رايان جان منم تجربه اي بيشتر از شما ندارم.نقل قول:
من فكر مي كنم اين دوستمون خودشون برن چند مدل تست كنند. تا جاي كه ما ميدونيم تا نشنوي نميتوني نظر بدي. تو اينترنت افراد عادي مي تونند چيزهاي بنويسند كه نظر شخصي باشه مخصوصا نظرات خريداران.
Printable View
رايان جان منم تجربه اي بيشتر از شما ندارم.نقل قول:
من فكر مي كنم اين دوستمون خودشون برن چند مدل تست كنند. تا جاي كه ما ميدونيم تا نشنوي نميتوني نظر بدي. تو اينترنت افراد عادي مي تونند چيزهاي بنويسند كه نظر شخصي باشه مخصوصا نظرات خريداران.
دوستان کسی ایده ای نظری در این مورد نداره ؟؟؟نقل قول:
خیلی وقت بود فیلم Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
نسخه 3D گرفته بودم ولی حس دیدنش رو نداشتم.شاید بیشتر از یکسال میشد.تو این یک هفته گذشته که شبکه نمایش کل مجموعه این فیلم رو نمایش داد تصمیم گرفتم ببینمش.بلاخره دیروز دیدمش و می تونم بگم تصویرش رو نسخه 3D عالیه.پیشنهاد می کنم دوستانی که ندیدن حتما وقت بذارن و ببینند.
نقل قول:
دوست عزیز، اگر اهل موسیقی گوش دادن هستی پولت رو پای سیستمهای سینمای خانگی یکپارچه هدر نده. این رو نه فقط به خاطر کیفیت صدا میگم، چون بعضی از این سیستمها صدای نسبتن خوبی هم دارند. بلکه به این خاطر که به نظر من حداقل توانایی یک سیستم صوتی مخصوص موسیقی داشتن خروجی هدفون هست. اما سینمهاهای خانگی یکپارچه معمول نیست که خروجی هدفون داشته باشند. اگر می تونی بودجه ات رو افزایش بدی، یک آمپ سینمای خانگی خوب بگیر، و یه ست بلندگوی خوب. اگر خیلی اهل فیلم نیستی پولت رو برای ساب هم هدر نده. یک ست بلندگوی خوب، فرکانسهای پایین رو برای موسیقی به اندازه مناسب پوشش میشه.
...... اما بودجه ام هم محدوده. بخاطر همین به این مشکل زیاد فکر کردم.
نقل قول:
دوستانtohid81 و mr_rayan خیلی ممنون از راهنمايي تون،
بله وقتي بودجه نامحدود نيست گزينه ها محدود ميشن. مخصوصا در شرايطي که همه چيز از پارسال حده اقل 2 برابر شده و تنوع محصولات صوتي هم حتي از گذشته کمتر شده بايد تو همين گزينه هاي محدود سعي کرد انتخابي درست کرد. حالا مشکل من دو چندان هست چون اينجور سيستمها تو شهر ما نيست که بتونم از نزدیک تست کنم بنابرين اميدوارم با کمک شما دوستان بتوانم به انتخابي برسم و در نهايت اگر واقعا لازم شد براي تست صدا و خريد يک روز به تهران پرواز کنم که اونم يک 300 400 توماني به مبلغ سيستم اضافه ميکنه که اگه بشه نيامد و بجاش رو مبلغ سيستم اضافه کرد شايد بهتر باشه.
- راجب هدفون به مطلبی مهم اشاره کردید! برای کسی که موسیقی دوست (Audiophile) هست یک هدفون خوب جزو واجبات هست و واقعا دستگاهی بدون فیش هدفون به درد نمیخوره.
2-در مورد پیشنهاد دوم هم کاملا با شما موافقم که یک آمپ خوب و یک جفت بلندگو (یا یک ست ) بهتر میتونه آن صدایی را که مد نظرم هست را بازتولید بکنه.
3-در مورد مینی های فای, خوب و بد توشون پیدا میشه که مشکل اصلیشون اون بلنگو هایی هستند که باهاشون تو پک میاد. مثلا ريویو پایونیر X-HM71-K را در آمازون خوندم و خیلی ها از صدای بد بلندگو هاش ناراضی بودن، که با تعویض اونا با یک جفت بوک شلف خوب صداش از این رو به اون رو شده بود ! بنابراین در این مورد باید یک جفت بوکشلف خوب هم خرید ، که نمیدونم در بازار تهران چی هست و چند درمیاد ؟
خود من ترجیحا گزینه دوم را انتخاب میکنم اگر دوستان بتوانند راهنمایی کنند که برای یک آمپ و یک جفت (یا یک ست بلندگو) نسبتا خوش صدا حداقل چند باید هزینه کرد.
میدونم که هر چی پول بدی ..... ولی شاید بشه تو این گرونی ها برای ٢.٥ میلیون ناقابل یک کاسه آش خرید که منو سیر کنه ؟ :n01:
با تشکر فراوان
با سلام به همه و کسب اجازه از اساتید
اول یه نکته کوچیک بگم به هیچ عنوان روی خروجی هدفون هیچ ست استریویی حساب نکنید این اشتباه بزرگی هست
اگر هدفون با امپدانس بالا دارید که نیاز به آمپ داره حتما باید آمپ مخصوص هدفون تهیه بشه که تو انجمن مربوطه میتونید تحقیق کنید.
چون کل بحث رو دنبال نکردم چیزی که برداشت کردم رو میگم امیدوارم خیلی بیراهه نرفته باشم
متاسفانه سینماهای پایونییر خیلی جا گیر و بزرگ هستند و به درد زندگی آپارتمانی نمیخورند.
برای پکیج مینی های فای بهترین گزینه ای که موجوده فکر کنم m39 دنون هست که انصافا خوش صداست به شرطی که دنبال حجم و بیس نباشید ... اگه تهران باشید میتونید تست بگیرید قیمت ندارم اما باید زیر 2 تومن باشه
مدل هایی ار اونکیو و مارانتز هم هست که اسپیکر نداره و معمولا با اسپیکرهای مانیتور آدیو ست میشه که خیلی پیشنهاد نمیشه
اگه 603 مارانتز گیرتون بیاد که من گیرم نیومد انتخاب خوبیه و با یک جفت بوک شلف خوب مثل فوکال بسیار خوب جواب میده که فکر کنم زیر 3 در بیاد.
البته به قول دوستان اینها همه سلیقه ای هستش
اگر هم بخواهید ست استریو جمع کنید که فکر کنم هزینه بیشتر از 2.5 بشه ... مگر اینکه جنس کار کرده بخرید که گاها مورد های مناسبی هم پیدا میشه
سلام
ببخشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
به نظر شما سینما خانگی خوب واسه بازی و فیلم چیه؟(اصلا واسه آهنگ نمیخوام)
بهد فرق سینما خانگی 2.1 کاناله با 5.1 و 7.1 کاناله چیه؟
بعدش هم که جریان این صدا های 3 بعدی و استریو چیه؟
اخرین سوال هم که بلوری پلیر 3بعدی به چه درد میخوره وقتی خود tv 3بعدیه؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
بستگی به بودجتون داره.
تفاوت به تعداد بلندگوها بر می گرده.
صدای استریو یعنی دو کانال.صدای سه بعدی هم که نوعی تبلیغات کمپانی ها برای فروش بیشتر محصولاتشون هست.چیز خاصی نیست.
تلوزیون سه بعدی جهت پخش فیلم های بلوری 3D به بلوری پلیر 3D احتیاج داره.بعضی از دوستان هم هستن که از درگاه USB جهت پخش فایل سه بعدی با فرمت MKV استفاده می کنند که به دلیل کیفیت به مراتب پایین تر از دیسک بلوری من پیشنهاد نمی کنم.
خوب بهترین نمونش الان چه قیمته؟(با توجه به اینکه فقط واسه بازی و فیلم میخوام)نقل قول:
بعد یعنی اگه یه سینما خانگی تعداد بلند گوهای بیشتری داشته باشه بهتره؟
درسته که میگن با سینما خانگی هر کدوم از صدا ها از یکی از بلند گو ها میاد؟
در ضمن من ps3 دارم و میتونم بلو ری های 3d رو با اون اجرا کنم!
میشه یه مقار بیشتر درباره تفاوت استریو و صدای 3d توضیح بدید؟
در موردSony Dynamic Digital Sound هم میشه یه توضیحی بدید؟
سلام دوستان
مدتیه دنبال یه امپ هفت کانال برای ست بلندگوهام میگردم
خیلی تو نت دنبال یه امپ خوش قیمت میگردم که به درد اینا بخوره
بلندگوهام ایناس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین برند پایونیر و یاماها موندم کدومو انتخاب کنم
یاماها ظاهرا کیفیت بهتری داره ولی قیمتش بالاتره
پایونییر هم تو رنج 2 میلیون ساخت چین هستش
دوستان اگه لطف کنن و بند را راهنکایی کنن خیلی ممنون میشم. من تهران نیستم به خاطر همین خبر از قیمتای بازار تهران ندارم
سلام بچه ها من یه led ال جی دارم 76100 و جدیده...42 اینج...یه بخش کننده ی فیلم با بلند گوی خوب میخاستم چه مدل هایی رو بیشنهاد میکنید...از یک تومن بیشتر نشه