یه مطلبی تو نت هست چگونه در ایترنت ترول نباشیم - خوندنش خیلی مفیدهنقل قول:
بعضیا نه این دوست عریز کار دیسنا رو دنبال میکنند و با کلی گویی یه آنیتی ویروس رو تخریب میکنن
Printable View
یه مطلبی تو نت هست چگونه در ایترنت ترول نباشیم - خوندنش خیلی مفیدهنقل قول:
بعضیا نه این دوست عریز کار دیسنا رو دنبال میکنند و با کلی گویی یه آنیتی ویروس رو تخریب میکنن
سلام عزیز:n12:نقل قول:
خسته نباشید:n02:
یک سوال از خدمتتان داشتم, شما در تنظیمات نورتون از Smart Definition استفاده میکنید یا از Normal Definition ؟
ارادتمند:n16:
سلام استاد:n12:نقل قول:
خیلی ممنون سلامت باشید
من تنظیمات آپدیت رو تغییر ندادم و از همون دیتابیس اسمارت استفاده میکنم.
حتما اطلاع دارید که در Smart Definition سیمانتک برای کاهش بار سیستم و کاهش استفاده از منابع سیستم و نیز افزایش سرعت آپدیت دیتابیس تعداد زیادی از Signature موجود در Normal Definition را که به نظر سیمانتک اهمیت چندانی ندارند حذف کرده است چند نفر از دوستان ادعا میکردند با تغییر این گزینه میزان شناسایی نورتون از روی دیتابیس افزایش پیدا کرده است بد نیست در این مورد یک امتحانی بکنید.:n09:نقل قول:
ارادتمند
سلام.ممنون از توضیحی که دادید.من امتحان کردم ولی چیزی محسوس نبود.نه میزان شناسایی بیشتر شد و نه کمتر.حداقل تو اون سری موارد که من امتحان کردم این طور بود.نقل قول:
راستی یه سوال من hitman pro نسخه جدید رو نصب کردم که گویا از دیتابیس بزرگانی مثل bitdeffender و ...... استفاده می کنه ولی جالبه که قدرت شناسایی پایینی داره.رو لپ تاپ دوستم بیتدیفندر 2013 نصبه و 2 مورد رو که من تست می کردم سریع شناسایی و حذف کرد ولی این hitman اصلا شناسایی نکرد؟
سلامنقل قول:
اتصال به اینترنت داشتید موقع اسکن ؟؟؟
سلام.بله 100 % اصولا این ویروس کش کلودی (اینترنتی) هست و بدون اینترنت که به هیچ دیتا بیسی دسترسی نداره.نقل قول:
اول فیری رو تست کردم که نشناخت.بعد رفتم رو تریال 30 روزه که بازم گلابی وار عمل کرد.و در نهایت سریال معتبر دادم که بازم هیچی.
نمی خوام از موضوعه تاپیک انحراف پیدا کنیم.من فقط حرفم اینه که چرا این ویروس کش که انقدر هم معروفه و همه بزرگان قبولش دارن و سرعت شناساییش هم انقدر بالاست و بالاخره به 5 یا به قول بعضیا 8 دیتابیس هم دسترسی داره اینقدر عملکردش نامطمئنه؟ من انتظارم این بود که حداقل مثل خود بیت دیفندر عمل کنه.
برای سری بعدی ویروس ها که اینجا آپ شه حتما یه تست از هیتمن می زارم.
سلامنقل قول:
بنده یکبار تست زدم مشکلی نداشت حالا وقت شد تست میکنم
ولی درباره SurfRight HitmanPro این محصول بر پایه کلود و محصول کشور هلند هست از دیتابیس های سه شرکت
Bitdefender, Emsisoft, Ikarus
استفاده میکنه
سلام.نقل قول:
اسکن با Avira Internet Security 2013
27 مورد شناسایی و حذف کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل یه مشکل:
من جدیدا یه مشکلی که پیدا کردم این بود که خیلی از برنامه ها که short cut داشت عکس آیکنش نبود.با super anti spyware فری سرچ دقیق کردم و چندتا مخرب رو پاک کرد و درست شد.
خیلی برام جالبه اگر ما در محیط هایی مثل سند باکس یا freez mode این ویروس ها رو تست کنیم امکان داره باقی بمونند؟چون فکر کنم دقیقا مشکل من این طوری به وجود آمده بود.
کسی vba 32 رو تا حالا تست کرده؟من متوجه شدم که اولین بار استارکس نت رو همین کشف کرده.به نظرم سایتش روس یا یه همچین چیزی اومد.آیا نسخه فری داره؟کسی تست کرده.؟
میشه یه تستvba 32 از این نمونه 30 تایی که بتمن جان زحمتشو کشیده آپ کنید ببینیم چطوریه؟البته اویرا به نظر خوب از پسش براومده.
اگر میشه flame رو برای تست آپ کنید.اگرم مشکلی پیش میاد می تونید برام پ خ کنید .خیلی لازمش دارم.
2 مورد استارکس نت هم دارم که فعلا همه ویروس کش هام شناختنش. بهترین عملکرد رو در برخورد با استارکس همین MBAM داشت.