سلام
یکی از دوستان امسال کنکور داره و چون مث این که کنکور آزاد و سراسری یکی شده فقط واسه سراسری ثبت نام کرده. امروز کارتا اومده و چیزی رو کارتش ننوشته . مث این که مهلت ثبت نام آزادم تموم شده الان باید چیکار کنه دقیقا ؟
مرسی
Printable View
سلام
یکی از دوستان امسال کنکور داره و چون مث این که کنکور آزاد و سراسری یکی شده فقط واسه سراسری ثبت نام کرده. امروز کارتا اومده و چیزی رو کارتش ننوشته . مث این که مهلت ثبت نام آزادم تموم شده الان باید چیکار کنه دقیقا ؟
مرسی
سلام
من نقشه برداری میخونم.درس فیزیک 1 پیش نیاز فیزیک 2 هست.اگر که فیزیک 1 بیفتم نمیتونم ترم بعد 1 و 2 رو با هم بردارم؟!
برای هم نیاز کردنشون باید چیکار کنم؟
در کل راهی هست که بشه فیزیک 2 رو بگیرم؟!
سلامنقل قول:
میتونی برداری
چون یه بار قبلش برداشتی مشکلی نداره
واسه آزاد کاری نمیشه کرد ، ثبت نام باید میکرد و الانم که کنکور رو دادننقل قول:
.
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
به علت عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز حذف نمیشه مگه؟!
با سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟
به علت عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز حذف نمیشه مگه؟!
بنا به ماده 23 :
در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیش نیاز نمره قبولی کسبننـماید و یا برابر مقررات در کلاسهای درس یا دروس پیش نیاز شرکت نمودهاما سرانجام آنها را حذف نموده باشد ، می تواند با نظر گروه ، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند.
ولی چنانچه نتواند در درس یا دروس پیش نیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته
(اعم از قبولی یا ردی) حذف می گردد.
سلام
دوستان سوالی دارم قبلا از کافی نت ثب تام کرده بود بعد الان که در سایت چک کردم قسمتی نوشته بود که گروه آزمايشي: علوم انساني زبان امتحاني : انگليسي منظور چیه یعنی سوالات به انگلیسی میپرسند ؟ میشود توضیح دهید و در قسمتی دیگری نوشته بود که داراي مدرک کارداني و بعد نوشته بود بلي اما مدرک که داشتم دیپلم بوده است نه فوق دیپلم
لطفا بگید آیا این چیزهائی که نوشته است برای همه همینطوره یا اشتباه پر شده
و یه چیز دیگر کلا چه سوالاتی پرسیده میشود در این سوالات
ممنون
خداحافظ
سلام.
من برای ترم تابستان دو درس رو میخواستم٬ که دانشگاه خودمون ارائه نمیده. الان میشه دانشگاه دیگه مهمان بشم(تهران یا نزدیک تهران- دانشگاه خودم اطراف تهرانه.)؟ شرایطش چجوریه؟
با تشکر
سلامنقل قول:
یکم باید زود تر اقدام میکردید.
شرایط میهمان بسته به موافقت دانشگاه مبدا و مقصد داره که الیته موافقت مبدا سختتر هست و لی امکاتنپذیر.
شما اگر شهرتون در استان دیگری باشه راحت میتونید میهمان بگیرید . به مسول اموزش و یا امورد ادانشجویی واحدتون مراجعه کنید ...
بله منظور 25 سوال عمومی شما هست که زبان انگلیسی هست ....نقل قول:
در مورد مدرک هم شما در صورت داشتن مدرک پیش و یا کاردانی میتونید پذیرش بشوید