سلام با 512 مخابرات میشه با مسنجرها مثل گوگل تاک و اسکایپ و ... حرف زد ؟
من الان شاتل دارم بخوام مخابرات بیام حدودا چند روز نتم قطع میشه؟اول باید بگم شاتل سرویس رو قطع کنه وقتی که کامل قطع شد بعد واسه مخابرات درخواست بدم؟
Printable View
سلام با 512 مخابرات میشه با مسنجرها مثل گوگل تاک و اسکایپ و ... حرف زد ؟
من الان شاتل دارم بخوام مخابرات بیام حدودا چند روز نتم قطع میشه؟اول باید بگم شاتل سرویس رو قطع کنه وقتی که کامل قطع شد بعد واسه مخابرات درخواست بدم؟
اسکایپ کار میکنه . من هر روز استفاده میکنمنقل قول:
بستگی داره چند روزه شاتل خط رو خالی کنه.
پارسال برای من 1 ماه طول کشید
ولی یه پیشنهاد:
اول نامه فسخ قرارداد رو برای شاتل بفرست
و 2 یا 3 روز بعد برو مخابرات مطقه بگو میخوام از شما اینترنت بگیرم
نامه فسخ رو هم بهشون نشون بده. اگر شانس بیاری همون روز برات وصل میکنن
میبینم که تعداد کاربران ناراضی این چند روز زیاد شده و خیلی پرنده پر میزنه اینجا!!:n09: اگه کسی خسته شده میتونه پهنای باند رو افزایش بده که این مشکلات همه کاربران اینترنت ایران هم برطرف بشه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت سرویس 1 مگ 10 تا حداکثر 30 تایم اوت و پکت لاست بالای 50% وای همه چیز درست شده مچکریم :n19:
برادران ارزشی و با سواد هم اطلاع دادن برای اینکه به شبکه فشار نیاد تو ساعات پیک https و ... هم کند میشه برای اینکه اصلا هم فشار نیاد تحریم شکن ها هم از کار میوفتن و کلا بعضی مواقع بهتره قطع بشه تا کاملا فشار برطرف بشه :n10: پس جای هیچ نگرانی نیست مشکلی وجود نداره :thumbsup:
من سرعتم از 12mbps بیشتر نمیشه در صورتی که سرعت سرویسم 1 مگ هست :n03:
منظورتون چیه؟نقل قول:
12 مگ :n04:
یا منظورتون 12 کیلو هست؟
سرعت داغون
یدفه وسط دانلود سرعت صفر میشه
با 8 تا کانکشن 30 الی 40 تا میده(512)
یعنی در حد جلبک.:n28: :sq_21:
بدبختی اینجاس یه بار سرعت بالایه حالا یکم بهت حال میدن ید فعه سرعتو مثل دایل آپ میکنن!
وقتی دایل آپ تموم شد و به دزدی هاشون کامل رسیدن سرعت رو عادیش میکنن تا جیک کسی در نیاد
:دی
speedtest باز نمیشه!!https هم که به دلیل کمبود پهنای باند باز نمیشه سرعت هم روی 10 ولی سایتهای داخلی با سرعت نور: اینترنت داخلی حق مسلم ماست!:n20:
یادمه یکی میگفت کندی به دلیل امنیتی نداریم اصلا :n10:
مساله اینترنت بزرگتر از وزیر و وکیل هست! البته کلا خوشبین باشید :n19: نیست که سیاست های کلی نظام دست دولته عوض که میشه زیر و رو میشه شرایط از تورم و بیکاری و ... بگیر تا اینترنت!!!:n09: وزیر بعدی هم مطهری خوبه :n07:
خلاصه انتخابات تموم شد و این سرعت کم و اختلالات امنیتی موند!کلا اینترنت بی فیلتر و بدون اختلال ضد امنیته جاسوسه , دژمنه و حرامه مگه برای سایبری ها و خودی ها :thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چه به روز اعلام فهرست پیشنهادی کابینه حسن روحانی نزدیک میشویم، از میان گزینههای وزارت ارتباطات، احمد معتمدی خبرسازتر میشود. در آخرین خبر، وزیر پیشین و شاید آینده ارتباطات گفته است سرعت اینترنت باید به حداقل ۱۰ مگابیت در ثانیه برسد. احمد معتمدی در دوران سید محمد خاتمی وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران بود. او در جوابی تلویحی به صحبتهای وزیر محمود احمدی نژاد که گفته بود علت کاهش اینترنت در ماههای اخیر امنیتی بوده است گفته: «امنیت بحثی درست و ملی است و همه باید نسبت به آن حساس باشند، اما پایین نگه داشتن سرعت اینترنت به بهانه امنیت مانند این است که بگوییم همه با دوچرخه بیرون بیایند چون توانایی تعقیب خلافکاران که ماشین دارند امری دشوار است.» معتمدی گفته است پایین بودن سرعت اینترنت به کشور آسیب میزند. باید تکنولوژیهای روز را قبول داشت و نباید محدودیت ایجاد کرد. برای مثال در یکی از کشورهای اروپایی ۹۰ مگابیت حق شهروندی محسوب میشود. او عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر است و در سخنانی که میتواند زمینه جلب نظر کارشناسان و کاربران اینترنت برای وزارت او باشد گفت: «به نظر من دولت جدید باید تکیه خود را روی بحثهای فناوری قرار دهد. علاوه بر این باید قانونهایی را در این زمینه اصلاح کرد. میتوان به وسیله فناوری اطلاعات ایجاد شغل کرد و متاسفانه در حال حاضر ما در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتهایم و در قسمت دولت الکترونیکی بسیار ضعیف عمل کردیم. در صورتی که اگر به این موضوعات توجه بیشتری شود میتوان شغلهای بسیاری را ایجاد کرد. برای مثال در کشوری مثل سنگاپور ۱۳ درصد از تولید ناخالص ملی به ICT اختصاص داده شده است و این در حالی است که در ایران این سهم پایین است.» معتمدی در پایان چاره قیمت بالای سرویسهای اینترنتی را کاهش قیمت از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانسته است. در وضعیت فعلی کاربران شخصی اینترنت در ایران با سرعت حداکثر ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه از اینترنت استفاده میکنند. رقم وعده داده شده احمد معتمدی، ۴۰ برابر این سرعت استاین بابا که خوب صحبت میکنه مثل روحانی:n02:
================================================== =================
مطهری چرا بشه؟ با این طرز فکرش که از صدا و سیما هم ایراد گرفته؟ این خشک تر از بقیس بابا:n02:نقل قول:
آقای مطهری که از مدافعان سرسخت رعایت حجاب اسلامی در جامعه است، بارها از دولت احمدی نژاد انتقاد کرده که حجاب اسلامی و موازین شرعی آن طور که در شأن یک جامعه مذهبی است رعایت نمی شود و وضعیت حجاب در جامعه را "اسفناک" دانسته است.
آقای مطهری در تازه ترین موضع گیری خود در این خصوص از پخش تصاویر "نامناسب" در پخش مستقیم مسابقات ورزشی از صدا و سیما انتقاد کرده و گفته است که به رئیس این سازمان نیز تذکر داده است.او روز دوشنبه، ۱۰ تیر در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت: "نشان دادن این گونه تصاویر از رسانه ملی این معنی را تداعی می کند که عفاف و حجاب چندان برای نظام جمهوری اسلامی اهمیت ندارد و نمایش بی محابای زنان بدون پوشش ایرانی در خارج کشور موجب رسمیت یافتن بی حجابی در داخل کشور می شود
================================================== =======================================
:n29:
البته به قول خودت با این وزیر مزیرا چیزی عوض نمیشه
================================================== ===================
آیا به نظر شما دولت روحانی میتواند آزادیهای فضای مجازی را افزایش دهد؟
بله
۲۸%
خیر
۱۷%
تا حدودی
۴۰%
دولت این امکان را ندارد
۱۵%
تمام آرا: ۲۳۵