سلام، من هم شرایطم مثل شماست، ۶/۱ اعزام بودم و امریه هم داشتم و الان اعزام منو به ۸/۱ تمدید کردند. میخواستم ببینم آیا دوستانی همچین تجربهای داشتن تابهحال یا نه و اینکه آیا امریهم هنوز پابرجاست؟نقل قول:
ممنونم.
Printable View
سلام، من هم شرایطم مثل شماست، ۶/۱ اعزام بودم و امریه هم داشتم و الان اعزام منو به ۸/۱ تمدید کردند. میخواستم ببینم آیا دوستانی همچین تجربهای داشتن تابهحال یا نه و اینکه آیا امریهم هنوز پابرجاست؟نقل قول:
ممنونم.
برای من هم همین اس ام اس اومده تاریخ اعزامم از 1/6 به 1/8 انتقال پیدا کرده :(
کسی از دوستان مالک اشتر اراک افتاده؟ من ۶/۱ میرم.
نقل قول:
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام ندارهنقل قول:
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره .نقل قول:
سلام ... نمیدونم میشه در مورد معافیت پرسید یا نه ولی میپرسم اگر کسی اطلاعی داره بگه.
من ترم 4 کارشناسی بودم که متوجه شدم قوزقرنیه دارم و میتونم برای معافی اقدام کنم ولی اون موقع دانشجوها معافیت پزشکی نمیتونستن درخواست بدن. بعد من به دلایلی تسویه حسابم با دانشگاه اخر شهریور انجام شد و بعدش هم خیلی سریع تو دانشگاه تهران برای ارشد ثبت نام کردم بنابراین فرصت نشد تابستون برای معافی اقدام کنم...
از مهرماه پارسال اجازه درخواست معافیت پزشکی برای دانشجوها داده شد ولی من که مراجعه کردم یه لیستی بهم دادن و گفتن فقط از اون لیست میشه درخواست داد! هرچی هم سعی کردم اون لیست رو دوباره تو نت پیدا کنم نبود چون اون موقع عجله داشتم و خیلی سریع نگاه کردم دیدم قوز قرنیه یا همون کراتوکونوس نیست!
بعد متوجه شدم این لیست مشکلات پزشکی هست که مدرک تحصیلی روی معاف شدن یا نشدنش تاثیری نداره!!
دیروز از یکی از دوستانم شنیدم که یکی از آشناهاش که ارشد داشته قوز قرنیه رو بخاطر مدرکش معاف نکردن و الان من تو شوک هستم!! به نظرتون چقدر احتمال داره برای من هم همین اتفاق رخ بده؟ اینکه من تهران درخواست بدم با شهرستان فرقی میتونه بکنه؟؟ و مهمتر اینکه من همون موقع کارشناسیم یه عمل جراحی روی چشمم داشتم و عکس و مدارک پزشکی اون موقع رو هم دارم که نشون میده قبل ارشد این مشکل رو داشتم و اینکه بعد ارشد میخوام اقدام کنم ربطی به شدت تاثیر بیماری نداره، این میتونه قانعشون کنه که معافی رو بدن ؟!!!
در کل من چکار کنم، الان ارشد هم قاعدتا من دفاع پایان نامم ممکنه تا شهریور سال بعد طول بکشه و اون موقع هم نتونم برای معافی اقدام کنم و بعدش هم برم دکتری!! وضع بدتر میشه!
سلام دوستان برا منم پیامک اومده که سربازیم تمدید شده.. این چه وضعشه من اسفند پارسال پست کردم یعنی چقد دیگه باید الاف باشیم دوسال که سربازیه یک سالم سرکارت میذارن مگه چقد میخوایم عمر کنیم از دوستان میخوام فردا میدون سپاه تجمع کنیم دیگه شورشو دراوردن.
متاسفانه اين تغيير جابه جايي در تاريخ اعزام يك هفته قبل از اعزام براى برخى افراد در همين انجمن نيز پيش امده بود و نظام وظيفه نيز با درخواست تعجيل شما به اول شهريور جواب نمى دهدنقل قول:
شما بايد موضوع را با سازمانى كه امريه داريد درميان بگذاريد انها تصميم مى گيرندنقل قول:
درخواست معافى حين تحصيل براى نقص عضو و برخى بيمارى هاى اعصاب و روان و قلب بوده نه همه بيمارى ها، كميسيون هاى پزشكى نسبت به معافيت دائم سختگيرى هاى زيادى دارند و متاسفانه اين نوع شكلات و سختگيرى ها براى بچه هاى تحصيل كرده به مراتب بيشتر است ، شما تا پايان تحصيل متاسفاه چاره ديگرى نداريد و اين را مد نظر داشته باشيد كه برخى بيمارى ها كه درمان يا جراحى مى شوند معافيتى به ان تعلق نمى گيرد در زير معافيت هاى بيمارى شما را قرار مى دهمنقل قول:
بند 33- كراتوكونوس(قوز قرنيه) با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستانی که زمان اعزامشون تمدید شده
لطف کنید بگید یگان خدمتیتون چی بود؟ ارتش - سپاه یا نییروی انتظامی؟:n03:
من چند روز گوشیم خاموش بود- نمیدونم برا منم تمدید شد یا نه:n28:
سلام و عرض ادب
دوستان تو ماه اینده دفترجه فرستاده میشه حدودا میفته برج چند واسه اعزام ؟
اگه افتاد تاریخ ی که خیلی دیره میشه از تعجیل استفاده کرد و واقعا کاربرد داره یا الکیه و اگر اره چقد زودتر میفرستنت تقریبا ؟
مدرک فرق داره زودتر بفرستنت یا دیر تر؟
الان به دیپلم و لیسانس چه درجه ای میدن ؟
اموزشی دقیقا چند روزه:n13::n13: و مرخصی میدن توش حالا رفتن به خونه یا بیرون رفتن از پادگان ؟
واینکه تو اموزشی مدرک هم فرق داره یعنی لیسانسا با لیسانسا و دیپلما با دیپلما میفتن یا نه قاطین و اینکه نسبت به مدرک سخت گیری میکنن تو اموزش ؟
مویه سرو باید با چه شماره ای زد که هم کجل نکنیم همم یه کم مو داشته باشیم :n02:
سلامنقل قول:
دوستم حدودا یه ماه پییش پست کرد-افتاد برج 10
من خودم باس برج 8 میرفتم تعجیل زدم انداختنم برج 6
فک نکنم
به لیسانس احتمالا استوار دوم یا گروهبان اول
اموزشی 2 ماهه- مرخصی هم میدن معمولا
اموزشی برای دیپلم ها و پایین تر 18 ام ماهای فرد اعزام میشن
برای لیسانس 1 ام ماهای زوج
ازهم جدان اموزش تحصیلکرده ها و ...
موی سر هم بستگی به جایی که خدمت میکنی داره- مثلا سپاه ارتش یا نیروی انظامی- که معمولا برای اموزشی شماره 2 باس بزنی موهات رو:n13:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
دوستم حدودا یه ماه پییش پست کرد-افتاد برج 10
من خودم باس برج 8 میرفتم تعجیل زدم انداختنم برج 6
فک نکنم
به لیسانس احتمالا استوار دوم یا گروهبان اول
اموزشی 2 ماهه- مرخصی هم میدن معمولا
اموزشی برای دیپلم ها و پایین تر 18 ام ماهای فرد اعزام میشن
برای لیسانس 1 ام ماهای زوج
ازهم جدان اموزش تحصیلکرده ها و ...
موی سر هم بستگی به جایی که خدمت میکنی داره- مثلا سپاه ارتش یا نیروی انظامی- که معمولا برای اموزشی شماره 2 باس بزنی موهات رو:n13:
دوست عزیز برا شما پیامک نیومده که از برج 6 تمدید شدید به برج 8نقل قول:
والا تو پست قبلیم اشاره کردم- گوشیم خاموش بود این چند روزینقل قول:
من تعجیلی هستم- گمون نکنم باز تمدید کنن برام:n04:
دوست عزیز برا شما پیامک نیومده که از برج 6 تمدید شدید به برج 8نقل قول:
برا شما تمدید شد؟ کدوم ارگان قرار بود خدمت کنید؟نقل قول:
ایشالا که نکنن ولی اونایی که برج 4 هستنو انداختن برج 6 باز پاسشون دادن به 8. حالا شما که از اول هشت بودی رو بندازن شیش!!!!نقل قول:
سلام شما هر استانی که هستین برین مراکز نیروهوافضای سپاه پذیرش بگیریننقل قول:
من 05 کرمان بودم دوست عزیزم،تمدید شده.... خدا خیرشون نده الان یکساله زندگیم به هم ریخته....خودمون هم میخوایم بریم نمیبرن، اجباری هم که هست ، خوب معاف کنین هم خودتون رو خلاص کنین هم ما رو.....:n34::n03:نقل قول:
سلام سردار!نقل قول:
امسال چون ترافیک اعزام زیاده اصلا مشخص نیست ولی یه زمانی کمتر از 3 ماه طول می کشید اعزام نفر!
با تعجیل هم بعید می دونم امسال موافقت کنن!
دیپلم در ارتش سرجوخه و سایر ارگان ها سرباز و لیسانس هم در ارتش اکثرا گروهبان یک و حدود 10 در صد هم ستوان 3 در ناجا هم اکثرا استوار میشن و عده ی کمی که معمولا هم پلیس راهور میشن ستوان 3.
آموزشی دقیقا 60 روز و مرخصی هم به طور قانونی نداره ولی بسته به نظر فرمانده شما می تونی مرخصی بری که پادگان به پادگان هم شرایط کاملا متفاوت هست و فرمول خاصی نداره:n19:
معمولا فرمانده ها مساعدت می کنن مخصوصا با افراد متاهال و سن بالا بیشتر!
تو آموزشی آسایشگاه دیپلم و فوق دیلم و غیره جداست و معمولا سخت گیری برای کسانی که مدرک دانشگاهی دارند کمتره ولی کارهایی مثل شستن دیگ و نظافت و خالی کردن سطل آشغال با خودتون هست!
مو رو در زمان آموزشی همه باید با نمره 4 بزنن توصیه من اینه که یک روز قبل با نمره صفر بزنی تا وسط دوره راحتی و وسط دوره هم یه صفر دیگه تا آخر دوره:n25:
چون اونجا به یه ماشین سر صد نفر رو می زنن و خیلی بهداشت هم رعایت نمیشه در این مورد:n10:
اگه میخوای هم کچل نکنی و هم یکم مو داشته باشی باید با نمره 16 بزنی:n19:
منم دو ساعت پیش رسیدم خونه!!! دهنمون سرویس شد یعنی از بس گرم بود ترکیدیم مثل مرغ سرخ شده شدم:n02:
ممنون بابت راهنمایی، فقط یه مسئله من ساکن زنجان هستم و تو استانم فقط نیروی زمینی سپاه انصارالمهدی هست میتونم نیروی زمینی سپاه هم پذیرش بگیرم؟ :n13: یا میندازن استان هایی که هوافضای سپاه نیرو داره؟ شرمنده سوال میکنم واقعا گیج شدم:n36:نقل قول:
درود
برای یکی از دوستان بنده مازاد تیر بود که تمدید کردن برای شهوریور امروز پیامک امده باز تمدید کردن آبان ماه.
سلام .... مرسی بابت پاسخ ...نقل قول:
کراتومتری رو نمیدونم چیه ولی من توپوگرافی و اورب اسکن کردم و تشخیص هم از روی همون داده شده و چشم راستم شدیده و چشم چپ خفیف و الانم بیماری متوقف شده. من دو سال پیش عمل کراس انجام دادم روی چشم راست برای توقف روند ولی به هر حال عملم دیربود و تشخیص دکتر اینه که چشم راست 20% دید داره!!! و چشم چپ خفیفه. قوز قرنیه هم درمانی جز پیوند قرنیه نداره که اونم معافیت کامل داره تا اونجا که میدونم. عمل کراس هم یه عمل جدید هست که فقط پیشرفت بیماری رو متوقف میکنه منم میتونم بگم عمل نکردم اگر حساسیت ایجاد میکنه چون به هر حال این بیماری یه جایی متوقف میشه... تا الان همهی اونایی که مشکل قوز قرنیه دارن رو شنیدم معاف شدن بلاشک حتی اونایی که خفیف بوده (در حالی که برای من شدیده روی چشم راست). تنها موردی که شنیدم معاف نشد همین یدونه بود که مدرکش ارشد بود!! :n27:
یک سوال که الان پیش میاد وضعیت جدید آزمون دکتری هست. دکتری یکبار اسفند امسال و یکبار هم آبان سال بعد برگزار میشه. من شهریور سال بعد قاعدتا فارغ التحصیل میشم. به نظرتون از نظر قانونی فرصت شرکت تو آزمون آبان ماه رو دارم؟ یعنی بعد از معافیت تحصیلیم تو شهریور 95، چقدر فرصت دارم برای اعزام به خدمت ؟ چون اگر اون موقع درخواست بدم برای معافیت و احیانا رد بشه باید پاشم برم سربازی دیگه :n02:
میشه دکترهایی که نظر تخصصی رو ارسال میکنن به اون کمیته یا شورا برای معافیت رو پیدا کرد و ازشون در مورد اینکه شامل کدوم میشه پرسید؟ من شنیدم شهرستان بهتر از تهرانه، شما نظرتون چیه در این مورد ؟
کلا من یکم در مورد قوانین نظام وظیفه بوقم!! مرسی از راهنماییت واقعا ...
با توجه به کاهش بینایی یکی از چشمان ، شانس معافیت بالایی دارید ، سعی کنید قبل از اقدام به کمیسیون پرونده و مدارک پزشکی کافی داشته باشید اگر بتوانید شرح بیماری از پزشک معالج داشته باشید به شما کمک می کند گرچه گاهی پزشکان کمییسیون به ان هم نگاه نمی کنند تجربه ای که خودم داشتم. کمیسیون پزشکی نظام وظیفه درسته سختگیری دارد اما شرایط هر فرد و شدت بیماری ان نیز در تصمیم ان ها دخیل است ، پزشکان کمیسیون سعی می کنند خارج از کمیسیون نطری درباره معافیت فردی ندهند ، بازرسی ناجا از سال قبل حساسیت بیشتری به رای کمیسیون ها دارد و نظرات بر ان نیز بیشتر شده ، کمیسیون تهران و شهرستان فرقی ندارد در حال حاضر تعداد افرادی که معاف کامل می شوند در کشور کم است و بعد از رای معافیت کامل کمیسیون شورای عالی نیز بر ان نطارت می کند ، بارها پیش امده که فرد در کمیسیون معاف کامل شده اما دوباره برای بررسی پرونده به کمیسیون شورای عالی فرستتاده شده ، یک نکته هم بگم که اگر شما در کمیسیون معاف نشدید می توانید درخواست شورای عالی داشته باشید .نقل قول:
پس از فارع التحصیلی از هز مقطع یک سال زمان فرجه دارید تا خودتان را به نظام وظیفه معرفی کنید ، اگر می خواهید از یک سال به طور کامل استفاده کنید حتما ۲ هفته قبل از پایان فرجه زمانی اقدام به ارسال دفترچه کنید .
دوستان من اعزام شهریور هستم یک هفته دیگر .
آموزشی شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی متاهل هم هستم .
کسی اینجا نیافتاده این مرکز آموزش ؟!
سلام
کسی میدونه بهترین جای سپاه برای سربازی کدوم قسمته؟
جایی هست که بشه موبایل استفاده کرد؟یا نگهبانی نداشته باشه یا به هر شکلی راحت تر از بقیه جا ها باشه؟
داری از بهشت صحبت میکنی؟:n02:نقل قول:
خدایا خودت رحم کن به ما:n03:
من افتادم محمد رسول الله بیرجند
چند روز پیش با یک بنده خدایی آشنا شدم بهم گفت آموزشی مرزبانی شده 3 ماه.
گفت چند ماه پیش 2 ماه بوده ولی جدیدا کردنش 3 ماه.
کسی خبر دقیق داره واقعا چند ماهه؟ کسی تازگی از مرزبانی اومده؟؟؟
عجب گرفتاری شدیم از دست نظام وظیفه اس ام اس اومده دوباره اعزاممو عقب انداختن! "خاک بر سرشون:n24:"
امریه هم هستم از 4 شده بود 6 کلی ماجرا داشتم تا امریه برج 6 رو قبول کنن
دوستان یه اتحادی نشون بدید این وضع نشد کم کم داره 1 سال میشه!
من با 10 روز اختلاف سن پدرم تا 59 سال تمام بودم که یک دفعه قانون کفالتو کردن 65 سال. داشتم می خوندم برا ارشد که دوباره نمیدونم با چه منظقی کردن 70 سال! با اینکه واقعا من و خانوادم مشکل داریم و واقعا ظلم کردن با برداشتن قانون کفالت(از دید خودشون تغییری در قانون به وجود نیامده فقط از 59 شده 70 سال!) با این وجود حالا هم که می خوایم بریم اینطور.... مگه آدم چقدر می تونه فشار روانی ناشی از این هرج و مرج و تحمل کنه... واقعا به چیه این مملکت دل خوش کنیم. اقدام عملی لازم است...
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوست عزیز .منم اونجا اعزام.شدم.خدا کنه برخلاف صحبتایی که راجع بهش میشه جای مناسبی باشه و اینکه بعدا نیفتیم.سر مرز.
امروز نظام وظيفه بودم كلي آدم اعزامي برج ٢ و ٤ بودن كه اونها رو هم تمديد كرده بودن براي آبان! :n04:
با اين اوضاع بعيد نيست دوباره تا برج ١٠ شايد هم ١٢ تمديد كنن
من مازاد بودم برج 4 اعزام بودم.تمدید شد برای برج 6.الانم مازادم.نقل قول:
:n28:
دارم دیوونه میشم
امروز که گذشت-- فردا میرم پلیس +10 ببینم من تمدید نشده باشم
تعجیلی برج 6 هستم:n28:
بچه آمل هستم
افتادم نیروی انتظامی تبریز
کد 1
شانس که صفره:n03:
اینارو میگگی- نمیدونی یه عده اینجا قلبشون با باتری کار میکنه؟نقل قول:
سپاه خدمت کنی یعنی اینکه افتادی بهشت
راضی باش به رضای خدا:n02:
اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحتنقل قول:
سلام
بچه منظور از سازمان بکار گیرنده ستا فرماندهی کل سپاه چیه؟؟؟ یعنی منو کجا میندازن
برگه ی اعرام به خدمتم اومده، کارت سبز (دوره تکمیلی ) داشتم و یکی از دوستام کمک کرد تا پذیرش سپاه گرفتم، حالا تو برگه م زده:
سازمان به کار گیرنده: ستاد فرماندهی کل سپاه
نام مرکز آموزش: سپاه انصارالمهدی زنجان
خودم بچه استان زنجان هستم، و مدرکم فوق لیسانس هست، به نظرتون منو کجا می فرستند آیا میرم تهران ستاد کل یا اینکه همین زنجان نگه میدارن. یه نفر می گفت زنجان می مونی و این کد رو همینجوری مینویسن برای همه
دوستان کسی میدونه چیکار کنم تا زنجان بمونم، خیلی برام مهم هست
سلام دوستان من می خوام دفترچه رو پر کنم پدرم 13 ماه جبهه بوده من متولد 68 ام 4ماه کسری ایثار گری دارم چه جوری برای گرفتنش اقدام کنم
سلامنقل قول:
خوشحالم یه نفر پیدا شد
اسمت چیه؟
شما بچه کجایی؟
چند سالته؟
مدرکت چیه؟
والا مرکز آموزش مرزبانیه دیگه خدا عالمه بعد آموزشی کجا بندازن.