دوستان کسی میتونه از صفحه 178 کتاب فیزیکش (همونی که مربوط به موج های مغناطیسی مثل گاما و ایکس و ...) هست یه اسکن کنه؟
شرمنده کتابم رو گم کردم:41:
Printable View
دوستان کسی میتونه از صفحه 178 کتاب فیزیکش (همونی که مربوط به موج های مغناطیسی مثل گاما و ایکس و ...) هست یه اسکن کنه؟
شرمنده کتابم رو گم کردم:41:
چه درصدايي...:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:+ اینو قبلش باید نصب کنی :کد:http://chap.sch.ir/pdf/170-186-C293-2.pdf
کد:http://www.chap.sch.ir/pdf/KeyInstallationGuide.pdf
فایلهای PDF کتابهای درسی٬ دخل وتصرف در اموال عمومی محسوب شده و موجب پیگرد قانونی خواهد بود.
چجوری خودشون PDF قرار دادن :41::41:
رو این Pdf ها قفل گذاشتن ! ... من که هرکاری کردم نتونستم قفلش رو بشکنم با این نرم افزار ها که به خود فایل آسیب نرسه !نقل قول:
اِ من فرصت برابر رو ندیدم.امیر جان میشه بگی درباره چی بود ؟نقل قول:
1-لطفا تخمین رتبه قلمچی رو بدین سال 85 خارج از کشور
ادبیات 72
عربی 72
دینی 60
زبان 86
ریاضی 58
فیزیک 71
شیمی 70
2- چطوری می تونم فرمول های تحلیلی رو به صورت خلاصه داشته باشم ؟
برای سال 85 این نتایج اومد :نقل قول:
منطقه 1 : 1000-1100
منطقه 2 : 600-700
منطقه 3 : 100-150
برای کلا اختصاصی ها هم من خودم نشستم از رو جزوه ها فرمولایی که یادم میره رو نوشتم رو کاغذای کوچیک و همیشه همراهمه و مرور می کنم . بهترین کار برای خلاصه ی فرمول ها اینه که خودت بشینی اونایی که یادت می ره رو بنویسی و چند بار که از روشون تست بزنی راه میفتی و فقط می مونه مرورشون کنی .
موفق باشی
آقا شرمنده پست بالا از طرف من بود ولی یوزر برادرم بود متوجه نشدم . خواستم سوء تفاهم نشه چون اون کنکوری نیست :31:
بچه ها واسه شیمی چه خاکی تو سرم کنم ؟ اصلا انگار این درس از مریخ اومده . واقعا نمی فهمم تو کنکورایی هم که زدم همیشه زیر 40-50 بوده شیمیم . به نظرتون چی کار کنم که یه 20-30 درصد بیارم رو درصد فعلیم ؟ ضمنا کلا تو شیمی با مساله مشکل دارم . سر در نمیارم .
مرسی .
سلام دوستان كمك مي خوام شديد
واسه رياضي تجربي از پيش و پايه چه مبحث هايي رو بخونم كه هم آسون باشه هم بشه 10 تا 20 در صد تو كنكور زد
در ضمن كسي اطلاع داره براي قبولي تو رشته زيست شناسي سلولي مولكولي در تهران حداقل رتبه چه قدر بايد باشه