از دیروز بعد از ظهر تا حالا نمیدونم چی کار کردن به شدت سرعت افت داشته.
Printable View
از دیروز بعد از ظهر تا حالا نمیدونم چی کار کردن به شدت سرعت افت داشته.
دوباره زنگ بزن پشتیبانی بگو شما گفتید حداقل ترافیک 89 گیگ و صداش ضبط کن که میگه 55 گیگنقل قول:
انوقت برو سامانه 195 به خاطر تبلیغات دروغ و عدم تضمین حداقل حجم شکایت کن
همین الان از قسمت تعرفه هم عکس بگیر و به همراه صدای پشتیبان برای سامانه 195 ارسال کن
در ساختار جدید سایتشون دیگه خبری از حداقل مصرف برای سرویس های نامحدود نیست و فقط نوشته البته درصورت درخواست مشتریان و نیاز به توضیح هر نوع جزییات بیشتر، همکاران داده پردازی فن آوا موظف هستند در هنگام خرید، اطلاعات مورد نیاز را در اختیار قرار دهند :n10:
پدر سوختگی و دو دره بازی دیگه داره بیداد میکنه تو این مملکت
آقا این شرکت دیگه نابوده وقت و اعصاب و پول خودتون رو بیخود حروم نکنید
منکه الان حدودا 4ماهه اومدم بیرون ،آخه علتی برای موندن دیگه نبود:n09:
چند روزه تخلیه می کنن ؟ شما کدوم isp رفتید راضی هستید ؟نقل قول:
چند روزه تخلیه می کنن ؟ شما کدوم isp رفتید راضی هستید ؟نقل قول:
فرم رو براتون ایمیل میکنن و شما امضا میکنید براشون میفرستید تخلیه میکنن ولی باید پیگیر هم باشید و زنگ بزنید به مسئولشنقل قول:
من قبلا 512 مخابرات داشتم برگشتم همونجا کا ملا راضی نیستم ولی خوب از فن آوا بهتره...
بعضی از افرادی نظیر من که فرصت اینترنت عوض کردن ندارند چون آنلاین نبودن براشون به معنی ضرر است باید بسوزند و بسازند
شیطونه میگه روی اون خط دیگم برم یک سرویس از جای دیگه بگیرم ولی باز باید کلی کابل کشی اینا کنم خونه مستاجری ارزش نداره...
ما هم از اون یوزرهایی هستیم که از چاله ی صبانت افتادیم توی چاه فن آوا... خدا ازتون نگذره
برا دوستانی که مشکل دانلود شبانه دارن با این فن اوا مث من که شبا دانلود رایگان سرعتش ۲۰ کیلوبایته
یه چیزی برخوردم به دردم خورد گفتم شاید کس دیگه ام به دردش بخوره اینجا بگم
همراه اول طرح گذاشته شبانه ۲۲ گیگ ۹ تومن ، کسایی که انتن همراه اول خونشون خوبه میتونه بصرفه باشه
سرعت خونه من ۶ مگه، ولی واسه دوستام تا ۱۶ مگ م دارن سرعت ؛
فعلا با این میسازم تا جایگزین واس این فناوای لعنتی پیدا کنم
به نظر من ارزششو نداره ، به این دلیل با یک شرکت مضخرفی که همش باعث اعصاب خوردکنی باشه ، کار کنی.نقل قول:
برای زمان هایی که اینترنت نداری میتونی از اینترنت ایرانسل به صورت موفت استفاده کنی (کیفیت اش که خیلی بهتر از فن اوا هست)
من خودم درخواست تخلیه دادم ، نامردا منو 2 هفته علاف کردن ، تا اینکه یکی از بچه های اینجا بهم گفت به 195 شکایت کن و تو یک روز خطم تخلیه شد.
- - - Updated - - -
واقعا سیستم انجمن p30world داغونه.