یعنی الان باید دوباره با پشتیبانی تماس بگیرم و درخواست کنم که شماره تلفن خط ADSL یا همون نام کاربری من رو هم به تهران بفرستند که حجم رو برگردونند یا خودشون این کار رو برای همه انجام میدهند؟نقل قول:
Printable View
یعنی الان باید دوباره با پشتیبانی تماس بگیرم و درخواست کنم که شماره تلفن خط ADSL یا همون نام کاربری من رو هم به تهران بفرستند که حجم رو برگردونند یا خودشون این کار رو برای همه انجام میدهند؟نقل قول:
خب حجمت رو برگردوندن یا نه؟ این مهمه. اگه حجم رو برنگردونند، دزدی تمام عیاره.نقل قول:
سلامنقل قول:
برادر یا شما خیلی ساده هستی یا خیلی خوش بین هستی
من کل مکالمه هایی که امروز داشتم رو نوشتم برای دوستان
بهم میگن شما مودمت رو چون خاموش نکردی نمیتونی ثابت کنی
اینقدر خر هستند که نمی گه باشه لاگ رو نگاه میکنیم ببینیم کدوم ساعت ها دانلود داشتی
نمیگن من 5 روزه دانلود نداشتم 10 گیگ ضرر کردم
شما میگی امشب درست میشه ؟ یک عکس از ریز مصرفت و حجمت برامون بعدا بذار
دقیقا !! همین بلا رو سر من آوردن من ریز مصرفم اصلا طوری بود که 2 گیگ بد حساب کرده بودن ولی دیروز نگاه کردم دیدم اون رو زدن به حسابم و ریز مصرفم درست شده !!نقل قول:
من امشب خونه خودمون نیستم ترس دارم خونه یادشون بره که دکمه پاور رو خاموش کنند و صبح ریزمصرف رو چک کنم ببینم بله حجم تموم شده !
اگه برگردونده بودن که غمی نبود عزیز نه برنگردوندن به این میگن دزدی و پاک کردن اثر جرم :19:نقل قول:
دادا نرم افزار auto power and shut down رو بريز با اون ميتوني سر ساعت روشن كني سر ساعت خاموش كني.تضميني!! من خودم خيلي وقته استفاده ميكنم.ردخور نداره.:n18:نقل قول:
خوب من الان دارم شاخ در میارم چون فعلا ! از اون 4.5 گیگی که من طلب دارم 2.3 گیگش رو برگردوندن !نقل قول:
یا این از جر و بحث های صبح من و همش زنگ زدن هام بوده یا اینکه درست شده ! حالا من امشب زنگ زدم خونه که بذارن دانلود شه !
صبح باز آنلاین وصل میشم به سیستمم چک میکنم مشخص میشه دیگه
ولی هنوز 2 گیگ مونده برگردوننن و چشمم هم آب نمیخوره که اون رو برگردونن مال دوستان هم درست شد ؟
برادر من 6 ساله از این نرم افزار استفاده میکنم ! ولی سیستم خاموش میشه مودم که نمیشهنقل قول:
بعدشم من اصلا نمیخوام مودم رو خاموش کنم چون شب ها توی جام با گوشی باز کار میکنم و تا صبح هم آنلاین هستم ایمیل اینا بیاد باخبر بشم
من ریز مصرفم رو نگاه کردم اینجا رو نگاه کنید
الان مشکل بعدی من همین هست که اگر این رو بگردونند مشکل من بر طرف میشه و حجمم کامل برگشته ولی شک دارم بتونم این رو ثابت کنم
کسی راه حلی به ذهنش می رسه ؟ اگه بیام لاگ دانلود منیجرم برای اون روز رو بذارم قبول میکنند ؟
اینو نگاه کنید البته حجمش کم هست ولی تمام در ساعت رایگان بوده از 2:17 تا 7:01 [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
واسه من یه هفته پیش نزدیک 2گیگ کم شد. فرداش زنگ زدم، طرف گفت کدوم خطه؟من شماره لاین رو بهش گفتم و گفت پیگیری میکنه.نقل قول:
فرداش زنگ زدم گفت فعلاََ درست نشده. پسفرداش زنگ زدم گفت به تهران ربط داره! بعد گفت دوباره شارژ کن،چون معلوم نیست که کی درست میشه!!
دوباره امروز زنگ زدم، گفت فردا دوباره زنگ بزن ،شاید حل بشه.