دیگه حالم بهم خورد از صبر کردن , با این سرعت ذغالی شبانه بهتره بزاری باد بخوره
من که میرم دانلود کنم :5:
Printable View
دیگه حالم بهم خورد از صبر کردن , با این سرعت ذغالی شبانه بهتره بزاری باد بخوره
من که میرم دانلود کنم :5:
کسی نیست بگه؟نقل قول:
قربونت حضوری 15000 و تلفنی 5000 تومننقل قول:
چرا کسی جواب من رو نمیده الان پارس انلاین در اهواز سرعتش توی شب ور روز برای سرویس 128 چند است میشه بدون مدرک هم سرویس بالاتر هم گرفت :37::37::37::37:
برای من زاکسله . همیشه قبل از وصل شدن چن ثانیه قرمز می مونه و بعد سبز میشه . ولی دیشب نمی دونم چش شده بود . تا حالا فقط یه بار اینجوری شده (دیشب) فکر کنم مشکلی نباشه :27:نقل قول:
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
نقل قول:در هر صورت 15 تومنه . از من 15 تومن گرفتند و گفتند که هزینه ی رانژه شدن خط همینه و تلفنی هم وصل کردم و نیومدند .نقل قول:
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اگه از 12:32 (نه قبلش) وصل شی تا 1 دیسی نشی واست رایگان میندازه اما اگه دیسی شی کم می کنه !نقل قول:
از اونور هم همینه اگه از قبل از 6 (نه بعدش) تا 6:58 دیسی شی کم نمی کنه اما بگذره و بعد از 6:58 دیسی شی از 6 به بعد رو کم می کنه !
انگاری قرار بوده برای به خوزستان پهنای باند بده
یعنی پارس از مخابرات خواسته ولی مخابرات نامرد نداده
حالا راست ودروغش پای خود پارس
دوستان وقتی مودم روشنه رو تلفن نویز می افته و خش خش میکنه ولی وقتی مودم خاموشه نویزی نیست
یه مدته ک اینجوری شده
چچجوری می تونم حلش کنم؟
اینطوری:31:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&highlight=%D9%85%D8%B4%DA% A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+adsl
[/HTML]
اسپیلیتر بزار .نقل قول:
اگه درست نشد میکرو فیلتر بزار.
بابا ما خودمون فروم باز هستیم :31: یه سرچی زدم چیزی پیدا نشد گفتم اینجا بپرسم . چون بچه ها رو بیشتر از بقیه جاهای سایت میشناسم :46:نقل قول:
مودم من زاکسل هست . همیشه قبل از وصل شدن چراغ یه لحظه قرمز میشه بعد سبز میشه . اما دیشب گیر داده بود قرمز می موند . که بعدش درست شد خودش . بار اولش بود دیشب . فکر کنم مشکلی نیست !نقل قول:
از 12:32 تا 6:58 هست . ولی از 12:32 تا 1:00 نباید دیسی بشی و همچن از 6 هم حد اکثر تا 6:58 دیسی بشی ! (بعد از 6:58 دیسی بشی از 6 به بعد رو هم کم می کنه) چون در غیر این صورت از حجمت توی این ساعت ها کم میشه . البته ساعت سیستم رو با ساعت پار تاظیم کن .نقل قول:
نقل قول:در هر صورت 15000 میگیرند . به من گفتند دیگه از اردیبهشت امسال هزینه ها همون 15 تومن شده . 15 تومن رو اول می گیرن و می گن هزینه ی رانژه شدن خطه . حالا چه بیان نصب کنند و چه تلفنی بگند . به من تلفنی گفتند .نقل قول: