سلامنقل قول:
اگه درباره تيوتر به نتيجه ي مطلوبي رسيدي من هم هستم، شرح ما وقع را بگو من هم به فيض برسم. مدل، قيمت و كيفيت
Printable View
سلامنقل قول:
اگه درباره تيوتر به نتيجه ي مطلوبي رسيدي من هم هستم، شرح ما وقع را بگو من هم به فيض برسم. مدل، قيمت و كيفيت
سلامنقل قول:
اگه قوانين سايت اجازه ميده لطفا بگيد قيمت هر بلو ري چند در مياد؟ البته تحويل شيراز
ايميل بزنيدنقل قول:
دوستانtohid81 و mr_rayan خیلی ممنون از راهنمايي تون،نقل قول:
بله وقتي بودجه نامحدود نيست گزينه ها محدود ميشن. مخصوصا در شرايطي که همه چيز از پارسال حده اقل 2 برابر شده و تنوع محصولات صوتي هم حتي از گذشته کمتر شده بايد تو همين گزينه هاي محدود سعي کرد انتخابي درست کرد. حالا مشکل من دو چندان هست چون اينجور سيستمها تو شهر ما نيست که بتونم از نزدیک تست کنم بنابرين اميدوارم با کمک شما دوستان بتوانم به انتخابي برسم و در نهايت اگر واقعا لازم شد براي تست صدا و خريد يک روز به تهران پرواز کنم که اونم يک 300 400 توماني به مبلغ سيستم اضافه ميکنه که اگه بشه نيامد و بجاش رو مبلغ سيستم اضافه کرد شايد بهتر باشه.
- راجب هدفون به مطلبی مهم اشاره کردید! برای کسی که موسیقی دوست (Audiophile) هست یک هدفون خوب جزو واجبات هست و واقعا دستگاهی بدون فیش هدفون به درد نمیخوره.
2-در مورد پیشنهاد دوم هم کاملا با شما موافقم که یک آمپ خوب و یک جفت بلندگو (یا یک ست ) بهتر میتونه آن صدایی را که مد نظرم هست را بازتولید بکنه.
3-در مورد مینی های فای, خوب و بد توشون پیدا میشه که مشکل اصلیشون اون بلنگو هایی هستند که باهاشون تو پک میاد. مثلا ريویو پایونیر X-HM71-K را در آمازون خوندم و خیلی ها از صدای بد بلندگو هاش ناراضی بودن، که با تعویض اونا با یک جفت بوک شلف خوب صداش از این رو به اون رو شده بود ! بنابراین در این مورد باید یک جفت بوکشلف خوب هم خرید ، که نمیدونم در بازار تهران چی هست و چند درمیاد ؟
خود من ترجیحا گزینه دوم را انتخاب میکنم اگر دوستان بتوانند راهنمایی کنند که برای یک آمپ و یک جفت (یا یک ست بلندگو) نسبتا خوش صدا حداقل چند باید هزینه کرد.
میدونم که هر چی پول بدی ..... ولی شاید بشه تو این گرونی ها برای ٢.٥ میلیون ناقابل یک کاسه آش خرید که منو سیر کنه ؟ :n01:
با تشکر فراوان
سلام دوستاننقل قول:
تو فروم تازه واردم ولی تازه کار نیستم. شاید بتونم پیشنهادی بدم. همانطور که تو پست اول نوشته بودم یک جفت باند Bose 4000 داشتم که صداش خیلی بیسی بود و تیوترهاش فقط تو صدای بلند خوب جواب میدادن . چون ٢ طرفه بود و فقط یک میدرنج دآشت جایی برای تعویض تییوتر نداشت. این بود که من یک جفت تییوتر پایونیر رو کار برای خودرو خریدم و اینو جدا به خروجی B آمپ وصل کردم و روی باندها گذاشتم . چون اینها زاویه ٤٥ درجه داشتن برای اون باند های کوتاه عالی بود و صدای زیر نسبتا خوبی میدادن. البته چون شما سینما خانگی دارید و خروجی B ندارید. باید مستقیم از سیمی که به اسپیکرها میره یک خروجی بگیرید. اینجا ولی باید مواظب اهم بلندگوها باشید که فشار به امپ نیاد . اگه زیاد بلند نکنید مشکلی پیش نمیاد ولی در صدای بالا ممکنه امپ خیلی داغ کنه و خاموش بشه. شاید اساتید بتوانند راجب مشکل اهم راه حلی دهند.
بلندگوي دو طرفه يك ووفر داره و يك تيوتر. ميدرنج براي سه طرفه هست.نقل قول:
تيوتر هيچ وقت باعث سوختن امپ نميشه چون اصلا جريان نميكشه كه بخواد به امپ فشار بياد.
با سلام
همونجور که میدونید مدتیه که سینما خانگی پایونیر 727 خریدم و از صداش خیلی راضیم فقط مشکلی که داره و خیلی حالمو گرفت اینه که میکروفون در حالت AUX فعال نمیشه و فقط در حالت usb و پخش موزیک فعال میشه:n03: حالا از دوستان و اساتید خواستم که منو راهنمایی کنید چی کار میتونم بکنم چون واقعا به این مود نیاز دارم ...ظبط ایوا داداشم که مال 15 سال پیشه این کارو میکنه ولی.....:n03:
با تشکر
سلامنقل قول:
فکر کنم متوجه منظور اینجانب نشدید شاید بهتر بود می نوشتم فقط یک میدرنج/تویتر داشت.
توضیح میدهم: این باند 4000 BOSE Interaudio یک بیس 10 اینچ و یک میدرنج/تویتر 2.5 اینچی مقوایی دارد و نه یک مثلا Dome Tweeter به این خاطر در واقع کمی تو فرکانسهای بالا کم میاورد و چون تو باکس جایی برای اضافه کردن یک توییتر Dome Tweeter بدون برش زدن باکس نبود این را اکسترنال بدون اتصال به بلندگوهای داخی و Crossover اضافه کردم....
من ننوشته بودم توییتر باعث سوختن امپ میشود! نوشتم : ولی در صدای بالا ممکنه امپ داغ کند و خاموش بشود! نه اینکه بسوزد چون اکثر آمپ ها، یک فیوز overheat و short circuit دارند که نمی گذارد که امپ بسوزد .نقل قول:
... جریان نمی کشد ؟!
این توییترها که من راجبش نوشتم مثل هر بلندگویی دیگری وات و مقاومت خودشان را دارند که مثل هر بلندگوی دیگری اگر با یک باند به صورت موازی به امپ وصل بشوند موجب تغییر مقاومت مجموعه میشوند و ممکن است به امپ فشار بیاید که توصیه نمی شود.
مشخصات توییترها :
Product Details and Features
Pioneer TS-T15
Key Features
Powered
Non-Powered Size
0.75"
Elements
1-Way Nominal Power
40 Watt RMS
Car Speaker Type
Component
Car Speaker Function
Tweeter Technical Features
Impedance
ohm 4
Sensitivity
90 dB
Frequency Response
2500 Hz - 30 kHz
Peak Power Handling
120 Watt
Components Woofer Material
Poly / Plastic
Tweeter Size
0.75" Magnet Material
Neodymium Tweeter Design
Dome
تو این آشفته بازار مهمتر از خرید بلندگو خرید آمپ هستش،مخصوصا برای موزیک.من در زمینه های فای تجربه زیادی ندارم.بهتره دوستان واردتر مثل داوودجان راهنمایی کنند.نقل قول:
شما ظاهرا هيچ اطلاعي از نوع بلندگوها نداريد. بلندگوي شما يه دو طرفه با يمك ووفر و يك تيوتر . همه تيوترها دام نيستند.نقل قول:
تيوتر بعد از ----- پايين گذر قرار ميگيره و هيچ جرياني نميكشه.
حالا شما تيوتر دوست داري نصب كن:n02: