منم چند تا سوال از شما داشتم چون ساکن رنجان هستید و منم اصلیتم زنجانیه...
بهترین محله زنجان از نظر شما از بین این 4 تا ؟ هنرستان ، اعتمادیه , شهرک کارمندان ، بیسیم
Printable View
منم چند تا سوال از شما داشتم چون ساکن رنجان هستید و منم اصلیتم زنجانیه...
بهترین محله زنجان از نظر شما از بین این 4 تا ؟ هنرستان ، اعتمادیه , شهرک کارمندان ، بیسیم
سلام و آرزوي يك دنيا سلامتي براي آقاي مفيدي عزيز و گرامي :20:
خيلي خيلي خوشحالم كه شما الان در اين تاپيك صندلي داغ مشغول پاسخگويي به پرسش ها هستيد :11:
و همين طور از زحمات شما در انجمن رياضيات بي نهايت ممنونم :40:
از مرور پاسخهاي شما واقعا لذت بردم :43:
چند تا پرسش هم بنده از خدمتتون داشتم كه اينجا قرار ميدم.
1- آيا رياضيات واقعا اونطوري كه رايج هست ميگن، علم خشك و غير قابل انعطافي هست؟
2- يه خاطره ي زيبا از دوران تدريس خودتون بفرماييد.
3- نظرتون راجع به وضعيت كلي معلمان، مدرسان و آموزگاران در كشورمون چي هست؟
4- تا حالا شده با دانش آموزي برخورد داشته باشين كه مسايل رو نياز هست چندين بار براش توضيح داده بشه تا متوجه بشه؟ چه طوري مساله اي رو براي اين طور دانش آموزان تفهيم مي كنين؟
5- بهترين فايده ي رياضيات در زندگي شخصي شما چي بوده تا الان؟
باز هم از شما سپاسگذارم؛
همواره پايدار، پيروز، سربلند و تندرست باشيد :11:
بیشتر این سوال در مواقعی که بحث سوال دومم گل میکنه مطرح میشه و جروبحث واقعی رو شروع می کنهنقل قول:
نظر تون در باره اینکه میگن ریاضی اثبات نشدنی هست چیه؟
ریاضیات چیزی نیست که اثبات بشه یا نشه، مثل این که بپرسیم آیا میز و صندلی اثبات شدنی هستند یا نه. اگر منظورتون جوهر و ماهیت ریاضی است، که البته بحث فلسفی و مشکلیه. بعضی اعتقاد دارند چنین ماهیتی اصالتاً وجود داره بعضی ها هم نه. وارد این بحث نشیم بهتره، خسته تون می کند. البته اگر خواستید بیشتر توضیح می دم
اگر خواستید توضیح بدید
منم نظرتون رو قبول دارمنقل قول:
نظرتون در مورد اینکه میکن وجود خداوند را از طریق ریاضیات اثبات کرده اند (توسط عده ای از ریاضیدان ها از جمله مهندس بازرگان) چیه؟
در پستهای قبلی مفصلا عرض کردم، برای اثبات وجود باریتعالی به چنین بحثهایی نیاز نداریم. بنده هم شخصا به چنین دلایلی اعتقاد ندارم. ضمنا توجه کنید که مهندس بازرگان ریاضیدان نبود.
فقط می خواستم بدونم صحت داره یا نه؟
حالا که هیچ
نظرتون در رابطه با اثبات عدم وجود خداوند توسط کمونیست ها از طریق ریاضی (که توسط فیزیک رد شده) چیه ؟
من خودم از این سیستم لطمات جبران ناپذیری خودمنقل قول:
تا قانون «نمره بگیر بالا بیا» به جای «یاد بگیر بالا بیا» در این سیستم حکمفرمایی می کند،
سوال : شما از طریق دانشگاه هم به اینترنت وصل میشید (یعنی از توی دانشگاه )
اگر جوابتون آره هست لطفاهر وقت از دانشگاه پست میدید زیر تاریخ این موضوع هم درج کنید
( اگر زحمتی نیست)
بازم سوال دارم
اگر عمری باقی موند
می پرسمشون
bkm
1- توضيح مختصر از عدد نپر
به چند سطر زیر توجه کنید. مجموع اعداد هر سطر را به طور دستی یا با ماشین حساب به دست بیارید. اگر سطرهای بعدی را هم با همین قانون بنویسید و اونها رو حساب کنید، آنگاه هر سطر به عدد نپر نزدیکتره. البته مثلا !4 برابره با حاصل ضرب اعداد 4 تا 1. مقدار تقریبی عدد نپر با 9 رقم بعد از اعشار: 2.718281828
2- درباره ي google كه ميگن مال رياضياته
در بعضی از سایتها این توضیح رو می تونید ببینید: گوگل بر گرفته از کلمه Googlo به معنی عدد یک و صد صفر جلوی اونه و توسط یک ریاضیدان آمریکایی - که البته نمی دانم کیست - نامگذاری شده. این عدد در واقع نوعی شعاره که بیان می کنه گوگل قصد داره تا اطلاعات خودش رو تا اون مقدار در وب توسعه بده.
3-چرا من تو دانشگاه رياضي 6 رو 4 بار افتادم وبعد ترم آخر شدم 19
از این اتفاقات زیاد می افته نگران نباشید!!
4-اگه يكي از شاگرداتون مثل من خيلي شر باشه و تمام كلاساتون رو بهم بريزه چكار ميكنيد ؟
سعی می کنم هیپنوتیزمش کنم!!
5-اگه درسي بنام رياضيات نبود چي ميشد ؟
اگه درسي بنام رياضيات نبود می رفتیم سراغ فیزیک اونم چون بدون ریاضیات وجود ندارد میرفتیم سراغ شیمی و چون اونم بدون قوانین فیزیکی وجود خارجی نداره مرفتیم سراغ زمین شناسی و چون ....
6- در كل تاريخ رياضيات كي از همه بيشتر به اين علم خدمت كرده ؟
محال است کسی بتونه به این سوال جواب بده.
7-يك سوال دارم خواهشا جوابشو بهم خصوصي بگيد ما چهل تا گاو داريم وميخواهيم توي 7 روز اينارو بكشيم و تعداد قربانيهاي هرروز فرد باشه و عدد هم ميتونه تكراري باشه. هر روزچندتا ؟
دوستان عزیز بنده که دارن در تاپیک زیر به این سوالتون جواب می دن. چه نیازی به جواب خصوصی بنده دارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 تیر 1386
متشكرم آقاي مفيدي جوابهاي توپ ودندان شكني بود
Y.O.U.S.E.F.P.3.0
من به ریاضی علاقه ندارم ولی به ریاضی احتیاج دارم. پیشنهادی بدید تا این حقیر ریاضی را اصولی و با علاقه یاد بگیرم. ( معرفی کتاب. سایت و ... ).
دوست عزیز، احتیاج - اگه واقعی باشه - علاقه هم ایجاد میکنه. در لینک زیر توضیحات مفصلی داده شده. اگه بازم مشکلی بود، بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
10 تیر 1386
سلام
نظرت درباره طرح سهميه بندي بنزين رو برامون توضيح ميدي؟
ممنون
بهروز
hamishebahar
1.الان ساعت چنده؟
ساعتت رو نگاه کن، متوجه میشی
2.معلم رياضياتت كي بوده؟
بنده بیش از 10 معلم ریاضی در دبیرستان داشتم.
3. اگه سن تونو منهاي ده كني چند ميشه؟
200 تقسیم بر2 منهای 75
4.چه عددي رو از همه بيشتر دوست داري؟
در این باره نظری ندارم.
5.چه معادله و فورمولي رو بيشتر دوست داري و ترجيح ميدي؟
در این باره هم نظری ندارم.
6. كدوم كتاب رو از همه بيشتر دويت داري؟
قرآن رو بیشتر از هر کتاب دیگه دوست دارم.
7.زندگي رو تا چه عددي ترجيح مي دي؟
هر چه بیشتر، بهتر، به شرطی که در راه اطاعت خدا صرف بشه.
10 تیر 1386
سلام دوباره.
نظرتون در مورد سمپاد چیه؟
یک نفر میتونه بدون کلاس تقویتی وارد این مدارس بشه؟
aftabkhanom
1 - چرا اكثر افرادي كه در رشته رياضي تحصيل كردند فكر مي كنند منطقي هستند؟
اگر فکر می کنند که همیشه منطقی حرف می زنند بدون اینکه حرفهای مخالف خود را شنیده و درباره ی آنها فکر کرده باشند و دیگران باید بدون چون و چرا حرف آنها را بپذیرند، قطعاً اشتباه می کنند. متاسفانه اکثر ما انسانها اینگونه ایم و این مرض مختص ریاضی خوانها نیست. این افراد نوعاً رشد عقلی درستی ندارند و سن عقلی آنها بسیار کمتر از سن زمانی آنهاست.
2 - چرا اكثر اين افراد مغرورند؟
غرور بی جا و بی دلیل، نتیجه ی شخصیت ضعیف و داشتن عقلی بچگانه است، حال این فرد ریاضی خوان باشد یا نباشد.
3 - چرا شطرنج خوب بازي مي كنند؟
همه اینگونه نیستند.
4 - چرا كنار خيابون فوتبال بازي نمي كنند؟
مطمئنید؟!
5 - شما موقع راه رفتن پاهايتان را به زمين مي كشيد يا مي كوبيد؟
هیچکدام
6 - بعد از بدنيا آمدن دخترهاي نازتون با همسرتان و بدون حضور بچه ها به رستوران رفته ايد؟ چند بار؟
نه
7 - اگه خيلي خسته باشيد و بخواهيد استراحت كنيد، و همسرتون از شما بخواد 30 يا 40 صفحه از يك رمان را برايش بخوانيد ، چه مي كنيد؟!
چنین اتفاقی تا حالا نیفتاده و مطمئناً نخواهد افتاد. بنده ی حقیر به لطف خدا همسر با کمالاتی دارم. به فرض محال اگر چنین درخواستی از من کرد فکر می کنم قبول کنم، چون آسایش همسرم را بسیار دوست دارم.
8 - رنگ پرده اتاق خواب يا اتاق نشيمن براي شما مهم است؟
بله، اما در این حالات سلیقه ی همسرم را بیشتر می پسندم. فکر می کنم در این حالات خانمها خوش سلیقه ترند.
9 - مسائل معادلات ديفرانسيل براتون جالبه يا هندسه؟
هر دو
10 - ياد گرفتن احتمالات چقدر تو زندگي روزمره بدرد مي خوره ؟
شاید در زندگی معمولی ما آنقدرها به درد نخورد اما در ریاضی، فیزیک، اقتصاد، مهندسی ژنتیک و حتی روانشناسی اهمیت فوق العاده ای دارد و باید یک دانش آموز یا دانشجو مقدمات مناسبی از آن را فرا گیرد. در ضمن این تفکر که باید حتما تمام قسمتهای ریاضی در زندگی روزمره به درد بخورد، تفکر اشتباهی است.
موفق باشید.
10 تیر 1386