سرعت اینترنت در ساعت رایگان افتضاح است حتی باز کردن یک سایت هم با کندی شدید مواجه است چه رسد به دانلود!
اگر برای دانلود در ساعات رایگان میخواهید ADSL بگیرید بهتر است از شاتل نگیرید!
Printable View
سرعت اینترنت در ساعت رایگان افتضاح است حتی باز کردن یک سایت هم با کندی شدید مواجه است چه رسد به دانلود!
اگر برای دانلود در ساعات رایگان میخواهید ADSL بگیرید بهتر است از شاتل نگیرید!
راستش من مشکل پینگ رو قبول دارم که بخصوص شبها افتضاحه ولی خداییش تو این 5 ماهی که شاتل دارم به تعداد انگشت شمار شبا با مشکل دانلود همراه بودم .
بعدم از ماه پیش سرعت ارت 3 من رو از 30 اوردن 46 که خیلی بهتر شده ماه پیش 32 گیگ دانلود معمولی داشتم 38 گیگ هم رایگان.
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
اره از دیشب یهو پینگا افتضاح شده ولی عجیبه سرعت دانلود برا من از دیشب رو 90 ثابته ! در حالی که شبا از ساعت یک میومد رو 30 ! البته فکر کنم درستش کنن احتمالآ یه مشکلی پیش اومده !نقل قول:
از حدود ساعت 12 ظهر امروز دوشنبه 3 مرداد شبکه شاتل کلاً قطع است یعنی PPPOE کلاً وصل نمی شود.
پشتیبانی اصفهان هم لطف کرده است تلفنها را اشغال کرده است تا یک زمانی خاطرشان بخاطر تماسهای ما مکدر نشود:2:
واقعاً شاتل دیگر جایی برای مدارا و مماشات نگذاشته است.
سلام دوستان.
یه سوال داشتم اونم اینه که قانون FUP تا چقدر دانلود در روز رو دانلود پر مصرف می دونه؟
آخه یه قانون رو اومدن نمی گن چطورریه. صفحه قانون FUP در شاتل اصلا گویا نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
پی نوشت:
این قانون محدودیت 128 کیلوبیت(فقط جامعه عملی کشور،دانشجویان و...) هنوز اجرا میشه یا فقط کاغذ بازیه؟چون من می بینم خیلی از دوستان تا سرعت 1 و 2 مگ هم گرفتن.
ممنون
یعنی چه امشب هم ساعت 1 قطع شد تا ساعت 8 از دوستم یه چیز پی ان گرفتم همه سایت ها راحت باز شد همین طور دانلود پس عزیزان چیز پی ان هاتون رو اتیش کنید :31:
سلام.
يه سوالي دارم.
اونايي كه به صورت انلاين بازي ميكنن لطفا بگن كه پينگشون چطوره؟ (سرعت سرويستون رو هم ذكر كنيد)
ممنون.
سلام.نقل قول:
چه جالب.
من 2 سال پيش شاتل داشتم. 128 بود 3 گيگ در ماه.(كرج)
اون موقع فكر كنم ساعت رايگان شبانه از 3 تا 8 يا 2 تا 8 بود. حالا ساعتش مهم نيست. جالبه كه اون موقع هم بعد از شروع ترافيك رايگان هيچ كاري نميشد كرد و با كلي رجز خوني و 10000 با ريفرش زدن شايد 1 سايت بالا مياورد . :31:
هنوزم همينجوري مونده؟؟؟
سلام
برای تمدید قرارداد باید همون قسمت پیش فاکتور رفت؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
اگه منظورت سرویس art هست میزان دانلود در روز مهم نیست دانلود در ماه مد نظر که اونم بسته به سرویست تغییر میکنه هرچی سرعتت بیشتر باشه حجم دانلودت هم بیشتره . از 18 گیگ شروع میشه.نقل قول:
اگر هم eco منظورتونه که حجمش معلومه و شبها هم دوستان میگن بیشتر از یک گیگ دانلود نکنید محدود نمیشید.
اون محدودیت سرعت هم قانونش سر جاشه و باید از دانشگاه نامه بگیرید یا مهر شرکت داشته باشید و ... بعضی دوستان میگن با کارت دانشجویی هم میدن اما شاتل برا من کارت دانشجویی قبول نکرد.
مگه من نگفتم با .. پی ان مثل بنز میاد؟!!!نقل قول:
زدم به در پر رویی وقتی بهشون زنگ زدم اینم بهشون گفتم...راستی یادمه اون سه شب بدون .. پی ان گوگل نمیومد
ولی گوگل پلاس (SSL) میومد...مطمئنا منتظر خبرای خوبی نباید باشیم:41:
سلام،ممنون بابت پاسختون.نقل قول:
به نظر شما بهترین سرویس اینترنت در شهر قم برای من که یه سرعت مناسب مثل 256 هم برام کفایت می کنه چی هستش؟محدودیت حجم هم حالا مثلا 20 گیگ، کدوم شرکت بهتر هست توی قم؟
ممنون
سلام
یادتونه گفتم بودم اینجا (بندرعباس) پهنای باند من مجانی حساب نمیشه از یک شب به بعد ؟
بعد از پرسجوی فروان اعلام شد نماینده ی محترم ! شاتل در بندرعباس سرویس ART را برداشته و در نتیجه دیگه شب ها رایگان نداریم !!!!!!!
من در سرویس eco اندازه سرویس 512 سرعت داشتم
با این اوصاف باید برم سراغ سرویس های art که من سرویسی لازم دارم که سرعت 512 رو حداقل بهم بده !
که اینجا بهم گفتند 128 بیشتر نمیدند
اگر به پشتبانی زنگ بزنیم میتونن پینگ ـو پایین تر بیارن ؟ الان واسه آنلاین زدن وضعیت ـم خیلی بده ... :|
راستی کسی اون قسمت تغییر سرویس رفته به صورت نت ـی سرویسشو عوض کنه ؟ من رو اون قسمت که مایل به تغییر سرویس به X هستم هرچقدر کلیک میکنم گزینه ها نمیان ... اگر کار کنه خیلی خوبه .
درود ...
بچه ها کسی می دونه چطوری میشه تو مودم V.P.N ست کرد ؟؟؟ مدل مودم هم بگید ممنون میشم
بله همین طوره که میگفتید اینها مشکل بهنای باند ندارند اگر یادتون باشه 2 مگ برای یکی دو هفته به همه دادند معلوم نیست این بار چه کار می خواهند بکنند تا الان این کار ها رو انجام دادند:نقل قول:
1 - اگر دانلود کنی محدود میشی
2 - سرویس محدود به اسم نامحدود میدیم
3 - حالا که نمی تونیم جلوتون رو بگیریم می زنیم تو سرتون
4 - هر کی هم اعتراض کن قطع میکنیم
5 - انصراف هم بدبد اذیتتون میکینم
:2::2::2::2::2::2::2:
خیلی دوست دارم جوابو بدونمنقل قول:
از دیروز عصر تا امروز صبح که من پای کامپیوتر بودم سرعت دانلود من 60 بود (ارت 1) ولی الان طبق معمول افتضاح است.
من اکو 128 هستم،
از ديروز "دان استريم" من از 600 به 160 کاهش يافته، واسه شما تغيير نکرده؟ (يکي از دوستام 512 داره (آرت 6 ) هنوز روي 1024 ست هست.
الانم که تو ساعت رايگان هستيم، هم سرعت وبگردي افتضاحه هم سرعت دانلود حداکثر 9-10 ميشه !!!
ديروز غروب به پشتيباني ميگفتم چرا دان استريم رو کم کردين ميگفت اون پروموشن بوده و کلاً 10 دقيقه طول ميکشيد جوابمو بده (شايد حقوق اونا رو هم همينطوري کم کرده باشن!!! که طرف حال نداشته!)
یک خبر بگم بتون در مورد صورتحساب دوره فروردین و اردیبهشت 90 شاتل
یک میلیارد و دویست و هشتاد میلیون تومان هزینه پهنای باند مخابراتیش شده و فاکتور صادر شده تا اول مرداد 90 شده شش میلیارد و چهارصد و نود میلیون تومان
دیشب که واقعاً سرعت افتضاح بود و 900 مگابیت بیشتر نتونستم بگیرم !!!
به نظر میاد که دل دوستان از شرکت ها خیلی خون هستش. یعنی یه شرکت درست و حسابی نیست؟نقل قول:
مخابرات هم که نامحدود هارو ورداشت و آخرین امید ما رو گرفت.
خوب حساب دو دوتا چهارتاست .نقل قول:
پهنای باند کشور ثابت و در حد یه آب باریکه و تعداد یوزرها همین طور داره بیشتر میشه .
مخابرات هم به شرکت های خصوصی اجازه خرید از خارج رو نمیده و میلیاردی پول از شرکت ها می گیره
صورت حساب های شاتل رو هم که دیدین . این شرکت ها هم پولشون رو از مردم میگیرن == سرعت کم قیمت بالا
تا انحصار طلبی مخابرات تو این بخش باشه همینی که هست و روز به روز بدتر میشه .
از شاتل رفتم مخابرات گرفتم
3 ماهه 6 گیگ 29 تومن
سرعت دانلود 140 تا 160
پینگ هم کمی از شاتل خوبه
با این شرایطی که بهش اشاره کردین یه شرکت که حالا همین آب باریکه رو بده و اذیت نکنه نیست؟نقل قول:
شما خودت چی پیشنهاد میدی؟ من یه 256 با حجم 10-20 گیگ 3 ماهه می خوام.
ممنون
سلام دوستان من یه چند ماهی استانبول ترکیه بودم واقعا سرعت اینترنت را در آنجا فهمیدم
آنجا به کاربران خانگی سرعت 2 مگ را بدون فیلتر به قیمت 2 لیر ماهی یعنی 1400 تومن بله 14000 ریال میدادن
واقعا باید شاتل و بقیه شرکتهای اینترنتی خجالت بکشند
این مطلب را گفتم که یه وقت نگید من طرفداره این شرکت شاتل لعنتیم.
کسی خبر نداره سرویس های 1مگ و 2مگ رو دوباره راه میندازن یا نه؟
دوستان چرا من تو بیشتر سایتا نمیتونم برم سرعتم افتضاح پایینه از سایتای اهنگم که اصلا دانلود نمیکنه!!!!
من پرسیدم گفتن همین بالای 512 هایی که تا حالا دادن هم پشیمونن و می خوان 1 مگ 2 مگ ها رو جمش کنن.نقل قول:
امروز شاتل بهم زنگ زد میگه از این که در ساعات رایگان قطع هستید شرمنده ایم و میگه داریم پیگیری میکنیم
مشکل ما کاربران رو حل کنید دشمنون شرمنده باشه گفت که ما پهنای باند کم اوردیم و یوزر ها هم زیاد شدند گفت که توی اهواز بیش از حد توان یوزر گرفتیم
من سرویس 128 اکو 1 دارم الان 1سالی هست که از شاتل اینترنت میگیرم. سرعت دانلودم قبلا خیلی خوب بود یعنی بقول شاتل از سایت های معتبر دانلود میکردم سرعتم 60-65 بود. 4-5 روز که سرعتم امده روی 16-17-18 بعد از 10 بار زنگ زدن به شاتل و شنیدن این حرفا که سرعت شما طبق قرار داد 16 و از این حرفا بالاخره متوجه شدم که ای بابا شاتل تا الان داشته جذب مشتری میکرده.
باشه قبول سرعت من طبق قرارداد 16 ولی شما هم تا حالا داشتین مردم رو گول میزدین دیگه....
بگذریم.... حقیقتش الان دیگه تصمیم گرفتم که انصراف بدم ولی شنیدم که اگه فرم انصراف رو بفرستی خیلی اذیت میکنن و به این راحتی ها پورت رو آزاد نمیکنن. اگه کسی اطلاعی داره لطف کنه و من رو راهنمایی کنه
تمام دنیا قبل از انجام کار بهش فکر میکنن...
اینجا میفروشن و پول میگیرن بعد میبینن اهه ضایع شد که !
کشورم که با تمام دنیا روابطش عالی!!! همینطور پهنای بانده که بهمون میدن !
هفته پیش پینگم 200 180 بود الان 800 ـه . گور پدر هر چی شاتل و مدیر و سرمایه گزاره . حیف فحش ناموس والله .
مال منم مثل مال شما شده.:41:نقل قول:
اون یک سال و اندی که شاتل داشتم فقط شبانه اش گاهی ادا در می آورد و بد کار می کرد. ولی حالا روزانه هم کم شده یا بهتر بگم داغون و افتضاح شده.:19:
ولی احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه درست بشه!:17:
بنظرم بهتره صبر کنی یا بری 512 رو بگیری، چون اگه انصراف بدی تا اتصال بعدی ممکنه خودش یک ماه طول بکشه، مگر اینگه وایمکس بگیری که اونم گرونتره و همه جا جواب نمیده.
سلام دوستان میدونم این سوال جاش اینجا نیست ولی میخواستم بدونم که PING چی هست و کم یا زیاد بودنش به چه دردی تو اینترنت میخوره
اگه اساتید میدونن من و امسال ما مبتدیها را راهنمایی کنند
خیلی ممنون.
چه خبره؟!!!
امروز سرعت دانلود روزانم هم کم شده :2:
مشکل سراسریه ؟؟؟؟؟!!!
مناسبتی خبر خاصی هست؟؟؟
ما تا دو روز دیگه رفتنی هستیم.. :31:
ادم اشکش در میاد :45::37: :19:نقل قول:
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
میتونی اینجا ببینینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237605
مگه قیمت اینترنت دسته شاتله؟!!:31:نقل قول:
مشکل زیرساختی هست وقتی یک شرکت دزدی مثل زیرساخت STM1 رو میده 37 میلیون دیگه چه انتظاری باید داشت؟!؟!, و در ترکیه 12 میلیون(اگه اشتباه نکنم) هزینه داره.
اینا وظیفشونه اینترنت بدن , و تا وقتی که شرکت زیر ساخت به طور انحصاری پهنای باند وارد میکنه و بخش خصوصی نمیتوننه وارد بشه وضع به همین منوال خواهد بود.
نه امروز مشکل خاصی نبود . احتمالا منطقه ای یا خاص شما بوده.نقل قول: