دوستان! کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
Printable View
دوستان! کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
به نظر من تيمارستان آرخام هم حتما بگير چون با PS3 بازي كردن كيفش بيشتره!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
سه گانه پرنس هم كه زدي تو ليست اتفاقا به جا بود--- بازيشم كردي؟؟؟نقل قول:
يكي از بچه ها كه تازه باهاش آشنا شدم و نزديك به 60 و 70 تا بازي تو آرشيو داره كه بيشترشون كمياب هستن!!!همين دو سه روز پيش نزديك به 10 تا پك كنسول فت آكبند 80 گيگ داشت كه تو همين گرون شدن همشو فروخت!!! قبلا تو كاره وارد كردن كنسول بوده و از اون موقع نگه داشته بود!!!به نظرم حدوده 420 تومن هر پكرو فروخته!!!
همون قبلی های Ps2 هست ولی HD . کیفیتش بد نیست .نقل قول:
درسته بازی خوبیه ولی به حجم ربط نداره :31:نقل قول:
مثلا میتونی نسخه کم حجمشو که از 3d پشتیبانی نمیکنه تهیه کنی...
در مورد باز یهم بگم که من با کیلزون 3 زندگی کردم انصافا از قسمت دومش خیلی بهم چسبید اوج هیجان و نفس گیری رو داشت
+
گرافیکش هم که اصلا جای بحث نمیزاره...
دوستان هارد ps3 رو چجوری میتونم به fat32 یا ntfs تبدیل کنم و ازش استفاده کنم( فرمت کنم )؟ حتما لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید... منتظرم
آرهنقل قول:
خواستم بدونم پرنس دوست داري كه اسم بردي؟؟؟
راستي من نسخه ps2 رو بازي نكردم
pc كيفيت بهتري داره يا ps2
بزار BF3 بیاد بعد با هم میریم یه رایزنی میکنیم :31: ببینیم کدوم شاخ تره !!نقل قول:
بچه ها یه سری اطلاعات درباره بازی WWE All Stars میخوام هر کی داره بگه لطفا:41:
اولا حجم این بازی چقدره؟من گرفتم حجمش رو زده 2 و نیم گیگ فکر نکنم اینقدر کم باشه!
دوما اینکه من یه پچ گرفتم 250 مگ!ولی بازم بازی رو اجرا نمیکنه میره اولین عکس بازی که میاد از بازی پرت میشه بیرون چیکار کنم حالا؟حجمشو بگید ببینم شاید اصلا بازی رو ناقص دادن بهم
نقل قول:
سلام یک سوال داشتم میخوام ببینم نسخه (3d) کیلزون چه فرقی با معمولی داره؟ آیا کیفیتش بیشتره؟:20: