دوباره داغون شد. تا حالا یه هفته متوالی سرعت درست نداشتم. فقط منتظر روزی هستم که از این خراب شده برم و پشت سرمم نگاه نکنم. این مردم دلشون به چی خوشه :n21:
Printable View
دوباره داغون شد. تا حالا یه هفته متوالی سرعت درست نداشتم. فقط منتظر روزی هستم که از این خراب شده برم و پشت سرمم نگاه نکنم. این مردم دلشون به چی خوشه :n21:
پکیج جام جهانیه که سرویس های 4 گیگ رو دوبرابر حجم میدهنقل قول:
سرعت من خوب شد دوباره
سرعت من که دوباره خراب شده :n30:
ولی پینگ خوبه
نقل قول:خوب قشنگ بگید منظورتون از خوب و خراب چی هست ؟نقل قول:
مثلا سرعت دانلود و سرویستون رو بگید حداقل
دیروز زنگ زدم درست کرده بود سرعتم تا 450-500 میرفتنقل قول:
ولی الان بیشتر 200 نمیشه
(2مگ 4گیگ)
دو مگ محدود ! بسته شده روی 4 مگ ! ساعت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
داداش گلم اون طرح واسه جام جهانی .............. تا 30 تیر ماه هرچقد ترافیک بگیری دوبرابر میشه.
موفق باشی
فقط اگه سرویس 2 و 5 گیگ تمدید کنی دوبرابر میده .بقیه سرویسها و حجم اضافه هیج تغییری ندارهنقل قول:
ایشون که نوشتن سرویس 4 گیگ گرفتن شده 8 گیگ:n27:نقل قول:
نقل قول:
من تازه اومدم پارس انلاین 4گیگ 2مگ گرفتم توی پنلم زده 8گیگ جریان چیه
ایشون درس میگن سرویس باید 1 یا 2 مگ باشه. در این صورت ترافیک کاربر دوبرابر میشود.
من دیشب 2 مگ 4 گیگ گرفتم ولی 8 گیگ ندادن بهم :n27:
خوب بگم چیکار کنه برام؟؟؟؟ مودمش خوبه و به صرفه؟؟؟ یا از بیرون بخرم.نقل قول:
خوب فردا زنگ بزن فروش :n01:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:چه دله خجسته اي داريد شماها :n08:نقل قول:
این طرح فقط برای کاربراییه که برای اولین بار می خوان از پارس استفاده کنن نه کاربرایی که قبلا از پارس سرویس می گرفتن ومی خوان تمدید کنن!!!
جدیدا عوض کرده ؛ تا هفته پیش فقط به سرویسهای 2و5 گیگ دوبل میداد الان به سرویسهای 1و2 مگ 4 گیگ دوبل میده. اینم پستی که هفته پیش گذاشته شده بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدود یه هفتس دارم دو روز اول با یکم نوسان سرعتم حدود 1 مگابایت بود بعد دو سه روز سرعتم به 100 رسید بدون زنگ زدن به پشتیبانی شکایت کردم طرف از پارس انلاین زنگ زد یه حالتی گفت چرا شکایت کردی دلم براش سوخت :n02:
وقت برام زدن امشب یکی اومد تو سیستمم و تغییراتی تو مودم داد الان سرعت رو 1 مگ فیکس شده
در کل اول دم 195 بعد هم دم پشتیبانی گرم
سلام شکایتی که کردی شما دوست عزیز کتبی این شکایت را کردین از طریق خود سایت یا بصورت تلفنی در ضمن فرایند رسیدگی به شکایت چه مدت زمان برد ؟:n13:نقل قول:
دوستان یکی یک لینک به من بده تا موضوع اثبات شه الان بنده تمدید کردم 512 ؛ 5 گیگ تمدید کردم دوبرابر حجم شامل میشه یا نه ؟ آیا برای خرید حجم اضافه شامل میشه ؟
به نظر من که نه
مثل اینکه فقط برای مشترکین جدید در صورت خرید سرویس 1و2 مگ حجم دوبرابر حساب میشهنقل قول:
سرعت شبانه دیشب چطور بود برا من که افتضاح بود
عزيز پست بالا هم گفتم این طرح شامل کسانی که می خوان تمدید کنن نمیشهنقل قول:
فقط دوستانی که میخوان برای اولین بار خطشون رو رانژه کنن و از پارس استفاده کنن
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتهای صفحه توضیح داده بعدش هم لینک فروش تلفنی رو گذاشته یعنی باید سرویس جدید خریداری کنید
دیگه جمله که واضح و گویاست که :
خرید نه تمدیدنقل قول:
فقط از تاریخ 20 خرداد تا پایان تیرماه، همزمان با بازیهای جام جهانی فوتبال، با خرید هر یک از سرویس های حجمی 4 گیگا بایتی 1024Kbps و 2048Kbps، در جشنواره دوبل پارس آنلاین، از دو برابر ترافیک خریداری شده استفاده نمایید.
واسه من بین 110 تا 160 بودنقل قول:
از طریق سایتش شکایت کردمنقل قول:
شب شکایت کردم صبح پارس زنگ زد و یه وقت برا فردا شبش (دیشب) گذاشت
[QUOTE=Le0nard0;8265916]مثل اینکه فقط برای مشترکین جدید در صورت خرید سرویس 1و2 مگ حجم دوبرابر حساب میشه[/Q
سلام من تازه عضو پارس آنلاین شدم برای من حجم دوبرابر حساب کردن 8 گیگ در ماه. اولم سرعتم خوب نبود مثل همیشه زود قضاوت کردم و کلی بدو بیراه به پارس انلاین دادم نیم ساعت پیش زنگ زدم پشتیبانی یه خانم خوبو مهربون :n02::n12:راهنمایی کرد مودم رو دوباره تنظیم کردم و خطو رو 9 مگ بست الن سرعت دانلود بالای یک مگ در ثانیه شده عااااااااااالی دم پارس انلاین گرم:n20:
نه برای کاربرای جدید خودشون 8 گیگ میدن من اصلا اطلاع نداشتم یک مگ ثبت نام کردم با حجم 4 گیگ بعد تو پنل کاربری دیدم 8 گیگ دادن دستشون درد نکنه سرعت دانلودمم فوق العاده شده الن بالای یک مگ بر ثانیه خداکنه تا آخر همینجور بمونه مثل شاتل نامرد بعد دوشب دانلود سرعتو 15 کیلو بایت نکنن فعلا که خییییییییییییییلی خوبه :n19::n20:نقل قول:
دوستان من میخوام ترافیک اضافه بخرم کلا پارس انلاین برای عید و تولد و این چیزا تخفیف برا ترافیک هم داشته منتظر بمونم یا نه ؟
یعنی تو ساعت شبانه سرعتت بالای یک مگ هست ؟نقل قول:
واسه من قرار داد پروموشن فعال شده !!!!!!
بعد عید خریدم سرویسم رو ! بعد قراردادم شش ماهه بود (یعنی تا مهر ماه)
الان که پروموشن فعال شده زده تا 27 مرداد !
بعد 27 دوباره قرارداد خودم فعال میشه دیگه ؟
جواب قطعی نمیتونم بهتون بدم ولی فک نمیکنم قرارداد قبلی فعال بشه. این کار پارس آفلاینه که همیشه همه چیو به نفع خودش تموم میکنه.
چه وضعشه!:n04:نقل قول:
مشترک گرامی به دلیل ارتقاء تجهیزات در مرکز صابری سرویس شما از یکشنبه ساعت 9 به مدت 60 ساعت قطع خواهد بود!
اگه شب هم همین سرعت رو داد بعد جشن پیروزی بگیر الان زوده !نقل قول:
دیشب از ساعت2:30 تا 4:15توی صحفه انتظار پارس انلاین بود اخرشم کسی جواب منو نداد واقعا خیلی مخسره هست:n03:
mtuپارس چن باشه بهتره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mtu : 1300نقل قول:
عزیز تو این مرکز شما چه خبره هر چند وقت یه بار ارتقاء میدن:n02:نقل قول:
این فک کنم چندمین پستی باشه که شما با این موضوع اینجا میذاری حالا این ارتقاء ها تاثیری هم تو سرعت داشته عایا؟
مگه میخوان مرکز رو دوباره از نو بسازن ؟:n02:نقل قول:
فک نمیکنم فقط ارتقا تجهیزات باشه. 60 ساعت واسه ارتقا معنی نداره. البته اینترنت ما که هرروز چن باری قطع میشه.