اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحتنقل قول:
Printable View
اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحتنقل قول:
کسایی که پذیرش بگیرن واموزشیشون بیافته اردکان یزد براشون مینوپیسین ستاد کل سپاهنقل قول:
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم ررحت شه
- - - Updated - - -
کسایی که پذیرش بگیرن واموزشیشون بیافته اردکان یزد براشون مینوپیسین ستاد کل سپاهنقل قول:
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه
من یه پارتی خیلی خوب پیدا کردم ولی هنوز باهاش صحبت نکردم
به نظرتون میتونه غیبتامو حذف کنه و برام معافیت کفالت بگیره؟
( خودم شامل معافیت کفالت میشم فقط مشکلم غیبتاس)
مرسی
سلام دوستان
امروز برگ سفید من اومد و افتادم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک :( فوق لیسانس عمران تهران. چنتا سوال داشتم
این که اصولا بعد از تقسیم چقد احتمالش هست بیفتم تهران؟ و کارم چیه؟ حتما راهور میشوم؟! من ساعت کاری خیلی خیلی برام مهمه! اگر تا ساعت 2 باشه بعد از ظهر میتونم برم سر کار، توی ستاد همین ساعت کاری هست؟!
امروز تا نامه رو دیدم رفتم پلیس +10 که در خواست تمدید کنم بلکه دو ماه دیگه بتونم یه کاری کنم جای دیگه ایی بیفتم ولی مثل اینکه نظام وظیفه حدود یک ماه میشه که سیستم تمدید و تعجیل رو بسته!!! حالا سوالم اینه که اگه الان نرم چقدر غیبت و اضافه خدمت میخورم؟ و اگه مثلا 2 ماه دیگه برم دوباره تقسیم میشم یا میفتم همینجا و فقط یه جریمه الکی به خودم اضافه کردم؟! یعنی به نظرتون این یه راه حل هست یا نه؟!
کسی رو میشناسید که این ماه 01 افتاده باشه؟! چون شنیدم این ماه اصلا 01 سرباز نگرفته.
سوال آخرم اینه که آدرس محل اعزام رو زده تهران میدان سپاه، حتما باید برم اینجا یا خودمم میتونم مستقیما برم اراک؟
خیلی ممنون
بعد از آموزشی بهترین جایی که میشه تو نیرو انتظامی خدمت کرد کجاست دوستان ؟
سلام دوستان
من آموزشی 02 پرندک هستم
فردا روز تحلیفمونه...امروز پدرمونو در اوردن .با سرگیجه و حالت تهوع اومدم خونه
برید خدمت میفهمید چقدر مملکتمون و ادماش کثیف اند.تازه می فهمید معنی پارتی بازی و ناعدالتی چیه ...مطمئن باشید ایدئولوژیتون نسبت به میهن و وطن پرستی عوض میشه و یه آدم دیگه میشید...من که به کلی نظرم در مورد ملت و دولتمون عوض شد ...
اگر اون موقع که وارد غیبت شدی هم شرایط معافیت کفالت رو داشتی, معاف میشی پارتی هم نمیخاد.نقل قول:
در مورد سوالت پارتی هر کاری میتونه بکنه
سلام
بعد اینکه نامه تقسیم واسه یگان اومد که آموزشی تموم شد کجا تقسیم میشیم میخواستم بپرسم تو اون یگان چه قسمتی تعیین میکنه که کدوم قسمت یگان به چه کاری مشغول باید بشیم؟؟
من شنیدم نیروی انسانی اینکارو میکنه درسته؟؟
چطوری میشه کاری کرد اون قسمتی که میخوایم بریم ؟
سوال دیگه اینکه معاف از رزم ها تو یگان چیکار میکنن مدک لیسانس عمران و اینکه ممکنه دژبان هم بشن؟؟؟
سوال دیگه اینکه عقیدتی سیاسی خوبه؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من فعلا سربازى ندارم دانشجوئم
خواستم دفترچه سربازى رو بگيرم بخونم ببينم معافيتى چيزى شاملم ميشه يا نه
رفتم دفتر پليس +10 گفتن دفترچه رو اينترنته توى نت سرچ کردم چيزى نبود
لينکى هست بديد دانلود کنم ممنون ميشم
نقل قول:
سلام دانشجو
لینک دفترچه وظیفه عمومی در خود سایت نظام وظیفه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا منتظر تسویه دانشگاه موندن خیلی طول میکشه . 2 ماه منتظر تسویه . 6 ماه منتظر اعزام !!!!!!
میشه جلوتر از تسویه دفترچه رو فرستاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا راهی داره ؟
کسی راجع به تعویق افتادن اعزام برای ارتش نشنیده؟ مثل اینکه اکثرا دارن میندازن یک ابان
- - - Updated - - -
کسی راجع به تعویق افتادن اعزام برای ارتش نشنیده؟ مثل اینکه اکثرا دارن میندازن یک ابان
نیروی انسانی هر کاری که فکرشو بکنی میتونه میکنه! به چشم دیدم که می گمنقل قول:
معاف از رزم ها فقط نگهبانی نمیدادن(اگر اشتباه نکنم نگهبانی آسایشگاه براشون میزدن)
عقیدتی هم به اخلاق خودت مربوطه من باهاشون نمی ساختم بعد از آموزشی اومدن گفتن برای دوره کد عقیدتی اسم بنویسید من و خیلیای دیگه حاضر شدیم بریم شیراز ولی عقیدتی نریم!
تا اونجایی که من میدونم باید برگه فارغ التحصیلیت رو داشته باشی تو پلیس+10 برات ثبت کنهنقل قول:
به خاطر نبودن بودجه و ترافیک اعزام همینجور دارن تمدید میکنن ... یه تعدادی اعزامی اردیبهشت هم هستن که تا برج 8 تمدید شده!نقل قول:
منظورش سایت خودشون بوده قیمتش 800 تومنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
منظورش سایت خودشون بوده قیمتش 800 تومنهنقل قول:
http://evazifeh.epolice.ir/faces/sellDispatchNoteBook?_adf.ctrl-state=rdi71i3sf_3
نقل قول:
من هم ارتش بودم که تمدید شد در واقع متن اس ام اس اینه به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به 8/1 تمدید گردید.نقل قول:
شما برای اطلاع از تاریخ اعزامتون به 110206010 دقیقا به همین شکل و ترتیب(کاماها باید باشه):
2,کدسخا,شماره ملی
اس ام اس بزنید فعلا که به روز بوده. در ضمن هر اس ام اس اونها براتون هزینه ای حدودا 500 تومنی داره که البته قرار نیست بیشتر از 1 اس ام اس بزنید!
فک کنم الان سرباز زیاده ، خوب معافی دائم بدن..
قطعا نمیشه تا دانشگاه یک برگه ای جهت معرفی به نظام وظیفه(پلیس +10) مبنی بر فراغت از تحصیل بهتون ندن نمیشه شما هنگام ثبت درخواست اعزام به اون برگه احتیاج دارید. بعدشم چه خبره مگه دارند چیکار میکنن که 2 ماه منتظر تسویه شما آخرین نمرتون هر وقت ثبت شد از اون موقع میتونید تسویه کنید اون برگه رو هم نهایتا یک هفته ای بهتون میدن اگه دارن بیش از این طول میدن قطعا دارن کوتاهی می کنند...نقل قول:
نيروى انسانى مدارك شما را مهيا مى كند و امير و يا جانشين پادگان شما را تقسيم مى كنند، بايد يا پارتى داشته باشيد يا اينكه مهارتى در ان بخشى كه مى خواهيز تقسيم شويد داشته باشيد . چون نيروى انسانى از شما در مورد رشته تخصيلى و كارهايي كه مى توانيد انجام دهيد سوال مى كند.معاف تز رزم مانند بقيه سربازان است و فرقى ندارد حتى در نگهبانى و ممكنه هم دژبان باشندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگر پارتى خوبى داشته باشيد پليس فتا و پليس فاوانقل قول:
نه عزیز منم همین مشکل داشتم.باید وایستی برگه فارغ التحصیلیت بیاد بعد بری تصویه.اگه زرنگ باشی میتونی ی روزه بگیری برگتو.بعدش میتونی بری پلیس+10.البته ی کاری دگ میشه کرد 1 ماه دگ اقدام کن واکسن و معاینتو با حساب بانک سپه باز کن تا موقع ثبت دگ معطل نشی,همین کارا 1،2 روز حداقل طول میکشه
دوستانی که اسمس تعویق اعزام براشون نیومده ، حتما از پلیس +10 بپرسن
برای من اسمس نیومده بود ولی الان اشون پرسیدم گفتن بله باید 1/8 برید:n27:
سلام دوستان
من یک شهریور اعزامم
احتمالا شما ها تا حالا اسم قرص فیناستراید رو شنیدین.
من برای ریزش مو هرشب یک دونه قرص فیناستراید میخورم. حالا میزارن این قرص رو ببرم داخل پادگان؟ منظور از اینکه میگن باید با نسخه پزشک باشه یعنی چی؟ یعنی برم دکتر و بگم برام قرص رو توی دفترچه بیمه بنویسه بعد نسخه رو ببرم دژبانی؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی حیاتیه:n40:
ما که سپاه بودیم بچه ها همه نوع قرصی آورده بودننقل قول:
این قرص هم عوارض شدیدا بدی داره خودم خوردم قبلا ارزش استفاده نداره کچل بشی بهتر از عوارضش هست
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان
کسایی که الان دفترچه پست کنن تاریخ اعزامشون کیه ؟
اگر با فوق ديپلم به بالا باشه احتمال زياد برج دوازدهنقل قول:
خیلی ممنون که انقد پاسخگو هستین واقعا دوستانی مثله شما نعمتی هستن برای این تاپیکنقل قول:
یه سوال دیگه پیش اومد واسم ,ساعت آمد و رفت پلیس فتا و فاوا میدونید به چه صورت هست ؟
به خدا مسخره کردن این همه جوونو الان ده ماهه که علافم اعزامم تیر بود به زور انداختن شهریور الانم دلیل مسخره اوردن ارتش پذیرش نداره این ماه
تنها راه نظام وظیفه اینه که دوباره خدمت رو 18 ماه کنه تا از این وظعیت خارج شه
سلام مجدید دوستای گل
من یک شهریور اعزامم
میشه گوشی ببرم همراه خودم- بعد تحویل بدم- بعد ااموزشی یا موقع مررخصی بدن بهم؟
دوستام میگن گوشی نبر- میافته دست سربازهای دیگه و..... واویلا
اخه تقرریبا 20 ساعت تو اتوبوس باس باشیم- حداقل 4 تا اهنگ گوش بدم از غصه نترکم:n02:
به صورت تایم ادرای است.نقل قول:
- - - Updated - - -
به صورت تایم ادرای است.نقل قول:
دوست شما درست گقتندنقل قول:
نمی دانم در چه پادگان اموزشی هستید اما در بیشتر پادگان ها جایی برای امانت گذاشتن وسایل شخصی ممنوعه مانند موبایل ندارید، اگر ذر ذاخل پادگان از شما گوشی را بگیرند ممکنه برای شما اضافه خدمت رد کنند.کلا به دردسر ان نمی ارزد.
سلام دوستان. اگه همه ی 21 ماه خدمت رو به نحوی بتونی کسری بگیری، ینی تکمیلی رو هم برای معافی از آموزشی رفت باشی، اونوقت الان کلا معافی میخوری؟ یا نه؟ اگه معافی میخوری رو کارت دقیقا چی مینویسن؟ اگه معافی نخوری چی مینویسن؟ مثلا سپاه یا ارتش؟ کلا توی این وضعیت شرایط چجوری میشه؟؟ ممنون
یعنی واقعا من موندم قبل از عید اینا با چه کار کارشناسی شده ایی!!! گفتن که ما فرزند ذکور کم داریم درنتیجه باید مدت سربازی از 21 به 24 ماه افزایش پیدا بکنه!!! 2 ماه گذشت فهمیدن که اوه اوه چه سوتی دادن! نه تنها کم نیستن پسرا بلکه خیلیم زیادن! حالا نگو همین 21 ماه هم زیاده! و پادگان ها جا ندارن! باید تبدیلش کنن به همون 18 ماه! :)))
خیلیا دانشگاه نرفتن به خاطر اینکه سال دیگه بشه 24 ماه ، همه هم هرکی تونست رفت دفترچه گرفت که ضرر نکنه. اینجوری شد که نظام وظیفه توش مونده. اونوقت شما میبینی سال دیگه سرباز خیلی کم میشه.نقل قول:
حالا یه بنده خدایی اینجا گفت که از شهریور میخواد بشه 18 ماه.. من که سر همون 21 ماه حساب میکنم
منم فکر میکنم که اخر ماجرا به 18 ماه شدن ختم میشه .
سلام برا رفتن به سربازی داشتن کارت ملی الزامیست؟ یا بدون اون هم میتونم برم ! واقعا کمرم روشکونده گرفتن کارت ملی هوشمند:):):):)
امید رض هر جا افتادی بگو منم میخوام همون جا بیفتم ..:n02:نقل قول:
آقا الان اخبار شبانگاهی خیلی کلی گفت اعزامی های 1 شهریور ارتش اعزامشون به 1 آبان تغییر کرده. تو خبرگزاری ها هم همینو نوشته. با اینکه خیلی عجیبه که 2 ماه هیچ پادگان آموزشی سرباز نگیره با این وجود دوستان آیا کسی هست 1 شهریور ارتش اعزامش تغییر نکرده باشه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
شما برای اطلاع از تاریخ اعزامتون به 110206010 دقیقا به همین شکل و ترتیب(کاماها باید باشه):
2,کدسخا,شماره ملی
اس ام اس بزنید فعلا که به روز بوده.