پهنا هست ولی محدودیت روی ای پی ها انجام شده
می خوام حقیقتی رو بگم تا این اقای مهندس رو رسوا کنم
ایشون می گویند شب ها همه هجوم میارن پهنای باند پر میشود
من وشما هر شب می بینیم با ریست سرعت تا اندازه ای یا کامل درست میشه البته برای بعضی اصلا ----- من دیشب با یک ریست سرعتم به ماه های قبل بازگشت فهمیدم بله این همون ای پی IP هست که هر چند شب شاید با خوش شانسی نصیب من بشه
البته دوستان هم گفتند 2 ایپی دیگر هم غیر از این ایپی هست ((( همه این محدودیت روی ای پی ها درست از 1 بامداد انجام میشه تا صبح ))
حالا ممکنه تو منطقه ای با تعریف ای پی های خاص برای مشترکی اون مشترک سرعتش بالا باشه((این تخصیص ای پی هم که خیلی راحته))
برای همین هست که مهندس به مشترکان طلایی یا و و و ... می گوید شماره بده فردا درسته
پدیده ریست کردن مودم برای تغییر سرعت کاربر های قدیمی یادشونه وجود نداشت.
پس نتیجه این که محدودیت روی ای پی ها انجام شده
شما می دونید ما چند ماه قبل این نوع مشکل را نداشتیم ((با اینکه تابستان بود بیکار زیاد و بچه مدرسه ای زیاد شب ها هم بیدار ودانلود شبانه زیاد اما الان چی ))
--------------
اگر کمبود پهنای باند وجود داشت پس با اونایی که شب ها میان میگن ما 250 هستیم در تضاد کامل هست
یه مثال واضح میزنم::
اتوبوس های شهرداری رو دیدین زمان هایی که 100 درصد کاملا پر میشوند ایا دیده اید کسی ازادانه بتونه تو او حالت از اول تا اخر اتوبوس به راحتی بدود !!!!!
پس دوباره میگم ما کمبود پهنای باند نداریم.
البته این تقصیر خودما هست که با دادن اطلاعات شبکه در یک ماه قبل وتقاضا برای عدالت بیشتر به این وضع دچار شدیم
امیدوارم از این به بعد هر وقت مهندس در جواب شما گفت پهنای باند نداریم شما هم بی جواب نمونین
درسته با استفاده از این روش برای هر طرحی متناسب با هزینه ای که میکنه سرعتی تعریف شده
ولی چرا فقط روی این ای پی ها؟؟؟ چرا تعدادشون کم هستند؟؟؟ چرا بقیه ای پی ها روی 10 تا 20 کیلو یا 1 تا 5 کیلو تنظیم شده اند؟؟؟؟
اونا حتی میتونن روی یک سری از ایپی ها علاوه بر سرعت ضریب اشتراک هم تعریف کنند