با سلام خدمت دوستان
کارنامه جامع 3 رو زدن
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام خدمت دوستان
کارنامه جامع 3 رو زدن
اینم لینکش
نقل قول:
1-لطفا تخمین رتبه قلمچی رو بدین سال 85 خارج از کشور
ادبیات 72
عربی 72
دینی 60
زبان 86
ریاضی 58
فیزیک 71
شیمی 70
2- چطوری می تونم فرمول های تحلیلی رو به صورت خلاصه داشته باشم ؟
سی دی قلم چی که تخمین رتبه ی خارج از کشور نداره!نقل قول:
برای سال 85 این نتایج اومد :
منطقه 1 : 1000-1100
منطقه 2 : 600-700
منطقه 3 : 100-150
برای کلا اختصاصی ها هم من خودم نشستم از رو جزوه ها فرمولایی که یادم میره رو نوشتم رو کاغذای کوچیک و همیشه همراهمه و مرور می کنم . بهترین کار برای خلاصه ی فرمول ها اینه که خودت بشینی اونایی که یادت می ره رو بنویسی و چند بار که از روشون تست بزنی راه میفتی و فقط می مونه مرورشون کنی .
موفق باشی
واسه ادبيات اين اصطلاحات عرفانی رو از کجا بايد بخونيم ؟ توی کتاب هست ؟ ( نمونش هم سؤال 3 ریاضی 87 )
2 ketabe pish daneshgahy hast " tahe ketab " :31: va ye chanta yee ke too matne ketab hasto ghesmate vazhegan naumade dige ya beporsin ya age kelke moalem darin az oonja bekhooninنقل قول:
bye
با سلام خدمت دوستان ...
بنده یه مشاوره می خواستم ...
الان دارم تو دانشگاه آزاد کرج تو رشته الکترونیک تحصیل می کنم و ورودی سال 88 هستم . مشمول سربازی هستم و در کنکور 88 نرم افزار زنجان (روزانه) قبول شدم و نرفتم . می خواستم ببینم برای سال 90 می تونم دوباره کنکور سراسری بدم ؟؟؟ می خوام اینو بدونم که باید از کنکور 88 که روزانه قبول شدم 1 سال بگذره یا 2 سال ... و اگرم تونستم و کنکور دادم و قبول شدم آیا امکانش هست که از آزاد انصراف بدم و سراسری ثبت نام کنم ؟؟ چون شنیدم کسایی که مشمول نظام وظیفه هستن نمی تونن این کارو بکنن ... و سوال آخر اینکه آیا واحدهایی که تو دانشگاه آزاد پاس کردم تو سراسری تطبیق می دن یا نه ؟؟؟
اگر کسی بتونه جوابش رو به صورت پیغام خصوصی یا به هر طریق دیگه ای برام بفرسته واقعا ممنون می شم . چون الان بلاتکلیفم که بشینم واسه کنکور 90 بخونم یا نه .
ممنون و متشکر .... :11::11::11:
نقل قول:
وا !! از کجا آوردی؟؟؟!! مال مرحله 3 ِ این؟؟!!
--------------------------
فهمیدم!!! منم گرفتم ! الان می ذارم! :41:
کشته مرده ی این شکلکی ام که گذاشتی!!! :13::31:نقل قول:
چه گندی زدم من :41::41::41: یا تا دو هفته دیگه شیمی و عربیم درست میشن یا هیچی :دی :دی