مودم همراه ایرانسل .نقل قول:
Printable View
مودم همراه ایرانسل .نقل قول:
همراه؟ یعنی هر جا میبری اینجوریه یا تو منزل اینجوری شده؟نقل قول:
مودم همراه در مقایسه با رومیزی/دیواری ضعیفتر هست و احتمال زیاد انتن خارجی هم بش وصل نمیشه.
برای بهترین کیفیت و سرعت باید مودم/روتر را به دیوار نزدیک پنجره و ارتفاع بالا متصل و سپس انتن خارجی پرقدرت بش وصل نمود.
سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر
نه من مکانم تغییری نکرده.قبل از ابان ماه توی همین مکان با سرعت 4 مگ دانلود میکردم. اما الان به زور به شبکه 4g متصل میشه.قطعا از سمت ایرانسل مشکله اما میخواستم بدونم اربعین توش تاثیری داره؟نقل قول:
نه عزیز، ارتباطی به اربعین نداره. اگه ربط داشت که برای همه بود.نقل قول:
دو حالت داره:
۱. دکل مربوطه تو منطقه شما تغییراتی داشته.
۲. مودم ایراد داره.
با یه گوشی تست کن. اگه اوکی بود، یعنی مشکل از مودم هست. اگه همونطور بود، یعنی همون شبکه تو محله شما مشکل پیدا کرده.
بیا تاریخ همین امروز و این ساعت ، LTE معمولی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه 9 الی 10 مگ دانلود و 4 مگ اپلود
شبها تا دو سومش میشه
البته این پرو ک س ی پر سرعت است کلا از Netflix هم 4K استریم میکنه
نمیدونم یک روتر پلاس بیارم چقدر میشه البته همین کافیه نیازی به خرج اضافی و بی فایده نیست.
بعضی جاها سرعت بهتره اما اکثرا به همچین سرعتی نمیرسن
سمت ما سرعت روتین ۱۶-۲۰ هست.
MIMO 4*4 Irancell
یاسوج
سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
:n03:
کسی نیست جوابمو بده ؟
رفیق پست شما پست آخره، کسی بلد باشه میاد میگه :n39:
اگه گاراتنی داره ببر گارانتی اگه نه احتمالا راهی نداری ، چون مودم لاکه
زنگ بزن ۷۰۷ شاید بهتر راهنمایی کنن
اقا سعید میشه یه عکس از دکل هم بدی و روی گوشی های اس ۸ هم تست کنی؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4Gنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام چند روز پیش تو مای ایرانسل قسمت پیشنهادهای ویژه یه طرح روزانه پنجاه گیگ ویژه مشترکان وفادار بود با قیمت هزار تومان فعال کردم و سرعتش خیلی خوب بود چهار مگابایت حدودا دانلود میکرد..خواستم اطلاع رسانی کنم شما هم قسمت ""پیشنهاد های شخصی شما"" رو چک کنید شاید برای شما هم بود..البته دو تا سیمکارت داشتم یکیشون داشت و شانسیه
سلام
دوستان من چند روزه بعضی سایت ها برام باز نمیشن و حتما باید با تغییر ای پی سایت ها رو وصل کنم در حالی که اصلا ف ی ل ت.ر نیستن و درستن
راهی به نظرتون میرسه براین این مشکل؟ سایت ها برام یا باز نمیشن یا نصفه باز میشن و واقعا کلافه کرده
نقل قول:
من این مشکل را ماههاست دارم هم با 4G هم با TD .... حتی تغییر DNS هم کمکی نمیکنه چون اونم بستن
ولی با رایتل و همراه اول هیچ مشکلی ندارم ..تماسم گرفتم میگه مودم خرابه !!!
تشکرنقل قول:
والا من ۲ روزه این مشکل رو دارم و با ۳ مودم هم تست کردم
تو ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم
واقعا کلافه کرده و فقط با ف ی ل تر ش.ک.ن باز میشن
تشکرنقل قول:
والا من ۲ روزه این مشکل رو دارم و با ۳ مودم هم تست کردم
تو ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم
واقعا کلافه کرده و فقط با ف ی ل تر ش.ک.ن باز میشن
تغییر DNS امتحان کردین؟ چون این مشکل برای منم با ایرانسل رخ داده و همیشه با تغییر DNS حل شدهنقل قول:
بله همه جور امتحان کردم ... ولی چون DNS ها به شدت از این طرف محدود شده مشکل حل نشدهنقل قول:
ولی با قند شکن راحت همه سایتها باز میشه ... خیلی وقته DNS های اصلی و خوب محدودیت روش اعمال شده
درخواستها به DNS ها وسط راه تغییر میکنه و به مقصد اصلی نمیرسه ....
منم چند روزه به همین مشکل باز نشدن برخی سایت ها برخوردم که کلا چیزی نمایش داده نمیشه یا با تأخیر زیاد بخشی از سایت لود میشه و تغییر دی ان اس هم گره گشا نبوده
البته بخشی از مشکل ظاهرا به ایرانسل یا اپراتورهای دیگر اصلا ارتباطی نداره و به QOS یا کوالیتی آو سرویس مسیرهایی مربوط میشه که شرکت ارتباطات زیرساخت با قیمت ارزون میخره و به صورت رندوم در اختیار اپراتورها میذاره و خدمات دهنده ها در انتخاب اون نقشی ندارن و به صورت دوره ای هم مسیرهای دسترسی اپراتورها تغییر میکنه و به خاطر همین شاهد چرخش این بی کیفیتی سرویس بین اپراتورهای مختلف هستیم
تست با گوشی آیفون7 و آنتن پر نزدیک دکل!دوستان سرعت جرا انقدر پایینه؟
دیشب بسته شبانه گرفتم تو 3 ساعت کلا 15گیگ گرفت با سرعت 3مگ تقریبا!
ظاهرا چند روزیه سرعت پایینه معلوم نیست چی کار میکنن
بسته به سروری که از اون دانلود می کنین و ترافیک منطقه تون و پهنای باند اختصاص یافته به دکلی که به اون وصلین سرعت می تونه کاملا متفاوت باشه و فول بودن آنتن موبایل یا مودم به تنهایی تعیین کننده نیست. من امروز صبح ساعت 6 یه گیگ 100 تومن گرفتم و با گوشی با سرعت 8.5 مگابایت در ثانیه دانلود کردم و اصلا نفهمیدم بسته چه جوری در عرص دو سه دقیقه تموم شدنقل قول:
دوستان بخوام سیم کارتمو 4جی کنم،مدارکی چیزی میخواد؟
آره ظاهرا متغیره کلا دیشب با بسته شبانه ساعت 3 به بعد سرعت رو 6.5مگ بود با دوتا آنتن!نقل قول:
از طریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید اونجا توضیح دادهنقل قول:
قسمت خدمات سیم کارت
رو دوتا خط از این طریق درخواست دادمنقل قول:
۵ آبان
هنوز خبری نیست
فقط کد رهگیری میدن
برو نمایندگی ایرانسل اگه عجله دارینقل قول:
کپی کارت ملی و پوکه سیم کارت اگه گم نشده رو همببر بسته بازگشت بگیر
باید رایگان باشه قاعدتا ولی فکر کنم ۲ تا ۳ هزار تومن هزینه میگیرن
میدونمنقل قول:
نه عجله ندارم، اهمیتی هم نداره
قضیه اینجاست که گوشی سیمکارت رو درست نمیشناسه، باید جا به جاش کنم، اگه این مشکل رونداشت کلا درخواست نمیدادم!
راه ارزون تر اینه بری نمایندگی بگی ، یه بسته بازگشت میخوای، قیمتش ۱۰۰۰ت هست. اما مسیرم نمیخوره
سرعت تو هرمنطقه متفاوته!
این سرعت سرور داخلی هست و خیلی ملاک سرعتنقل قول:
واقعی نیست
با سرورخارجی تست کنید تا بفهمید سرعت واقعیتون چیهست
هر چند امروزه اکثر سرور سایت ها پر طرفدار دانلودی در ایران قرار داره
هر چند پشتیبانی همه سرویس دهنده ها ملاکشون همین سرعت با سرور داخلی هست و بر مبنای اون پیش میرن
سلامنقل قول:
دوستان مشکل رو از طریق سامانه ۱۹۵ پیگیری کردم و همون روز از ایرانسل تماس گرفتن و تا روز بعدی حل کردن این مشکل رو
دوستانی که مشکل باز نشدن یا بد باز شدن سایت ها رو دارن از ۱۹۵ اقدام کنن , پیگیری میکنن
دوتا سیم کارت ایرانسل دارم یکی 4G یکی 3G موقع دانلود از طریق یه سرور (داخلی) سرعت 3G نزدیک دو برابر 4G ــه !!! تازه سرعت 4G خیلی افت و خیز داره ولی 3G اکثرا با حداکثر سرعت و به صورت ثابت دانلود میکنه !!! دانلود ها رو هم با یه گوشی انجام میدم !
برای دوستان هم اینجوریه ؟
فکر نکنم سیم کارت روی سرعت تاثیری داشته باشه
احتمالا شبکه ۳جی منطقه شما پهنای باند بیشتری داره یا یوزر کمتری بهش متصل هست
سیم کارت ۴جی روی گوشی یا هر وصیله که باهاش به نت وصل میشین بذارین و بعد به صورت دستی روی ۳جی ببرید و تست سرعت بگیرین
اگه سرعت بیشتر بود نسبت به ۴جی پس حدس من درست درمیاد
نتایج کارشناسای مودم TF-i60 چی شد
بدرد میخوره؟ mimo 4x4 کار میکنه؟
والا یه سری میگن نه کت ۴ هستنقل قول:
یه سری میگن میمو ۴*۴ بعضی مناطق داره و اونجاها کت ۶ میشه
از اینکه این مودم کت ۶ شکی نیست ولی کجاها و با چه سیم کارت ۴جی پلاس میشه مشخص نیست
چیزی که فهمیدم اینه که این مودم باید در حالت میمو ۴*۴ پلاس میشه و خیلی از تجهیزات اپراتورها اینو ساپورت نمیکنه و جاهای خیلی کمی هست
حالا با شروع تحریم ها احتمالا در بروزرسانی تجیزات با کندی زیادی مواجه شدن
ایشالله یکی با دلیل و مدرک به ما هم بکه وضعیت این مودم چجوریه
من اینا رو چند وقت پیش مقایسه کردمنقل قول:
i60
i40
2101
5142
هیچ فرقی در سرعت ندارن
وای فای ای ۶۰ خیلی خوب نیست
ای ۴۰ ، به خاطر اینکه یه بار خود بهخود ریست شد، نمیدونم شانسی بود یا نه، قبولش ندارم
۲۱۰۱ معمولی به خاطر تک پورت بودن - میگیره
۵۱۴۲ مودم من خراب بود و صدا وز وز میداد اما عملکرد هیچ مشکلی نداشت ( کلا پیدا نمیشه)
۲۱۰۱ پلاس نداشتم، ۲۱۰۱ معمولی
سرویس dns شرکت معروف و معتبر cloud flare برای ios و android منتشر شد.
این یه برنامه هست که بعد از نصب و فعال سازی dns شما رو به ۱.۱.۱.۱ تغییر میده و باعث افزایش سرعت میشه و همینطور امکان شنود اطلاعات از طریق نشت dns رو از بین میبره
به عبارتی امکان دسترسی isp به اطلاعاتتون صفر میشه
به گفته این شرکت این dns پرسرعترین dns حال حاظر هست
من اینو تست کردم و سرعتم بیشتر شد شما هم تست کنید خبر بدین
اطلاعات بیشتر و نصب :