اصاَ معلوم نیس دارن چیکــــــــــــــــــــــ ـــــار میکنن:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصاَ معلوم نیس دارن چیکــــــــــــــــــــــ ـــــار میکنن:n13:
نقل قول:فکر کنم به خاطر این باشه که چالوس نزدیکه تهرانه،پینگش این طوریه،شیراز پینگش تا سرور تهران 80 این طورا فکر می کنم حالت عادی باید باشه.نقل قول:
یه trace با بلاد کفر هم بگیر بی زحمت:n02: مثلا 4.2.2.4نقل قول:
کلا شیراز اصلا یه وضی.... من 8 تا آی اس پی شیراز داشتم :n04: بچه های شیراز پینگشون میاد روو 200 و تک کانکشنشون با سرور خارجکی برسه به مگ ذوق مرگ میشن .... :n02:
ربطی نداره عزیز. کلا با داخل پینگ بالائه حالا هرجا نه فقط با تهران. در ضمن من که قمم که نسبت به شما به تهران نزدیک ترم! 100 کیلومتر فاصلست!نقل قول:
مسیر گیت وی ه فرق میکنه و جایی که پهنای باند رد میشه مال این دوستمون ariayiboy از جایی رد شده که پهنای باند بین الملل یا ضعف داره یا ظرفیتش شلوغه یا واسه تحریم کاهش سرعت دارهنقل قول:
ای بابا قبلا 18 19 تا روتر رد میکرد.. الان شده 13 تا .... میون بور میزنه .... اصلا یه وضی ... :n21:روحانی نیومده تاثیر خودشو گذاشته هااا... مچکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........نقل قول:
دوست من گیت وی یه شرکت که ۱۰ تا نمی شه! تا ۲ ماه پیش گیت وی های وب بر خلاف همه شرکت ها ۲ تا بود به طرز عجیبی که با هر بار ریست از یکیش شانسی رد می شد! ولی الان ۱ ماهه گیت ویش فقط یکی شده که اونم از باکو رد می شه. اصلا حال عکس گرفتن ندارم وگرنه trace می گرفتم ببینی :n01:نقل قول:
گیت وی روت اطلاعات چه داخل چه خارج هیچ تفاوتی بین یوزرها نمی کنه. دوستان های وبی تست trace با 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 یا غیره بگیرن می بینن که اولین جایی که دیتا خارج می شه از کشور به باکو می ره که این آی پی رو هم داره در ضمن: 85.132.90.153
مثلا پینگ من به داخلی نزدیکه ولی کلا سرور خارجی سرعتم در حد میکرو گرمه :n10:
پس ربطی به نزدیکی پینگ داخل نداره :n02: