تایید میشهنقل قول:
ولی فکر کردم اینارو داره باز مشکل داره
بدون اسپلیتر انتظار داری....
Printable View
تایید میشهنقل قول:
ولی فکر کردم اینارو داره باز مشکل داره
بدون اسپلیتر انتظار داری....
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه در مرکز مخابرات شهید نبوی از تاریخ ۱۲ تیرماه و در مراکز مخابرات پیروزی و امامت از تاریخ ۱۳ تیرماه آغاز میشود.
به گزارش ایتنا، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره های ۳۳۲۵، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹، ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶ در محدوده.
خیابانهای شکوفه، تیموری، حاجیان فرد، بو برکه و در مرکز مخابرات امامت با پیش شماره های ۷۷۴۰ الی ۷۷۴۳، ۷۷۴۶ الی ۷۷۴۸، ۷۷۱۵ الی ۷۷۱۷، ۷۷۹۸ در محدوده خیابانهای شهید برادران تیموری فر، شهید معنوی، مسیل جاجرود به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.
بر اساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید نبوی با پیش شماره ۳۳۴۲ از ساعت ۲۴ به مدت ۶ ساعت دچار اختلال میشود .
پارس انلاین هم اینترنتش در این مراکز قطع میشه یا با سرعت پایین دانلود شبانه مواجه میشیه.:5:
ببخشید اگه دو تا پست پشت سر هم زدم چون دو تا موضوع به هم ربطی نداشتن.
میگم پینگ پارس انلاین زیاد بالا نرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
مال من که همیشه ی خدا بالاست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 99 درصد ملت سرعتم بیشتر زده :دی
انقد میانگین سرعت ایران داغونه بالای 30 رو 99% میزنه:31:نقل قول:
دوستان بنظرم پارس انلاین تراکیف دانلود کم میکنه! یعنی مثلا 1مگ دی ال کنی 10مگ کم میکنه
چون من خیلی زیاد دارم حجم تموم میکنم
ما که تمدید کردیم دیگه بیخیال پارس و شاتل
سرعت دائم 30 واسه دانلود و پیجم با 50 باز میکنه.
نامحدود 128 اندیشه 16000 تومن
دوستان من یه ماه نامحدود گرفتم حدود 150-200 تا دانلود کردم... چند روز پیش دوباره رفتم نامحدود بگیرم اینا گفتن که نامحدود 128 فقط 27 گیگ میتونی استفاده کنی... (بقیه تعرفه ها هم هر چی پهنای باند بیشتر بود ترافیک هم بیشتر میگفت) راسته؟؟؟
پس من چطور این همه دانلود کردم؟؟؟ تازه کلی هم آنلاین توی یوتوب فیلم دیدم تو اون مدت... پس چطور میگه فقط 27 گیگ؟؟؟
واسه منم چند روز پینگ داغون بود . الان بقیش داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا. یه زمانی ما 256 نامحدود داشتیم 20 هزار تومن. فکر نمی کردم اینجوری شده باشه قیمتا!!!!نقل قول:
عجیبه همه جای دنیا اینترنت ارزون و ارزون تر میشه. تو مملکت ما گرون میشه!!!!!!!