرعت شبانه شما را محدود کردننقل قول:
زنگ بزن تنظیم مقررات شکایت کن
6463007-8
آقای ساریخانی یا خانم رحیمی
هرچند که اینها هم از اون قماش هستن و سعی میکنن بپیچونن
چرا نمیشه از میهن دانلود چیزی دانلود کرد ؟