من از مركز خدماتش خبر ندارم كه كجا هست ولي فروشگاه و نمايشگاهشون توي پاييتخت نميخورد كه گارانتي در پيت باشه ...نقل قول:
سايت اطلاع رساني شون هم انصافا كامل و بي نقص هست ...
من از مركز خدماتش خبر ندارم كه كجا هست ولي فروشگاه و نمايشگاهشون توي پاييتخت نميخورد كه گارانتي در پيت باشه ...نقل قول:
سايت اطلاع رساني شون هم انصافا كامل و بي نقص هست ...
به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم.نقل قول:
"به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم."
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟نقل قول:
دارم یه لپ تاپ gateway میگیرم . کانفیگش فوقالعادس ! شرکت میرداماد جدیدا گیت وی وارد میکنه یه چیزایی شبیه اینکه گارانتی ایران داره گفت و اینکه تمام قطعاتش رو هم وارد میکنن !!!
شما بودین چیکار میکردین ؟ دنبال کانفیگ فوقالعدش میرفتین یا یه لپ تاپ سبکتر ؟
Cpu core 2Duo (P9800) 2.93 MHz 6Mb Cache
Graphic Geforce 9800 Gts DDR 3 ( 1024 MB Dedicated .2800 MB Share )
Ram : 4 Gig DDR 3 (FSB 1066)
H.D.D 640 7200RPM 16 MB Buffer
LCD 17 High Color
DVD Writer +Blueray .(Lable Flash Technology )
Webcam +BlueToth+E Sata+ HDMI+i Link
Battery 9cell
Vista Home Premium 64 Bit
Full Keyboard
17 اینچه و 4 کیلو وزنشه
مارکش gateway هست؟نقل قول:
مدلش چیه؟
قیمتش چنده؟
وزن تا یه حدی مهم نیست اما دیگه 4 کیلو واقعا خیلی زیاده. تازه من خیلی توی روز جابجایی ندارم و اکثراً با ماشین این ور و اون ور می رم اگر نه شاید همین هم سنگین باشه.نقل قول:
دقیقا نمی دونم ! زنگ زدم گفتن همین با 8 کانفیگ مختلف دارن !!نقل قول:
زیاد ظاهرش خوب نیست !!
2150000
شما بودی چیکار میکرد ؟ دانشجو ام ! باید بین خوابگاه و دانشگاه رفت آمد کنم !!!نقل قول:
کانفیگش وسوسه کنندس ! وزنشم زیاد !
آقا 4 کیلو خیلی زیاد. جابجاییش پدر آدم ئر میاره. من آدم ضعیفی از نظر بدنی نیستم ولی 2.5 کیلو رو با وسائل جابجا میکنم خسته میشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
لب تاپ تا 1400 برای کارای گرافیکی چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه HP تو ایران گارانتی درست حسابی داره؟ اگه خراب بشه از نظر قطعات مشکلی نداره؟