[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
در قسمت بالا جلوی اسم پرینتر گزینهpropertiesرو انتخاب کنید و اون رو در حالات Landscape قرار بدین.
Printable View
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
در قسمت بالا جلوی اسم پرینتر گزینهpropertiesرو انتخاب کنید و اون رو در حالات Landscape قرار بدین.
خیلی ممنون، با اینکه شکل 2010 اینطور نیست اما این گزینه رو اونجا هم پیدا کردم، این خیلی خوب بود اما یه مسئله ای هست:نقل قول:
من نامه های اداری دارم، از نامه باید دو نسخه پرینت کنم، میخوام وقتی دستور پرینت رو دادم توی یک کاغذ بجای اینکه صفحه ی 1 و 2 از فایل کنار هم قرار بگیره، همون صفحه ی 1 دوبار قرار بگیره.
در اصل اصلا فایل های من یک صفحه بیشتر ندارند! از همون 1 صفحه دو نسخه پرینت می خوام که توی یک برگه باشه
برای این کار راههای زیادی وجود داره:نقل قول:
1-از همون صفحه یه کپی برگیری و توی صفحهی بعد. بشه دو صفحهی عین هم بعد پرینت کنی.
2- اگه توی ادارتون از این کاتر های استاندارد صحافی پیدا میشه، همیشه یه تعداد A4 رو نصف کن بزار کنار.
3- شما که اینهمه استفاده از A5ت بالاست خوب جای خرید مثلا 2 بسته A4 برو یه بستش رو A5 بخر که زحمت نصف کردنش رو نکشی.
ممنون ولی شما صورت مسئله رو پاک کردید، اتفاقا چون تعداد این کارها چندان بالا نیست، کاتر هم نداریم :n02: کپی از یه صفحه هم و چسباندن (!) یبه صفحه ی بعدش دردسر زیادی داره چون محتویات صفحه به هم میریزه و باید درستش کنم!نقل قول:
سلام دوباره
ببخشید یه سوال دیگه :n02:
چطور میشه کادر های دور صفحه رو (page borders) رو اضافه کرد؟
سلامنقل قول:
کدوم نسخه رو دارید؟
تو نسخه 2003 که از منوی format بعد border and shading
تو نسخه 2007 هم فک کنم تو page layout بود دقیق نمیدونم.
سلام ...
من با Numbering تو Word 2010 مشکل دارم.
تو حالت فارسی، Indenting تا عدد 9 درسته، اما از 10 به بعد این جوری میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه انگارمن بد مطرح کردمنقل قول:
من 2010 دارم، می دونم border کجاست، میخوام علاوه بر border های موجود، یه سری دیگه بهش اضافه کنم، منظورم اینه که اونهایی که برنامه وررد نصب میشه محدوده، حتما باید بشه چیزهای دیگه ای دانلود و اضافه کرد.
دوستان من 3 تا فایل ورد آماده کردم برای یک جزوه هستن. یکی جلد , یکی صفحه فهرست و فایل بعدی متون جزوه هستش. حالا میخام این سه تا رو با هم ترکیب کنم و یک فایل PDF بسازم ولی یک مشکل دارم.
فایل اول که همون صفحه جلد هستش دارای حاشیه و واترمارک ( عکس در پس زمینه ) هستش و وقتی که میخام تو فایل ورد دیگه ای کپی کنم این خواص هم منتقل میشن و دیگه نمی تونم اونها رو تو صفحات بعدی از کار بندازم. آیا راهی براش وجود داره ؟ تنظیم خاصی داره ؟
لطفا راهنمائی بفرمائید...
با سلام وتشکرنقل قول:
آیا این راهکاری که فرموده ید ؛ برای ویندوز XP هم جواب میده ؟! چون هر چی گشتم تب فرمت به چشمم نخورد ؟!!