نمیدونم آخه عکسی واسه من لود نشده!!!نقل قول:
ارور که نه ولی توی عکس مشخصه که فقط سه گزینه داره
Printable View
نمیدونم آخه عکسی واسه من لود نشده!!!نقل قول:
ارور که نه ولی توی عکس مشخصه که فقط سه گزینه داره
جدی میگی خب برو به این ادرس:نقل قول:
کد:http://img36.imageshack.us/img36/3474/screenshot0007w.jpg
با این که قیلطر بود ولی نگاه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدی میگی خب برو به این ادرس:
کد:
http://img36.imageshack.us/img36/3474/screenshot0007w.jpg
شما کلا جایی که میرید اشکال داره...رفتید تو قسمت date and time!!!البته من فک میکنم از اینجا هم میشه
ولی اگه میخواین آلارم تون رو عوض کنید باید برید به قسمت personalisation بعد tones بعدش هم به راحتی میتونید آلارم تون رو عوض کنید
موفق باشید
دوست من شما گزینه Clock گوشیتون رو بزنید ...
.
بعد Option و از اونجا میتونی به راحتی آلارم گوشیتون رو عوض کنید ...
دوست من اینجا که شما گفتید الارم تقویم هست الارم کلاک نبودنقل قول:
دوست من اینجا رفتم ولی همینطوری که توی عکس هست است دانلود از اینترنت الارم دیفالت و خاموشی الارمنقل قول:
دوست من شما آدرس رو اشتباه رفتین .... چرا رفتی توی date and time ....؟؟؟؟؟؟
.
شما تشریف ببرید به پوشه Office بعد Clock
یه سوالی از محضرتون داشتم.اونم اینکه در گوشی 5700 یا مثل اون نمیشه یه کاری کرد که مثل گوشی های چینی کانال های تلویزین ایران رو بگیره؟(منظورم بوسیله ی آنتن هست نه اینترنت)
مثلا یه راهی برای ان 70 پیدا کرده بودند که برای گرفتن رادیو بجای استفاده از هندسفری از یه سیمی استفاده میکردند که آموزشش هم تو سایت بود.منظور من هم یه همچین چیزی هست.میشه؟یا نه؟
نه دوست من اون بحثش جدا بود...اونجوری شما در واقع هندزفری رو شبیه سازی میکنی که رادیو رو بگیره ولی تلویزیون بدون وصل شدن به اینترنت از طریق این مدل گوشیها امکان پذیر نیستنقل قول:
مثلا یه راهی برای ان 70 پیدا کرده بودند که برای گرفتن رادیو بجای استفاده از هندسفری از یه سیمی استفاده میکردند که آموزشش هم تو سایت بود.منظور من هم یه همچین چیزی هست.میشه؟یا نه؟
دوست من گزینه پایینی calender alarm نوشته شده clock alarm tone...من که دیگه نمیتونم واضحتر از این توضیح بدم...نقل قول:
دوست من اینجا که شما گفتید الارم تقویم هست الارم کلاک نبود
موفق باشید
اونو میدونم دیگه.منظورم درست کردن یه چیزی مثل آنتن بود یا شبیه ساز اون.نقل قول:
خوب حالا شما راست میگید.حالا یه سوال دیگه:
تکنولوژی گرفتن کانال های تلویزیون تو گوشی های چینی چیه؟
مسابقه 20 سوالی هستش؟؟؟نقل قول:
گوشی چینی ها آنالوگ میگیرن.صدا و سیما ما هم که معلوم نیست این همه درآمد رو کجا داره خرج میکنه و سیستمش قدیمی هست و هنوز آنالوگه.در نتیجه گوشیهای چینی تی وی رو میگیرن