بلندگوها میشه معمولا به آمپ دیگه ای وصل کنی.بستگی به مشخصات آمپ و بلندگوها داره ولی ساب نمیتونی.در مورد بلوری پلیر هم باید تنظیمات چک کنی.اگر گزینه ای به عنوان bitstream داشته باشی و بتونی صدارو مستقیم با hdmi از پلیرت خارج کنی میشه.نقل قول:
Printable View
بلندگوها میشه معمولا به آمپ دیگه ای وصل کنی.بستگی به مشخصات آمپ و بلندگوها داره ولی ساب نمیتونی.در مورد بلوری پلیر هم باید تنظیمات چک کنی.اگر گزینه ای به عنوان bitstream داشته باشی و بتونی صدارو مستقیم با hdmi از پلیرت خارج کنی میشه.نقل قول:
سلام.انتظاری که شما داری با 1.5 برآورده نمیشه.حداقل باید 4 یا 5 تومنی هزینه کنی.نقل قول:
با توجه به بودجه شما سیستمی که هم برای موزیک و فیلم مناسب باشه مدل rs33 pioneer هست ولی صدای لطیفی نداره.صدای طبیعی تر از موزیک بخوای باید با بودجه شما رفت سمت میکرو های فای که متاسفانه سیستم سینمایی نیست.باید خودتون صدا بشنوید.بودجتون محدوده و انتظاراتتون بالا.
با سلامنقل قول:
درسته که زیاد مانور نمی شه داد رو صداش ولی به نظر من که صداش خیلی خوب بود و تریبلش هم قابل قبول بود و این رو هم باید در نظر بگیریم که این سیستم کاملا حرفه ای نیست و به نظرم در حد قیمتش بیش از حد انتظار امکانات داره من که خیلی ازش راضیم... البته رو اعداد trim و delay خیلی کار کردم و انصافا الان صداش خیلی دلنشین شده...
با تشکر
نقل قول:
سلام
مرسی از راهنمایتون.
نظر شما راجبه مینی های فا ی پایونیر X-HM71-K و X-HM81-K چیه ؟ آیا کسی صداشو شنیده ؟ آیا گزینه دیگری هم در تهران موجود هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به نظر من صدای یک مینی های فا ی نباید الزاما از یک سینما خانگی بهتر باشه. همانطور که فرمودید باید گوش داد. مثلا یکی از دوستانم یک میکرو های فای یاماها داره که به نظرخودش و من صداش از سینما خانگی سرهم پاناسونیک که جدید خریده بدتره، هم حجم صدای یاماها کمتره (منظورم بلندی نیست) و هم صدایش بیشتربه سمت سیستم خودرو میره تا به سمت یک های فا ی!؟ متاسفانه این پاناسونیک تنظیم دستی صدا نداره وگر نه به نسبت به قیمتش کار راه انداز بود.
آیا تو این سینما خانگی ها تا ١.٥ چیزی هست که اکولایزردستی یا بیس و تریبل داشته باشه که بدون احتیاج به روشن بودن تلوزیون بشه تنظیم کرد؟
(اگر برای ١،٥ چیزی پیدا نکردم ترجیح میدم بیشتر هزینه کنم و با راهنمایی شما چیزی بهتر از RS33 بخرم )
با تشکر فراوان
دوست عزیز، اگر اهل موسیقی گوش دادن هستی پولت رو پای سیستمهای سینمای خانگی یکپارچه هدر نده. این رو نه فقط به خاطر کیفیت صدا میگم، چون بعضی از این سیستمها صدای نسبتن خوبی هم دارند. بلکه به این خاطر که به نظر من حداقل توانایی یک سیستم صوتی مخصوص موسیقی داشتن خروجی هدفون هست. اما سینمهاهای خانگی یکپارچه معمول نیست که خروجی هدفون داشته باشند. اگر می تونی بودجه ات رو افزایش بدی، یک آمپ سینمای خانگی خوب بگیر، و یه ست بلندگوی خوب. اگر خیلی اهل فیلم نیستی پولت رو برای ساب هم هدر نده. یک ست بلندگوی خوب، فرکانسهای پایین رو برای موسیقی به اندازه مناسب پوشش میشه، در حالیکه ساب معمولن بالانس رو به هم می زنه.نقل قول:
اگر هم پول نداری، یک سیستم مینی های فای بگیر. توی مدلهای 81 و 71 پایونیر که شما گذاشتی پخش DVD وجود نداره. البته این مدلهای مینی های فای پخش ویدئوشون خیلی هم تعریفی نداره. البته اگر بگردی شاید مارکهای دیگه هم مینی های فای داشته باشند که DVD هم پخش کنه. باید بپرسی.
می تونی یک کار دیگه هم بکنی. مینی های فای جدید دنون M39 هست و ورودی اپتیکال هم داره. از نظر کیفیت موسیقی در رده خودش خیلی خوبه. می تونی یک DVD player بگیری صداش رو با کابل RCA یا اپتیکال وصلش کنی به های فای و صداش رو با کیفیت خوب اما بصورت استریو بشنوی. کلش رو هم حدود 2 تومن درمیاد.
این راه حلها چیزهایی هست که به ذهن من می رسه. چون من هم مشکل شما رو دارم، اما بودجه ام هم محدوده. بخاطر همین به این مشکل زیاد فکر کردم.
نظرم منم روی Denon M39 هست.
سلام ،کسی از دوستان در مورد تنظیمات rs777 میتونه منا راهنمایی کنه من یه هفتس که این سیستما خریدم صداش بد نیست ولی قبلا دوستان میگفتن اگه خوب تنظیماتش انجام بشه صداش خیلی بهتر میشه
دیروز ابا یکی از دوستان پاپ استریو بودم.... m39 رو 1.850.000 میگفت !!!!!!!!!! 1312xp رو 1.975.000 با این تفاوت قیمت خرید 1312 خیلی به صرفه تره....نقل قول:
m39 يه هاي فاي و هيچ ربطي به 1312 ندارد كه سينما خانوادگي هست.نقل قول:
سلام دوستان .
من میخوام 2تا آمپ رو به یک جفت اسپیکر وصل کنم و دنبالspeaker switcher هستم میخواستم ببینم کجا میتونم پیدا کنم ؟ اصلا همچین چیزی اینجا پیدا میشه ؟ یه چیزی مثلا تو این مایه ها :
یکی از آمپ ها Pioneer 819 و اون یکی هم SONY TA-11 هستش. میدونم که میشه از PRE-AMP یا مولتی زون آمپ پایونیر استفاده کرد اما در اون حالت من باید تمام سورس هام رو به آمپ پایونیر وصل کنم ولی چون من میخوام از گرام استفاده کنم و احتیاج به ورودی PHONO دارم که آمپ 819 این ورودی رو نداره پس گرام رو فقط میتونم به این آمپ سونی وصل کنم.