دقیقا همین رو میگم دیگه خیال کرده همه مثل خودش یابو هستند همینکه گفتم کاری نداره امشب میذارم دانلود شه صبح سلامت میکنم از همکارش پرسید خانم فلانی شبانه درست شده ؟ اونم گفت نه !! یعنی به خر گفتن زکی
شما 400 مگ همش کم شده کاش من هم همونقدر بود مال من 4 گیگ کمی هم بیشتر هست شما احتمالا دانلود شبانه هم نداری برعکس من، من یک قسمت زندگی آنلاینم دانلود شبانه است و گرنه 400 مگ پولش همین تلفن هایی که من تا حالا کردم نمیشه و ارزش هم نداره اینقدر خوردن که اینا توش گمه !!
دزدی کم کم بکنند متوجه نمیشی بشی هم پیگیر نمیشی ولی همینکه از مرغ رو بیاره به میش باید بزنی تو سرش !
فقط مشهد این مشکل رو داره به نظر عزیز شبانه اش رو
گفتم که خودش اعتراف کرد نرم افزارمون مشکل داره نرم افزاری که دست ایناست ! و اینکه من طرفبه هستم خود مشهد نیستم و اینجا کاربران خیلی کم شدند همه کوچ کردن به سمت شاتل و مخابرات
اما جون من اولین و قدیمی ترین یوزر صبانت اینجا هستم و تنها کسی هستم که اینجا ADSL اول داشتم دیگه هم شرکت عوض نکردم الان هم به صرفه تر برام همین هست
3 ماهه 9 گیگ 40 تومن میدم ولی روزی 2 گیگ هم دانلود دارم یعنی 3 ماه حدود 190 گیگ حالا ممکنه این مقدار 150 گیگ هم بشه ولی در کل راضی هستم
ولی دزدی اخیرشون شاکیم کرده
شما بگو از یکی ازدوستانی که خود مشهد هم هست برات پینگ بگیره ولی در کل سرعت روزانه صبانت عالی هست
ممنونم از اطلاع رسانی
همونطوری که کاملا دیگه مشخص هست مشهد اسیر طاعونی به اسم دزدی صبانت شده !
قبلا ها یک کاربری به عنوان نمایندگی صبا نت اینجا میومد ولی از حدود ماه رمضون که این سیستم بیخود یکسره کردن یوزر رو گذاشتن ایشون هم غیبش زد وگرنه کمی هم به او میتوپیدیم !