اینطورا هم نیس دوست عزیز،من خودم از این تاپیک خیلی استفاده کردم .الان خوب وقت امتحاناته،سوالای این تاپیک هم هر کدومش یه تجربه متفاوته،برا پیدا کردن پاسخشون باید وقت گذاشت.در ضمن اینجا سوالا هم از همه جا بیشتره(8000 تا پست ... !)نقل قول:
Printable View
اینطورا هم نیس دوست عزیز،من خودم از این تاپیک خیلی استفاده کردم .الان خوب وقت امتحاناته،سوالای این تاپیک هم هر کدومش یه تجربه متفاوته،برا پیدا کردن پاسخشون باید وقت گذاشت.در ضمن اینجا سوالا هم از همه جا بیشتره(8000 تا پست ... !)نقل قول:
من یه مودم kasda دارم درایوش تو win7 64 bit نصب نمیشه اگه میشه لطف کنید بزرگواری کنید یه راهنمایی بکنید ممنون میشم(kasda318EUI):41:
آقا من ميتونم يه اسپليتر جداگونه تهيه كنم وصل كنم به تلفن؟
آخه تلفن ما تو هاله، كامپيوترم تو اتاقه به خاطر همين تلفنو نميتونم به اسپليتر مودم وصل كنم
بله میشه .نقل قول:
اصلا اسپلیتر برای تلفنه و خود مودم را میشه مستقیم به خط تلفن وصل کرد .
آره، میشه.نقل قول:
اسپلیتر قیمت زیادی هم نداره. اصلا واسه چی به مودمت اسپلیتر زدی؟ مودم رو مستقیم بزن به پریز تلفن و اسپلیتر رو بزن به تلفن. اگه تعداد دستگاه تلفن خونتون بیشتر از یکیه واسه هر کدوم یه اسپلیتر تهیه کن.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
اختیار داری جناب. من خودم جواب سوالاتی که در مورد مودم داشتم رو از این تاپیک به دست آوردم.نقل قول:
من می خوام یه روتر بی سیم Linksys wrt320 n بگیرم ؟
از کجا بفهمم تقلبی نیست ؟
از اون حرفها زدی ها خوب گارانتی اصلی که جنس تقلبی نمیده که فردا واسش مشکل پیش بیاد. شما گارانتی ساخت سیستم بگیر جنست اصل چین میشه. این حرف رو می زنند چون خودشون جنس رو ندارند. چند قیمت گرفتی؟نقل قول:
WRT610N رو فکر کنم 205 .
مجتبی و هشت بهشت عزیز ممنونم که راهنماییم کردید اگه این یه مشکلمو هم حل کنید واقعا مدینتون میشم!
من هر وقت کامپیوترو روشن میکنم تعلامت ضربدر از رو اون دو تا کامپیوتر برداشته میشه ولی نمیره اینترنت یعنی اکپلورر هیچی نمیاره و مینویسه can not find server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید با یه کانکشتی که میسازم و یوز پسورد میزنم مثل دیالاپ وصل شم اینترنت راهی هست که با اون وقتی کامپیوترو روشن میکنم مستقیم خودش وصل شه اینترنت؟
وقتی آی پیه 192.168.1.1 رو آدرس بار میزم هیچ صفحه ای رو نمیاره:41:
wrt 320 می گن 120 اینا هست //نقل قول:
بچه ها کسی اگر بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول: