سلام
من هم راضی نیستم. ولی بگم که چیزشکن هم بگیر نگیر داره. گاهی راحت وصل میشه و گاهی هم نمیشه.
کلاً مبین نت ثبات نداره.
Printable View
سلام
من هم راضی نیستم. ولی بگم که چیزشکن هم بگیر نگیر داره. گاهی راحت وصل میشه و گاهی هم نمیشه.
کلاً مبین نت ثبات نداره.
دانلودو آپلود نداره داشنقل قول:
اطلاعات مودمم اینه:
Firmware version:
v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
این صفحه رو چجوری باید بیارم؟نقل قول:
اینم آدرس صفحه ریبوت مودم شما :
reboot.php
بلد نیستم داداشنقل قول:
با Scheduled Tasks بلدی کار کنی؟ اگر بلدی که که این آدرس رو بزار ساعت 2:00 اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بلد نیستی - ویندوزت رو بگو تا برات با عکس بزارم
ویندوزمم سون هس
تو زحمت افتادی رفیق،منو ببخش
انشالله جبران کنم
این اطلاعات دانلود و آپلود شما بر حسب بایت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کلیک روی این دکمه در واقغ این صفحه اجرا میشه :
زحمتی نیست دوست من،
مراحل ریست مودم با استفاده از Task در ویندوز 7:(دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه فونت)
1- با استفاده از دستور taskschd.msc که همان Task Scheduler را اجرا کنید.
2- بر روی Task Scheduler Library کلیک کنید و سپس از پنل Action گزنیه New Folder... را انتخاب کنید.
3- برای پوشه خوب نام مناسبی انتخاب کنید.
4- از پنل Action روی Create Basic Task... کلیک کنید.
5- در قسمت Create a Basic Task نام مناسب و توضیحات دلخواه را وارد کنید.
6- در قسمت Trigger زمان بندی اجرا را انتخاب کنید که ما در اینجا به صورت روزانه اجرا میکنیم.
7- در قسمت Daily تاریخ شروع و ساعت مورد نظر را انتخاب کنید، در اینجا ما مودم را 10 ثانیه قبل از ساعت رایگان ریست می کنیم.
8- در قسمت Action فعالیت مورد نیاز خودتون را انتخاب کنید، در اینجا ما یک برنامه را اجرا می کنیم.
9- در قسمت Start a Program برنامه مورد نظر را انتخاب می کنیم، در اینجا ما برنامه explorer را با استفاده از Browse انتخاب می کنیم و در پارامتر آن صفحه ریست مودم را ایجاد می کنیم.(شما می توانید از سایر مرورگر ها را نیز استفاده کنید)
10- در صفحه finish موارد را چک و تایید نهایی کنید.
11- پس این کار برای تست روی تسک ایجاد شده رایت کلیک و Run رو انتخاب کنید.
12- اگر پس از چند ثانیه صفحه زیر ظاهر شد، تسک شما به درستی تنظیم شده و آماده است.
موفق باشید
منم يه جورايي دوس دارم مودم جيبي بگيرم. اما بيشتره صرفم توي خونست.شما ك ميگي انتن نميده. مگه وقت خريد نياوردي خونه تست نكردي؟ توي خونه خوب انتن ميده؟ فاصلت تا انتن فرستنده چقدره ك ميگي انتن نميده؟نقل قول:
میخواستم ماه آخر استفاده از این سرویس دهندم باشه بعد از تموم شدن طرح 6ماهم، زنگ زدم پشتیبانی یه طرح یک مگ برام فعال کنه، که این تست سرعتشه (با ------ وصل بودم، برای این اسم سرویس دهندرو اشتباه زده)
ازون اول که یادمه من با آپلود مشکل داشتم و همیشه 90 کیلوبیت بوده! ولی دانلودم خوبه الان، بجز بعد از ظهر ها که به 30 کیلو میرسه بقیه موارد بالای 80 کیلوبایته (700 کیلوبیت) حتی شبانه
6- اوضاع مبین نت و چیز p ان به چه صورته؟نقل قول:
سلام
چند تا سوال در مورد مبین نت
1- تو ترافیک رایگان افت سرعت پیش میاد؟ (ارومیه هستیم)
2- میشه از یه اشتراک رو دو تا مودم استفاده کرد؟
3- اگه مورد بالا میشه ، دو تا مودم میتونن همزمان کانکت باشن
4- به نظرتون بهترین مودم وایرلس داخلی با بیشترین برد چیه؟
5- سرعت سایت های اس اس ال (https) که رو مبین نت لیمیت نیست؟
7- در مجموع از خدماتش راضی هستین ؟
ممنونشما دیگه خیلی جامع و کامل جواب دادی : ))نقل قول:
/
1- بله، بستگی به گروهتون داره، ولی حداقل 3/5 میشه
2- میشه
3- نمیشه
4- این سوال منم هست، من مودم گرین پکت رو دارم، برد وایرلسش خوبه، ولی چون تو دوطبقه استفاده داریم یه ریپیتر هم خریدم که کامل هر دو طبقه پوشش داشته باشن/فکر کنم اون مودم هواوی بهتره
5- نه تازمانی که حــکومت دست کاری کنه
6- بجز دوبار توی یک سالی که داشتم، بقیش خوب و قابل قبول بوده، با پـروکسی من حداکثر سرعتو دارم.
7- خدمات خوبه، ولی قیمتاش بچه گانس، باید خوب بشینی حساب کتاب کنی تو خرید زرحا، بعضی مواقع تا 50 تومن هم میتونی صرفه جویی کنی با انتخاب درست طرح. ولی بنظرم رونه نسبت به سرعتی که میده (سرعتاش دقیقا رو همون سرعتای قرار دادی لیمیت شده، برعکس بقیه شرکتا.)
همیشه سرعت اپلود اینقدر داغونه ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
نظرتون در مورد فروش اقساطی مبین نت چیه؟
62000 تومان اول میگیره بقیه در اقساط 20 تومانی در طی ده ماه البته فقط به مشترکین دائمی همراه اول
آره .نقل قول:
آرش سراغ مبین نت نیا فعلا .
یا مخابرات یا مکس نت .
مبین نت هم مثل ایرانسل می شه با اکانت بقیه وصل شد ؟