پارس مختص تبریز نیست تو کل کشور تقریبا نت میدهنقل قول:
مخابرات خیلی شرف داره به این اسیاتک
Printable View
پارس مختص تبریز نیست تو کل کشور تقریبا نت میدهنقل قول:
مخابرات خیلی شرف داره به این اسیاتک
در کل اسیا تک اعصاب برام نزاشته فقط همین و دیگر هیچنقل قول:
داداش دی ان اس خوبی سراغ نداری وضعیت اینستا بهتر بشه ؟
چند تا ست کردم از چیزی هم که بود بدتر شد
نه متاسفانه وقتی پهنای باند قطره ای شده dns چه غلطی میخاد بکنه؟؟؟ ویدئو ۲۰ ثانیه اینستا رو باید تو چندین تیکه نگاه کنی رفتیم ۲۰۱۷ یه جو ارزش قائل نیستیم برای شخصیتمون منم مثل شما اشتباه کردم چند ماه پیش سرویس صبحانه رزرو کرده بودم کاش دستم میشکست اینکارو نمیکردم گول خوردمنقل قول:
اینم یه تست همین الآن یه نت مسخره و اعصابخوردکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این سرویس
اينترنت پرسرعت نامحدود برنزي از 128 تا 1024 کيلوبيت با امکان تبادل حداقل 15گيگ درماه
آخرش نفهمیدم نامحدوه یا تا 15 گیگ نامحدوده ؟!!! یعنی من مصرف ماهانه 25 گیگه
یعنی 10 گیگ بیشتر از این ...
یه راهنمایی میکنید در این مورد. تشکر
...حذف شود...
دوستان اطلاع دارید چه فرقی بین (2 تا 8 صبح نامحدود) با (2 تا 8 صبح رايگان) هست؟
سرویس 8000 با رایگان 2 تا 8 صبح دارم. چند روزیست سرعت رایگان از 100kbs بالا نمیره، قبلا تا 150kbs بود. مگر اینها نباید 1/8 سرعت حداقل یعنی 750kbs بدند؟
قبلا با سرویس شهاب 10000 سرعت رایگان حدود 350kbs بود، اون سرویس دیگه حظف شده
حذف شود ....
دقیقا من هم ازدست همین موضوع شاکیمنقل قول:
دارم سرویس دهنده های دیگه را بررسی می کنم احتمالا از روی اسیاتک می رم .
ساعت 10 شب شلوغ ترین روز هفته
نقل قول:
اینم تست منه:
نقل قول:
بله درسته. هر صفحه از این تاپیک به عنوان اولین پست که ما میبینیم فقط تست های شماست
تست را باید زمان رایگان انجام داد، نه تو روز یا عصرنقل قول:
آخه کجا الان شب رایگان میده با سرعت مطلوب؟نقل قول:
ناچارا با همین آسیاتکی ها میسازم. با این رایگان سرعت 100kbs هر شب 2GB میتونم دان کنم. ولی دیگر نمیشه برنامه های FullHD دان کنم. فقط کم حجم x265 mp4/mkv
آسیاتک خیلی نوسان سرعت داره...
انگار یک روز پاش میره روی سیم و کند میشه، یه روز دیگه هم پاش رو برمیداره و خوب میشه :n24:
البته کندی هاش خیلی بیشتر از وقت هایی هست که سرعت خوبه :n13:
پسر خاله ی من از مخابرات داره و شبی 5-6 گیگ دانلود می کنه ، من چون مخابرات پشتیبانی درستی نداره هیچوقت سراغش نرفتم .نقل قول:
پیشگامان هم خیلی خوبه ، قبلا دو سالی ازشون داشتم فقط قبلا روی خطم سرویس نمی دادن اما اگه الان بدهند یکی از گزینه هامه .
غیر آسیاتک فقط shatel فکرم میاد، یه زمانی اونها دانلود رایگان از remote-uploadserver خودشان میدادن. ولی مثل اینکه اونهم پایان رسید. و دان شب خرج اضافه داره و یک سیستم حجم انصافی دارند، زیادی رایگان دان کنی سرعت کم میکنن. و هم از آسیایی ها گرونترن
مخابرات شب رایگان فقط مدت کوتاه برای اولین یکی دو ماه میده، سرعتش خیلی نواسان داره و تمذید نمیشه. قیمت حجم از بقیه ارزونتره ولی بازم بدون شب رایگان گرون تر از بقیه تموم میشه
بسته های mci و irancell رو امتحان کنید
شاید بخت با هاتون یار بود و دکل بغل خونه تون بود روزی حداقل 10 گیگ تضمینیه
هر گیگ نهایت 200 تومان میفته که با این اوضاع فجیع دانلود شبانه قابل قبوله
اینجا سرعت ایرانسل 10,000kbsنقل قول:
از خط آسیاتک سریعتره
کدوم بسته ایرانسل بدرد دانلود روزی 2 یا 3 گیگ؟
دوستان وضعیت اینترنت اسیا تک از بعد از ظهر فوق العاده شده . پینگ خارج رو 120 و داخل بسیار پایین . ایسنتا با سرعت عالی و تلگرام بدون کندی و بدون پاکت لاست و ...
اگر برای شما هم درسته مثل من زنگ بزنید بهشون بگید دیگه انگولکش نکنند بزارن همین وضعیت بمونه و دیگه دستکاری نکنند !
من زنگ زدم گفتم تشکر کردند گفتند منتقل میکنیم نظرتون رو . شما هم همینکار رو کنید . واقعا این نت الان لذت بخشه
نامحدود ۲تا ۸ من خودم با همراه اول ۱ تا ۷ ۲۰ گیگ دانلود کردمنقل قول:
واسه من که مثل قبله فرقی نکرده..نقل قول:
مال منم چند روزیه بهتر شده تلگرام و اینستا هم بدون مشکل کار میکنه قبلا هم همچین موردایی بوده ولی هیچوقت دوام نیاورده و بازم باید اون جمله رو تکرار کنم: امیدوارم همینطوری بمونه :n01:نقل قول:
برای ما که در حال حاضر قطع شده
آره امشب سرعت خوبه :n39:
ساعات نا محدودش مثل آسیاتک هست، قیمتش چطوره؟ یه نگاهی میندازمنقل قول:
شما کدوم سرویس رو دارین؟نقل قول:
من 8 روز دیگه تموم میشه آسیاتک رو جم میکنم خیال راحت
اسیاتک خوزستان بازم قطع و وصلی دیشب از 2 به بعد قطع تا صبح الان هم شرایط همینجوره
یه هفته میشه خط من از 12 مگ اومده رو یک مگ هرچی زنگ میزنم میگن نویز داره خططون ولی من سر خط هم وصل کردم باز درست نشد چیکار کنم
کسی این مشکلو داره ؟
دوستانی که وضعشون خوب شده لطفا زنگ بزنید به پشتیبانی بگید تا دیگه دستکاری نکنند بگید که وضعیت عالی شده من از دیروز دو بار زنگ زدم همه جوره گفتم که پینگ و اینستا و تلگرام و ... عالی شده و لطفا به گوش مسئول فنی برسونید که دستکاری نکنند :n02:
ip شما با چه رنجی شروع میشه؟؟؟نقل قول:
با رنج 100 شروه شده . پینگ گوگل 120 داخلی هم 35 تا 40 . اینستا و تلگرام هم گوش شیطون کر و بزنم به تخته عالی . یعنی اسیا تک بهتر از این نمیتونه باشهنقل قول:
قیمتش برای همراه اول 1000 تومن ۲ تا ۷ شب یک روزهنقل قول:
برای ما که پینگ وضعیت خوبی نداره و در بازی ها تایم اوت زیادی داره رنج ای هم با 5 شروع میشه و نوسان زیاد روی دیتای سرورهای خارجی هست
پس باید همراهی بشم، ایرانسل اون فقط یکی دو ساعت رایگان میده...نقل قول:
دوستان تو سایت آیو آسیاتک نرن ترافیک کم میکنه با وجود ثبت نام و لاگین شدن اصلا من موندم با این ترافیک های محدود سرویس تلویزیون اینترنتیشون چیه تازه وقتی قول کم نشدن ترافیک رو هم میدن بازم کم میکنه.
کل فیلم و سریال های این سرویس ها رو خیلی وقت پیش همه دانلود شده نگاه کردن و به نظر منم ارزش نداره ریسک کنید و یکهو ترافیکتون هم کم بشه به خاطر هیچ