خدا لعنت کنه کل آسیاتک رو:n28:
Printable View
خدا لعنت کنه کل آسیاتک رو:n28:
سرعت دانلود من الان با طرح 12 برنزی حامی آسیاتک بالای 200 هست و تا 340 هم میرسه.
دمشون گرم با این طرح نا محدود من دیروز 3 گیگ دانلود کردم توی کمترین زمان که عصر بود سرعت دانلودش 120 بود ما بقیه زمان هم بین 180 تا 240.الان که ساعت 5 صبح هست بالای 300 هم میرسه
صد هزار مرتبه. ايكاش يك ساله تمديد نكرده بودم. لعنت به هر چي كلاهبردار دزده.نقل قول:
شما شیراز زندگی میکنید یا یکی از شهرهای دیگه استان فارس ؟نقل قول:
حق ماهایی که یک ساله تمدید کردیم از دست رفت ما چمیدونستیم اینکارو میکنن وگرنه طرح نامحدود مخریدیم سرعتمون خوب باشه.نقل قول:
سلام بر دوستان گل.......دوستان خدمات آسیاتک در مرکز دستغیب ( معالی آباد ) شیراز چطور هست؟؟؟
اگر بخوام نامحدود بگیرم حساب کتاب سرعت و ترافیکش چطوریه؟؟؟
نظر خودم رو 512 نامحدود هست....اگر ممکنه بگید این سه مدل نامحدود هر کدام چه مزایای و معایبی دارند؟؟؟؟؟
الان همیارنت دارم و اط سرعتش راضیم ولی ترافیکم زود دود میشه.....دارم ماهی 30 تومن خرج اینترنت محدود ماهی 3 گیگ میکنم....اگر قرار باشه ماهی 30 خرج کنم همون نامحدود برام به صرفه تره...
راستی تفاوت چالاک نامحدود بیکران طلایی ( 256 ) با چلچله نامحدود بیکران نقره ای ( 512 ) در چیه؟؟؟.......چرا 256 طلایی با 512 نقره ای یک قیمت هستند؟؟؟؟
آیا آسیاتک در صورت دانلود زیاد محدود میکنه سرعت رو....سرعت دانلود و چطوره؟؟؟؟؟پینگ اصلا برام مهم نیست چون اصلا اهل بازی نیستم.....فقط دانلود و پیج باز کردن
ممنون
راستی پیشاپیش عید همتون مبارک:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
من نمیدونم اون دوستمون چطوری میگن سرعت خوبه من و چند نفر از دوستام که اسیاتک داریم با طرحهای جدید سرعت بسیار کاهش داشته شباهم دانلود رایگانش بین 30 تا 50 بیشتر نیستنقل قول:
در ضمن طرح 512 نامحدود جدیدش هم الان دوستم 45 تا 50 سرعت دانلودشه.
یعنب سرویس های نامحدودش هم به درد نمیخوره؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستم 512 نامحدود گرفته همین امروز رفتم اونجا با دانلود منیجر بین 45 تا 50 بود دانلودش ولی خودم که 5 گیگ در ماه رو خریدم سرعت بین 150 تا 200 هست اما وقتی بره روی ساعات رایگانش دانلود میشه 30 تا 40
بعد از حدود 1 ماه دانلود شبانه نداشتن امشب زدیم دانلود ویندوز اکس پی 2013 ... سرعت دانلود خوب بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]