نقل قول:
البته خود کونامی توی نسخه ی pes 6 داست فلسفه ی این کار رو زیر سوال میبرد (تو نسخه های قبلی و بعدی اینطور نبود)
توی اون بازی هر تیمی که با مستر میساختی هنگام بازیه exhibition به حالت اولش برمیگشت و با یه تیم ضعیف مواجه میشدی!!!
اه نمي دونستم چه ضد حال بوده پس من يه چيزي مي دونستم تا قبل PES 2009 از اين PES بدم ميومد ها. خداييش فقط اين PES 2009 من رو به PES علاقمند كرد.
خوب اينم تركيب تيمي كه توي مستر ليگ ازش استفاده ميكنم
اين تركيب اصلي شماره 1
1 - GK - Diego
2 - RB - Fischer
3 - CB - Chielini
4 - LB - Gunther
5 - CMF - Gourcuff
6 - CMF - Arda Turan
7 - AMF - Messi
8 - RWF - Silva
9 - LWF - Giovinco
10- CF - Ronaldo
11- CF - Aguero
و تركيب اصلي شماره 2
12- GK - Lloris
13- SB - Walton
14- CB - Raul Albiol
15- SB - Kruger
16- CMF - Lucas
17- CMF - Kaiser
18- AMF - Hamsik
19- RWF - Walcot
20- LWF - Shaw
21- CF - Pato
22- CF - Benzema
اين هم از بازيكنان ذخيره كه صرفا به خاطر رشد خوبشون توي تيم حضور دارند و به نوعي آينده ساز هستند. چون كم كم بازيكناني مثل رونالدو دارند افت مي كنن و ضعيف ميشن
Chapi
Moulin
Gambino
Wijnaldum
Gotwald
توضيح: اين بازيكنان New Comer هستند: كه توي تيم ممكن هست اساميشون براتون نا آشنا باشه.
Fischer
Gunther
Walton
Kruger
Kaiser
Shaw
Chapi
Moulin
Gambino
Gotwald
اين بازيكن ها فوق العاده هستند بين بازيكنان New Comer البته ممكنه بازيكنهاي ديگه اي هم باشن كه من اينها رو فوق العاده ديدم.. گل سر سبد همه بازيكنان New Comer هم Kaiser هست و دو ويژگي كاملا متمايز داره:
1- اسمش توسط گزارشگر گفته ميشه
2- داراي استايل منحصر بفرد ديويد بكهام هست. ضربات ايستگاهي رو مثل بكهام مي زنه. غير از اين دو هيچ بازيكني اين استيا رو نداره توي PES2009 خواستيد امتحان كنيد توي تراينينگ با بكهام كرنر يا ضربه آزاد بزنيد ببينيد حركت بدنش چطوري فرق مي كنه شماره استايل همون 5 هست ولي با بقيه بازيكناني كه اين استايل شماره 5 رو دارند فرق مي كنه استايل بكهام و كايزر