-
واعظى: به جاى حرف زدن بهتر است دنبال رفع اشكال باشيم
پرسپوليس بار ديگر يك شكست سنگين را متحمل شد تا خيلى ها به اين نتيجه برسند كه تيم افشين قطبى با مشكلات بسيارى همراه است و در نبود ستاره هاى خود نمى تواند كارى از پيش ببرد. مهدى واعظى يكى از غايبان سرخپوشان در بازى با فولاد خوزستان بود كه در مورد اين مسابقه به سؤالات ما پاسخ داد :
شكست بدى را متحمل شديد. دليلش چه بود؟
اجازه بدهيد در مورد بازى حرفى نزنم. كادرفنى در اين مورد گفتنى ها را گفته است و ما بازيكنان بهتر است تمركز خود را براى ديدار حساس مقابل برق شيراز بگذاريم.
اگر قرار باشد شما به عنوان بازيكن بزرگتر تيم حرف نزنى پس چه كسى حرف بزند؟!
وقتى تيم ۲ هفته پياپى باخت هاى سنگينى مى دهد ديگر جاى هيچ حرفى باقى نمى ماند و بهتر است دنبال رفع اشكال باشيم تا توجيه شكست.
چرا واعظى در اهواز فيكس بازى نكرد؟
خودتان بهتر مى دانيد. من نزديك به ۱۰ روز تمرين نداشتم و درد گردنم يك روز قبل از مسابقه برطرف شد.
از روى نيمكت، مسابقه را چطور ديدى؟
ما بازى را خوب شروع كرديم و اگر در همان دقايق ابتدايى در زدن ضربات آخر دقت مى كرديم خيلى راحت به گل مى رسيديم اما نه تنها اين اتفاق رخ نداد بلكه دروازه مان روى يك توپ استثنايى باز شد و بعد از آن بازيكنان تمركز خود را از دست دادند وهرگز نتوانستند بازى خودشان را ارائه دهند.
ايراد از خط دفاع بود يا همه مقصر بودند؟
همان طور كه گفتم وقتى روى غافلگيرى گل خورديم تيم از هم پاشيد و حريف خيلى راحت گل دوم خود را به ثمر رساند. ما قبلاً هم چنين باختى را در اهواز تجربه كرده بوديم و به نظر من گرماى شديد و رطوبت هواى آنجا تأثير زيادى در شكست تيم داشت.
اما خط دفاع مقابل هر حمله اى ناتوان نشان مى داد!
قبول دارم. خط دفاع برخلاف ديدار با ابومسلم خيلى تحت فشار قرار نگرفت تا امكان اشتباه زياد شود. حريف هر دفعه كه توپ را روى دروازه ما آورد خطرساز واقع شد و دليل آن هم عدم داشتن تمركز در بين همه بازيكنان و على الخصوص مدافعان بود. ما بايد براى رفع اين اشكالات وقت بگذاريم و تلاشمان را بيشتر كنيم.
با اين باخت هايى كه مى آوريد خيلى ها را از آينده تيم خود نااميد كرديد.
بالاخره فوتبال برد و باخت دارد و بعضى عوامل دست به دست هم مى دهند تا اين شكست ها به وجود بيايد. مهم اين است كه ما بتوانيم از آنها درس بگيريم. دقيقاً مثل فصل گذشته كه وقتى در اهواز ۴ گل از استقلال خورديم تيم از اين رو به آن رو شد و كادرفنى توانايى هايش را براى حل مشكلات در آن مقطع نشان داد. الان هم چنين شرايطى به وجود آمده و ما توانايى اين را داريم كه در ديدارهاى آتى اين ۲ باخت سنگين را جبران كنيم.
عليرضا حقيقى چقدر روى گل هاى به ثمر رسيده مقصر بود؟
من به عنوان دروازه بان تيم نبايد نظر بدهم. آقاى عابدزاده به عنوان مربى اظهار نظر كند بهتر است.
اگر شما درون دروازه قرار داشتى چند گل از اين ۳ گل را مى خوردى؟
به هر حال حقيقى از تمام توانش براى مهار توپ ها استفاده كرد و چند تا توپ خوب هم گرفت. من نمى توانم خود را جاى او بگذارم و بگويم اگر بازى مى كردم بازى را مى برديم. گفتم كه بهتر است به جاى حرف زدن به فكر رفع اشكال باشيم.
شخصاً چقدر به آينده اميدواريد؟
هنوز اتفاقى رخ نداده كه بخواهيم زانوى غم بغل بگيريم. بايد آرامش خود را حفظ كرده و تمركزمان را روى بازى هاى بعد كه خيلى هم حساس است قرار دهيم. ما فصل گذشته سنگين ترين بحران ها را با موفقيت پشت سر گذاشتيم و انشاءالله اين فصل هم همين طور خواهد بود.
-
خليلى: دلم مى خواست در زمين باشم وجلوى باخت پرسپوليس را بگيرم
محسن خليلى گفت: طبق برنامه قبلى قرار بود حدود يك ماه پيش به آلمان بروم اما بنا به دلايلى از جمله سفر پزشكم به يكى از كشورهاى اروپايى امروز به آلمان خواهم رفت تا مراحل پايانى درمانم را شروع كنم. وى ادامه داد: مدت اقامت من ۹۰ روز خواهد بود و اگر بتوانم اين مدت را در غربت بمانم پس از بازگشت بدون هيچ مشكلى مى توانم براى پرسپوليس به ميدان بروم. خليلى اضافه كرد: در مدتى كه در تهران بودم بارها با پزشك آلمانى ام در تماس بودم و آخرين وضعيت درمانم را به او گزارش مى دادم. ضمن اينكه تمريناتم را زير نظر آقاى زرينه ادامه مى دادم. البته قبول دارم اگر اين مراحل درمان در آلمان پيگيرى مى شد با آزادى عمل بيشترى تمرين مى كردم. چرا كه در غياب پزشكم نمى توانستم ريسك كنم و فشار زيادى به پايم بياورم.
وى افزود: اما در آلمان با توجه به تست هايى كه از من به عمل مى آيد آخرين شرايطم مشخص خواهد شد و پس از آن درمانم را ادامه مى دهم. خليلى با ابراز رضايت از انجام عمل جراحى زانويش در كشور آلمان گفت: من از عمل جراحى در آلمان خيلى راضى هستم چرا كه با شرايط و امكانات بيشترى اين كار را انجام مى دهند. ضمن اينكه كلينيكى كه من در آن جراحى كردم يك كلينيك تخصصى عمل جراحى زانو بود. در اين بين اثرات مثبت جراحى را هم پس از عمل ديدم.
وى درخصوص عملكرد تيم پرسپوليس در ۲ مسابقه گذشته ليگ برتر گفت: بازى مقابل ابومسلم را نديدم اما لحظات حساس را كه تماشا كردم متوجه شدم بازيكنان نتوانسته اند از موقعيت هاى به دست آمده استفاده كنند. متاسفانه پرسپوليس مقابل فولاد و در غياب نفرات اصلى اش نتوانست امتياز كسب كند كه از اين بابت ناراحت شدم و آرزو مى كردم كه كاش اين مشكل را نداشتم و مى شد در اهواز براى تيمم بازى كنم.
خليلى ادامه داد: طرفداران پرسپوليس از اين ۲ شكست غصه نخورند چون در تمام دنيا هم تيم هاى بزرگ روزهايى از كل فصل در شرايط آرمانى نيستند و پس از پشت سرگذاشتن يك دوره افول كوتاه مدت، بار ديگر به اوج خود بازمى گردند.
وى در خصوص تيم ملى كشورمان و پيروزى اخيرش مقابل كره شمالى گفت: ما به اين برد احتياج داشتيم تا از ديگر رقباى اصلى مان در گروه عقب نمانيم با اين همه فكر مى كنم مى شد كره را با گلهاى بيشترى شكست داد. هرچند كه اين تيم امارات را در خانه شكست داده و با كره جنوبى در زمين بى طرف به تساوى رسيده بود.
وى همچنين در مورد نحوه ارتباطش با سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان و اينكه آيا از شرايط فعلى اش مطلع است گفت: دايى جوياى احوالم هست و از طريق تماس تلفنى از وضعيت زانوى جراحى شده ام باخبر است. خليلى در مورد بازگشتش به ميادين و احتمال بازى در كنار على كريمى گفت: من در اردوهاى تيم ملى تجربه بازى كنار على كريمى را دارم. او مهره اى كليدى و يك فوق ستاره است و در چند مسابقه اخير با گلزنى هاى خود جور مهاجمان را كشيده است. اميدوارم پس از بازگشت زوج خوبى در خط حمله براى هم باشيم.
مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس در پايان در خصوص خداحافظى على كريمى از تيم ملى گفت: يك تصميم شخصى براى او بود اما خوب مى شد اين بازيكن همچنان در كنار تيم ملى باشد.
-
منصورى : پيروزى حق فولاد بود
محمد منصورى هافبك پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: محكوم به شكست برق شيراز هستيم و يقين بدانيد اولين باخت آن ها را رقم مى زنيم. وى افزود: بازى بسيار بد و ضعيفى انجام داديم و متاسفانه نتوانستيم با وجود تلاش زياد نتيجه را عوض كنيم. او ادامه داد: ما براى پيروزى رفته بوديم اما گل اول آن ها ما را شوكه كرد چرا كه همه چيز دست به دست هم داد تا شكست بخوريم. نمى دانم چه سرى بود كه توپ آل نعمه گل شد اما توپ شيرى مهار شد.هافبك پرسپوليس تصريح كرد: ما خيلى بد بازى كرديم و فولادى ها بهتر و با انگيزه تر از پرسپوليس بودند و پيروزى حق حريف بود چرا كه بايد با آن بازى ضعيف مى باختيم. منصورى با اشاره به وجود استرس در دفاع پرسپوليس گفت: فشار مطبوعات و هواداران روى دفاع زياد است به طورى كه با استرس كار مى كنند و نمى توانند توانايى هاى خود را نشان دهند.
وى دليل عدم بازى خود در اين مسابقه را نامعلوم خواند و خاطرنشان كرد: هيچ مشكلى براى بازى كردن نداشتم. در بازى قبلى در تركيب ثابت بودم و حتى در طول هفته در تمرينات تركيب ثابت بازى مى كردم اما روز جمعه نمى دانم چه اتفاقى افتاد كه به يك باره از تركيب بيرون ماندم با اين اوصاف فكر مى كردم بتوانم در نيمه دوم به ميدان بروم.
هافبك پرسپوليس بازى با برق را حياتى و ۶ امتيازى خواند و گفت: تيم برق گرچه ستاره ندارد اما تيمى منسجم و هماهنگ است اما به امتياز اين بازى نياز داريم. حسن اين بازى نزديكى امتياز برق با ماست و مطمئن باشيد اين تيم را شكست خواهيم داد و اولين شكست آن ها را رقم مى زنيم.
-
نشست كادر فني پرسپوليس با حقيقي
نشست سه نفره كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با عليرضا حقيقي براي ديدار مقابل برق شيراز برگزار شد.
با توجه به مصدوميت مهدي واعظي و عدم آمادگي او كه احتمال ميرود حقيقي نيز مجددا مقابل برق شيراز در چهارچوب دروازه قرار گيرد، جلسهاي با حضور احمدرضا عابدزاده، افشين قطبي و وي برگزار شد.
افشين قطبي و احمدرضا عابدزاده ضعف عليرضا حقيقي در ديدار مقابل فولاد خوزستان را به او اعلام كردند.
كادر فني پرسپوليس اعتقاد دارد در صورتي كه حقيقي از لحاظ رواني آماده باشد، دروازه اين تيم تهراني بسته خواهد ماند.
-
نطق مصطفوی در تمرین پرسپولیس ... به خودتان بیایید ...
عصر روز گذشته تمرین پرسپولیس بعد از شکست دور از انتظار مقابل فولاد خوزستان در ورزشگاه راه آهن برگزار شد. پیش از این تمرین سبک، داریوش مصطفوی برای دقایقی با بازیکنان پرسپولیس صحبت کرد. مصطفوی صحبت هایش را خیلی واضح برای پرسپولیسی ها مطرح می کرد: «اینجا پرسپولیس است. بهتر است یک مقدار به خودتان بیایید. مردم از شما توقع دارند. این را بدانید که ما با این بازی ها به هیچ جایی نمی رسیم. شما باید بدانید که پیراهن چه تیمی را پوشیده اید.
-
توره هنوز به ایران برنگشته / جریمه در انتظار فوروارد سنگالی پرسپولیس
مرخصی چند روزه ابراهیم توره که قرار بود کوتاه باشد، طولانی تر از حد انتظار پرسپولیسی ها شده است. همین مسئله سبب شده مسئولان باشگاه در صدد عکس العمل در قبال بدقولی این بازیکن برآیند. توره که قرار بود چند روزه از سنگال به ایران برگردد، نزدیک به دو هفته است که در تمرینات آفتابی نشده و ظاهراً هنوز به ایران برنگشته. همین موضوع هم اسباب ناراحتی مسئولان باشگاه پرسپولیس را فراهم کرده تا اقدام به جریمه این بازیکن کنند. در این صورت توره وقتی به ایران برگردد، به طور حتم با یک جریمه اساسی از طرف باشگاه رو به رو خواهد شد.
-
پروین : مدیران پرسپولیس به دنبال حاشیه اند
نتایج ضعیف پرسپولیس در بازی های اخبر باعث شد تا به سراغ علی پروین برویم و با او در باره شرایط این روزهای قرمزها همکلام شویم. صحبت های ما را با مرد محبوب پرسپولیسی ها بخوانید.
علی آقا!ابازی پرسپولیس- فولاد را دیدید؟
-آره.پرسپولیس اصلا تو حدو اندازه خودش بازی نکرد.دفاع واقعا مشکل داره و فکر نمی کنم با آمدن رحمان هم بهتر بشه.تیم یه دفاع سرعتی مثل نصرتی لازم داره.
غیبت ستاره ها چقدر تاثیر داشت؟
-جای کریم که خیلی خالی بود ولی نیکبخت و بقیه زیاد نه.
علی آقا!آینده پرسپولیس را چطور می بینید؟
-اگه یه فکری به حال دفاع نکنن،اوضاع بدتر هم می شه.پرسپولیس باید آسیا بازی کنه که تیم ها خیلی قویتر از لیگ ایرانن.اینا اینجوری برن آسیا مثل سایپا چند تا گل می خورن و آبروی ایران می ره.
درباره انتقاد هایی که از قطبی می شود چه نظری دارید؟
-با 2،3 تا باخت نباید این کارو کرد.قطبی هر چی نباشه مردم خیلی دوستش دارن.باید صبر مسئولای پرسپولیس زیاد باشه.قطبی پارسال دل این مردم رو شاد کرد.البته قطبی پارسال یه آدمی بی حاشیه ای که ماری به پشت پرده فوتبال نداشت کنارش بود و راحت کار می کرد ولی امسال مدیریت پرسپولیس اینطور ی نیست.
منظورتان این است که مصطفوی در حاشیه است؟
-نه من اسم کسی رو نیاوردم و آدم خاصی منظورم نیست.
ستاره های پرسپولیس مثل کریمی در این بازی چطور بودند؟
-قطبی باید بدونه ستاره ها تنهایی کارشو را نمی ندازن و باید ازشون خوب بازی بگیره.مثلا علی کریمی جلوی فولاد خوب نبود.
راه حل علی پروین برای عبور این شرایط چیست؟
-پرسپولیس شوک لازم داره.من نمی دونم چه جوری.مربیا باید این شوک رو به بازیکنا بدن تا اونا هم رو به جلو برن.
و صحبت آخر...
-امیدوارم پرسپولیس به روزای خوب برگرده .حال می کنم وقتی تیم نتیجه می گیره و مردم خوشحال می شن.
-
پس پرسپوليس ما كجااست ؟ بازهم منتظر مي مانيم !
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس بار ديگر در مقابل يك تيم شهرستاني ديگر شكست خورد تا ثابت شود تيم در شهرستان ها مشكلات زيادي دارد . اما هدف من از نوشتن اين مطلب چيزي جز همدردي با خيل عظيم هواداران نيست . هواداراني كه منتظر يك فصل طوفاني از تيمشان بودند اما شاهد باخت هاي طوفاني تيمشان هستند .
معمولا وقتي تيمي ناكام مي شود خصوصا اگر آن تيم هواداران زيادي داشته باشد خيلي ها نقش دايه مهربانتر از مادر را بازي مي كنند و دائما با ايرادهاي بيخودي سعي در محبوب كردن خود در بين هواداران دارند . كساني كه خود در تيم هاي سابقشان به دليل باخت هاي سنگين و نتايج ضعيف اخراج شده اند در حال حاضر در راديو و تلويزيون و بعضا در روزنامه ها با يك باخت زمين و زمان را به هم مي دوزند .
پرسپوليس بار ديگر باخت ! شايد اين باخت باعث از بين رفتن شانس هاي قهرماني تيم نيز شود اما مي بايست به جاي هوچي گري با منطق و استدلال و البته به دور از احساسات و تعصب دلايل اين ناكامي را مشخص نمود .
فصل گذشته همين روزا بود كه استقلال به رهبري ناصرحجازي روزگاري بسيار سخت تر از پرسپوليس امروز داشت و اخراج حجازي باعث شد استقلال روز به روز ضعيفتر شود تا به قول پيشكسوت خود حسن روشن مقابل گوني سازي قزوين هم زانو بزند !
و يا دو فصل پيش همين پرسپوليس به رهبري مصطفي دنيزلي در يك مقطع به چنين روزي دچار شده بود و بدشانسي ها پايان نداشت اما مديريت وقت باشگاه اشتباه همتايان استقلالي را انجام نداد و از مربي خود حمايت كرد و در پايان فصل مزد اين حمايت را گرفت و تيمش بالاتر از رقيب ديرينه قرار گرفت و يكي از بهترين تيم هاي آن ليگ نيز شد . هر چند كه با بدشانسي و اشتباهات به ظاهر سهوي داوري ! خصوصا در بازي هاي مهم و خصوصا مقابل تيم قهرمان يعني سايپا قهرماني را از دست داد .
ما هواداران قطعا با چنين روزهايي غريبه نيستيم و حتي فصل گذشته نيز همچين شرايطي را تجربه كرديم اما مديريت درست حبيب كاشاني باعث شد تيم از بحران خارج شده و در عين ناباوري در چند بازي پايان فصل قهرماني ليگ را از آن خود كند .
بدون شك اشتباهات كادرفني و در راس آن افشين قطبي كه خود من موافق مربيگري دوباره او در فصل جاري نبودم بخشيدني نيست و كم كم عيار كار اين مربي مشخص مي شود و در خيلي از مسابقات نيز چوب اشتباهات مهلك او را خورديم اما در چنين شرايطي زمان تغيير مربي نيست و چاره اي جز حمايت از تيم نداريم . چند هفته پيش استقلال نيز چنين روزهايي را پشت سر مي گذاشت اما با يك برد پرگل مقابل استقلال اهواز همه روزهاي بد را به دست فراموشي سپرد و حالا اين روزها هوادارانش كه حدود دو فصلي مي شد با تيمشان قهر بودند براي پرسپوليسي ها كري مي خوانند و از قهرماني تيمشان سخن مي گويند !!
حداقل مي بايست تا نيم فصل از همين كادرفني حمايت كرد و اگر تا نيم فصل اول پرسپوليس نتوانست به اوج بازگشته و امتيازات از دست رفته را جبران كند مي توان شاهد تغييرات گسترده در كادرفني بود اما امروز و در شرايطي كه 10 هفته از ليگ گذشته چندان منطقي نيست زيرا با تمام انتقاداتي كه به افشين قطبي وارد است و براستي تيمش تاكتيك چندان مشخصي ندارد و به هيچ عنوان بين المللي بازي نمي كند اما معتقديم در حال حاضر خود او است كه مي تواند اين تيم را نجات دهد و به ساحل آرامش برساند .
آقاي قطبي هنوز هم امپراطور هستي و در قلب هوادارا پس بجنب كه فردا خيلي دير مي شود و ما هم همچنان منتظر مي مانيم تا پرسپوليس مان را تماشا كنيم .
-
در حكمي از سوي مصطفوي
چراغپور به عنوان مدير تيم هاي پايه پرسپوليس منصوب شد
خبرگزاري فارس: در حكمي از سوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس، جلال چراغپور به سمت مدير تيم هاي پايه اين باشگاه منصوب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حكم سيد داريوش مصطفوي آمده است: با توجه به پيشنهاد فريدون معيني مدير تشكيلاتي تيم هاي پايه، جنابعالي به سمت مدير فني تيمهاي پايه منصوب مي شويد. اميد است با اتكال به خداوند متعال و درايت جنابعالي كه از اساتيد فوتبال كشور مي باشيد كليه امور فني تيم هاي پايه توسط جنابعالي با هماهنگي مديريت تشكيلاتي تيم هاي پايه انجام گردد. توفيقات جنابعالي را از درگاه ايزد منان خواهانم.
-
/اخبار كوتاه از پرسپوليس تهران/
باشگاه پرسپوليس قول پرداخت مطالبات ابراهيمي را داد
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه از پرداخت مطالبات مربي سابق اين تيم تا 2 روز آينده خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي شكايت مجدد ناصر ابراهيمي از باشگاه پرسپوليس به دليل پرداخت نشدن مطالبات، مسئولان اين تيم از مربي سابق براي حضور در باشگاه دعوت كردند.
داريوش مصطفوي اعلام كرده است تا 2 روز آينده مطالبات ابراهيمي به وي پرداخت خواهد شد.
* زارعي MRI گرفت
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس كه از ناحيه كتف دچار مصدوميت شده است صبح امروز از ناحيه آسيب ديده خود MRI گرفت.
قرار است پزشكان روز پنجشنبه MRI وي را مورد بررسي قرار دهند.
اين مدافع حداقل يك ماه دور از ميادين خواهد بود.
* جلسه سه نفره قطبي، عابدزاده و حقيقي
وضعيت مهدي واعظي براي حضور در تركيب اصلي پرسپوليس نامشخص است و با اين شرايط احتمال دارد در ديدار مقابل برق شيراز بار ديگر عليرضا حقيقي درون دروازه قرار گيرد.
در همين راستا امروز جلسهاي باحضور افشين قطبي، احمدرضا عابدزاده و حقيقي برگزار شد و مربيان، اشتباهات اين دروازه بان در ديدار مقابل فولاد را به وي گوشزد كردند.
مهدي واعظي در تمرين امروز حضور پيدا كرد و به گفته پزشك پرسپوليس پس از بازي مقابل فولاد خوزستان مجددا دچار فشار عصبي شده است؛ ولي با تدبير ويژه احتمال دارد به بازي مقابل برق شيراز برسد.
* جلسه با ليدرها براي رفع مشكلات
مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران در پي اتفاقات چند روز اخير و دو دستگي بين ليدرها قصد دارند قبل از ديدار مقابل برق شيراز در جلسه اي با آنها گفت و گو كنند تا مشكلات حل شود.