نمیدونم شاید :2:نقل قول:
Printable View
نمیدونم شاید :2:نقل قول:
جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنونده: الو؟
مجری: سلام العلیکم، خودتونو معرفی بفرمایید و بعد سوالتونو از حاج آقا مطرح کنید
شنونده: من خانم فلانی، دانشجوی ِ رشته ی فقه و الاهیات در مقطع کارشناسی ارشد هستم و سوالم از حاج آقا اینه که : با توجه به واجب بودن جواب سلام ، می خواستم بدونم وقتی مجری یا گوینده های اخبار و … در تلویزیون به بیننده ها سلام می کنن، آیا جواب دادن برای بیننده ها واجبه یا نه؟ با تشکر از برنامه ی خوبتون.
حاج آقا: در این مورد بین آقایون مراجع هم بحث هست. عده ای معتقدند که : بله واجبه ، چرا که در این مورد تنها فاصله ی بین طرفین زیاده وگرنه سلام ، همان سلام است و جوابش واجب. اما عده ی دیگری از فقها نظرشون بر این است که : نه چون مجری به شخص خاصی سلام نمی کنه و به بیننده گان در مجموع سلام می کند، پس جواب ِسلام بر تک تک بیننده ها واجب نیست. اما احتیاط واجب بر آن است که اگر برنامه زنده بود دادن ِجواب سلام واجبه، اما اگر برنامه تولیدی بود، به این معنی که در همین زمان مجری در استدیو در حال اجرای برنامه نیست و این برنامه قبلان ضبط شده ، جواب سلام مستحب است نه واجب.
شنونده: خیلی ممنون حاج آقا از جواب ِکاملتون.
جونت بی بلا !نقل قول:
جالبه صفا ول کن مصطفی نیست
الان 28 پوینت فاصله دارن
این واقعی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شنونده: الو؟
مجری: سلام العلیکم، خودتونو معرفی بفرمایید و بعد سوالتونو از حاج آقا مطرح کنید
شنونده: من خانم فلانی، دانشجوی ِ رشته ی فقه و الاهیات در مقطع کارشناسی ارشد هستم و سوالم از حاج آقا اینه که : با توجه به واجب بودن جواب سلام ، می خواستم بدونم وقتی مجری یا گوینده های اخبار و … در تلویزیون به بیننده ها سلام می کنن، آیا جواب دادن برای بیننده ها واجبه یا نه؟ با تشکر از برنامه ی خوبتون.
حاج آقا: در این مورد بین آقایون مراجع هم بحث هست. عده ای معتقدند که : بله واجبه ، چرا که در این مورد تنها فاصله ی بین طرفین زیاده وگرنه سلام ، همان سلام است و جوابش واجب. اما عده ی دیگری از فقها نظرشون بر این است که : نه چون مجری به شخص خاصی سلام نمی کنه و به بیننده گان در مجموع سلام می کند، پس جواب ِسلام بر تک تک بیننده ها واجب نیست. اما احتیاط واجب بر آن است که اگر برنامه زنده بود دادن ِجواب سلام واجبه، اما اگر برنامه تولیدی بود، به این معنی که در همین زمان مجری در استدیو در حال اجرای برنامه نیست و این برنامه قبلان ضبط شده ، جواب سلام مستحب است نه واجب.
شنونده: خیلی ممنون حاج آقا از جواب ِکاملتون.
اهان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر میکنم واقعی باشه.نقل قول:
منبعی که این خبر رو برام فرستاده معمولا خبرهای جالب و واقعی رو میفرسته.
وحید تو الان 11 تا اخطار داری که دو تاش خطرناکه یا دو تا اخطار داری که 11 تاش خطرناکه ؟!! :31:نقل قول:
اسم روستام رو عوض كردم داوود بود شد داوود خطر .
ميگم اين يو اي و يو اي آ دارم افراد ما رو به ترايب خودشون جذب ميكنن البته افراد خارجي رو .
به به برادران اهل دل همه جمعن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در کل 4 تا اخطار بیشتر نگرفتم !!!نقل قول:
3 تاش رو توی همین چند وقت اخیر گرفتم !! 1 دونش هم پارسال (شایدم از یه سال بیشتر ) گرفتم !!
اون ها ارزششه !! ولی این اخطارام دیگه نمی رن و برای جلب توجه بسی زیبان ..:دی
علی جون من Jun 2008 عضو شدم و یه اخطار گرفتم اما وحید چی ؟ تازه کلی هم پست داده
در کل همتون سوسکین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقد اخطار گرفتم پروفایلم دو صفحه ای شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نذا اینجا رو هم ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخرس پس !!نقل قول:
عین این مسخره بازی ها می مونه !!!
به به این جا هم شده چت روم بابا دوباره سم فیشر می آد تاپیک رو می بنده ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره واسه جلب توجه باحالهنقل قول:
---------------
بابا این تاپیک چقد بی روحه
یکم فعال باشین :8:
من بچه ی خوبی بودم!!!نقل قول:
کلا این جا هم خیلی کم سر می زدم ( همه شاهدن !!:دی)
ولی یه بار بن شدم ( فحش دادم به داور بازی اقای هلبرت فاندل داور مزخرف المانی از اون چیز دارا هم بود ..:دی)
بعد سینا زد 3 ماه بنم کرد ..3 ماه !!! بعد با اکانت دیگری اومدم به نام Die for real.m بعدش او مدم اینجا !!!
بعدش از همون جا بود که مصطفی و صفا منو به راه خلاف کشوندن !!! :31::31: دست و پام رو بستن به من تزریق
کردن ( من اون موقع بازی می کردم ولی این جا نمی او مدم !!) بعش از اوون موقع بود که دیگه اومدم این جا !!
تازه اون 3 مماه بنیم هم 1 ماه شد ( برای کمک سم فیشر به من :31::31: دستش درد نکنه !! شب جمعه در راه براش یه دعایی می کنم :31:) ...بعد هم دیگه همش فعالیت های غیر مفید و اخطار و تحدید این ها بود که روانه رخسار بنده شد !! :دی
راس میگه بیاین تو گروه اسپم بدین یه حالی میده عجیب
کاشکی انجمن هتریک ایرانم گروه داشت واسه اسپم
به به , به این میگن یه پست با مصما !نقل قول:
پس بگو این مصطفی تو پروفایل من چیکار میکرده ! داشته مواد جاسازی میکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسپمی بس مفید و بسیار بسیار بسیار مفید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این دیگه اندشه
کسی می تونه برام ریسورس جابجا کنه؟
طی دیشب و امروز کولاک کردم از رتبه نازل بالای 50 رسیدم به رتبه 22
که طی امشب و فردا بهتر هم خواهد شد
وحید جون جا موندی دادا یه حرکتی یه تکونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نزدیک منی برات حلش می کنم !!! در عوضش تو هم برای من از اون اکنتم بهم بده باشه ؟؟؟ معامله ی پایاپای !!!نقل قول:
کسی می تونه برام ریسورس جابجا کنه؟
من دارم تایپیک رو دوره می کنم !!! الا صفحه ی 1101 هستم !!
باشه
زمانش هم مهم نیست تا صبح صبر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما کامیونی جابجا میکنیم ساعتی 30 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاکریمنقل قول:
برسام
من از هر کدوم 1000 تا میفرستم به B3rsam خوبه؟
اوه نه ویت کن !!!!!
من مارکتم لول یک هست!!!!!!
ادامه بده تو میتونینقل قول:
به جون خودم هیچ کی مثل hellbrain666 نمیتونه این لبخند ملیحو بذاره (اینو میگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
من الان 1000 تا سفال برات میفرستم ... به باستانی بفرستم؟؟؟
سلام
آقا مصطفی
این ها رو هم توی W21 به ترایب دعوت کنید.
Ghooz
Gharmiz
Akhmar
برسام مهم نیست بعدا ازت میگیرم (قابلی نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا بگو 3x1000 رو به کدوم بفرستم؟
آره به باستانی بفرست
من هم از یکی دیگه میفرستم
چشام داره در می اد !!!!!!!!نقل قول:
ادامه بده تو میتونی
بفرست به B3RSAM دیگه !!!
Bersam که فعلا اکنت دومه دارم لول مارکتش رو آپگرید می کنم ...
:27:ايول حوصله!!!!:27:نقل قول:
من يه بار تاپيك Sims (به اون كمي) از اول خوندم پدر بزرگم در اومد گفت خله ,iq ,خلاصه خيلي بدوبيراه گفت.
حالا شما اين همه؟؟!!!!1:18:
می گم چیز دیگه ای لازم داری بگو سفال برات بفرستم یا چوب یا آهن ؟؟؟
ميبينم خيراته.
از قديم گفتن مفت باشه ...... باشه.(چقدر با ادبم)
برا منم بفرستين اگه زيادي دارينا.